TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

En Çok Abartılan Küçümsenen Overrated Underrated Markalar

Tüm Genel Saat Konuları Üzerine Paylaşımlar
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: En Çok Abartılan/Küçümsenen ( Overrated/Underrated) Mark

Mesaj yavuzhan » 03 Ara 2012, 22:03

Kafamdakileri sanırım tam aktaramadım, kusuruma bakmayın. Bu ''tamamen'' kişisel algı, his vs. ne derseniz. Yani aslında abartıldığı düşünülen bir markanın kalitesiz olması ya da küçümsendiği düşünülen bir markanın kaliteli olması gibi bir önkoşul dahi yok. Ayrıca başlığı 2 kere açma olayı da telefondan girerken olan bir yanlışlık, onun için de kusura bakmayın.

SeRxx yazdı:Yavuzhan başlık için teşekkürler, Breitling'in abartıldığı Oris'in küçümsendiği yargısına nerden vardınız acaba ? Gercekten merak ettigim icin soruyorum yanlış anlamayın ;)

Gerçekten neyi merak ettiğinizi daha net ifade ederseniz, size daha doğru cevap verebileceğimi düşünüyorum. Çünkü bir kaç değişik şeyi sormuş olabileceğinizi düşünüyorum, kısıtlı anlama yetimle.

herojd11 yazdı:öncelikle neye göre kime göre diyerek konuyu baltalamak istiyorum :)

Kahvede Hulusi amca rica etti, internetim yok, lütfen şunları şunları yazar mısın diye. Evet bir saat tutkunu kendisi de.
Gelmiş geçmiş şüphesiz en büyük at. Hiç bir at onun kadar sevilmeyecek.
Kullanıcı avatarı
yavuzhan

Mesaj yavuzhan » 03 Ara 2012, 22:20

fsinan yazdı:Yaw daha ilk dört mesajda millet kendi görüşünü yazmak yerine birbirinin görüşünü eleştirmeye başlamış...Bi durum yaa..Bu durumda yazmamak en iyisi. ;)

Açıkçası alınganlık göstermek için biraz daha bekleyecektim ancak benzer bir algı sizde de oluştuğu için peşin olarak göstereyim dedim(:. 3,5/gün ortalamayla foruma gelen bazı internet silahşörleriyle benzer muamele görmeyi haketmek için ne yaptığımı sorguluyorum. İmlada, saygıda, sevgide bir kusur mu ettik bilemedim ki. Ortalık karıştırmak için değil, genelde eğilimleri öğrenmek için açıyorum başlık açarken. Bunu kavga çıkar, kime göre, neyini beğenmedin ekseninde karşılamak kusura bakmazsanız biraz ayıp oluyor. Bin küsür mesaj yazmamış olmak, peşinen etiketlenmeyi gerektirmez diye düşünüyorum.
Kullanıcı avatarı
yavuzhan

Mesaj DenizKSK » 03 Ara 2012, 22:23

Bu konu güzel tutar, zevkli olur takibi.. ;)
Bu arada hakkı en çok yenenler Zenith, Blancpain, Seiko
Abartılanlar: Rolex, Panerai, Hublot, FM.
"A Samurai always wears two swords."
Kullanıcı avatarı
DenizKSK

Mesaj SeRxx » 03 Ara 2012, 22:26

Yavuzhan, Breitling'i abartılan listenize almışsınız onu merak ettim; neden ? :)

Fsinan ilk 4 mesajin sadece birinde eleştiri var o da sizin mesajınız ;)
Kullanıcı avatarı
SeRxx

Mesaj yavuzhan » 03 Ara 2012, 22:32

Serxx, modellerini başarılı bulmuyorum görsel olarak. Denediğim zaman kalite hissi vermiyor. Hantal kelimesiyle karşılanıyor beynimde.

Oris için ise şunu söyleyebilirim: Bir çok high-end markadan daha iyi bir tarihe ve tutarlılığa sahip.
Kullanıcı avatarı
yavuzhan

Mesaj vincefb » 03 Ara 2012, 22:39

gerrardi yazdı:En çok abartılan AP ve Panerai .

Yapma, etme, Tutma :D
Kullanıcı avatarı
vincefb

Mesaj vincefb » 03 Ara 2012, 22:41

Deniz bu kadar Seiko cu varken nasıl hakkı yenir :D Peynir ekmek gibi satıyor zaten adamlar... ;) Hublot ve FM hadi abartılsın ama Rolex ve Panerai bence hak ettikleri yerdeler hatta fazlası olsa onlar için yeridir...;)
Kullanıcı avatarı
vincefb

Mesaj vmetin » 03 Ara 2012, 22:42

Abartılanlar
Breitling, UN, Hublot, Grand SEIKO, Credor, Graham, Tissot, Longines, Raymond Weil, Maurice Lacroix,

Hak ettiği değeri bulamayanlar
Union Glashütte, Nomos Glashütte, Sinn, Montblanc, Hermes, Zenith, Frederique Constant

ilk aklıma gelenler
Kullanıcı avatarı
vmetin

ÖncekiSonraki

Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: evreseli, mart ve 211 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners