TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

TSF Güz Gülleri 2024 Kış Güneşleri 2025 / Daily Wristshot

Her An Her Yerde Saat Günlüğü

Re: TSF Güz Gülleri Kış Güneşleri 2012 / Daily Wrist Check

Mesaj FatihGS » 15 Kas 2012, 12:28

fsinan yazdı:Fatih Bey haftaya ben de damlayacağım, Lütfen Zenith'i takmayınız, aklım orda kalmasın... ;)

Arabada dürüyor zaten genellikle saatler plakam 34 tn 99.. :)
Kullanıcı avatarı
FatihGS

Mesaj mrbars » 15 Kas 2012, 12:30

ersin58 yazdı:mrbars , sizin fakir ama gururlu adam da çok şık , varoşların rolex i :D

takıyorum bunu, alıyorum altıma pejo partneri, dolanıyorum ümraniye sokaklarında. kırmızı kaşkol boynumda, tek sarmışım kadir abi gibi. bir sigara tüttürüyorum siyah deri ceketimin cebinden alıp. efkarlı efkarlı çekiyorum içime, sanki dünya üstüme yıkılmış da ben taşıyorum edasıyla. alnımda 2 belirgin ama derin olmayan çizgi. partnerin camından çıkartıyorum kolu, bıçkın bıçkın kol dışarda; fakir ama gururlu adamın saati gövel ördek kolda. 2 kız geçiyor ümraniye sokaklarında, gülümsüyorlar. fadimeyle, hatice bunlar; ali abinin kızları. hafifçe kikirdiyorlar bana bakıp.. ben bakmadan devam ediyorum ümraniye sokaklarında. varoşların adamıyım ben.. bir gün gelecek zenithi takıcam koluma, isteyecem asuman kız seni.
Kullanıcı avatarı
mrbars

Mesaj vmetin » 15 Kas 2012, 12:36

Valla filim gibi gözümde canlandı :D
Kullanıcı avatarı
vmetin

Mesaj fsinan » 15 Kas 2012, 12:39

mrbars yazdı:
ersin58 yazdı:mrbars , sizin fakir ama gururlu adam da çok şık , varoşların rolex i :D

takıyorum bunu, alıyorum altıma pejo partneri, dolanıyorum ümraniye sokaklarında. kırmızı kaşkol boynumda, tek sarmışım kadir abi gibi. bir sigara tüttürüyorum siyah deri ceketimin cebinden alıp. efkarlı efkarlı çekiyorum içime, sanki dünya üstüme yıkılmış da ben taşıyorum edasıyla. alnımda 2 belirgin ama derin olmayan çizgi. partnerin camından çıkartıyorum kolu, bıçkın bıçkın kol dışarda; fakir ama gururlu adamın saati gövel ördek kolda. 2 kız geçiyor ümraniye sokaklarında, gülümsüyorlar. fadimeyle, hatice bunlar; ali abinin kızları. hafifçe kikirdiyorlar bana bakıp.. ben bakmadan devam ediyorum ümraniye sokaklarında. varoşların adamıyım ben.. bir gün gelecek zenithi takıcam koluma, isteyecem asuman kız seni.

Yemin ederim Türk dizisi gibi canlandırdım, Alemdağ Caddesi'ne paralel sokaklar, kızlar kotlu ama başörtülü falan..

Deri ceketin kollarında bileklerde fırfırlı lastikli örme olması lazım yalnız, partnerin sol çamurluğu hafif ezik :D
"Money has no owners, has spenders". -Omar
Kullanıcı avatarı
fsinan

Mesaj fsinan » 15 Kas 2012, 12:42

FatihÖzdemir yazdı:
fsinan yazdı:Fatih Bey haftaya ben de damlayacağım, Lütfen Zenith'i takmayınız, aklım orda kalmasın... ;)

Arabada dürüyor zaten genellikle saatler plakam 34 tn 99.. :)

Aman ağbi, adam var adam var...
"Money has no owners, has spenders". -Omar
Kullanıcı avatarı
fsinan

Mesaj mlm » 15 Kas 2012, 12:53

Baybars abi süper, film gibi izledim anlattıklarını :)
Instagram:
watchtron
anatoliastraps
Kullanıcı avatarı
mlm

Mesaj ersin58 » 15 Kas 2012, 13:12

mrbars yazdı:

Abi sende neymişsin , yazdın 2 dakikada :champ:
Kullanıcı avatarı
ersin58

Mesaj SerkanGS » 15 Kas 2012, 13:39

Forumdan bir dostum sayesinde bugün edindiğim parnis radiomir :D

Resim
Dedicated to Perfection / Eski Kullanıcı Adı Desertsun
Kullanıcı avatarı
SerkanGS

ÖncekiSonraki

Dön TSF Bugün Kolunuzda Hangi Saat Var - Daily Wrist Check

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Cimuanos, divandelen, Google [Bot], hakanbora, ylmaz94 ve 24 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners