TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Quantum ADG 246 / Quantum TAF 1911 C Kutu Açılışı

Japon ve Asya Üretimi Mekanizmalı Saat İncelemeleri ve Kutu Açılışları Bölümü
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Japon Saat İncelemeleri Bölümümüzde Üyelerimizin ve TSF'nin İncelediği Japon ve Asya Mekanizmalı Saat Marka ve Modellerinin Kutu Açılış, İzlenim, Teknik Mekanizma Verileri, Makro Fotoğraf, Video, Tavsiye ve Yorumlarını Kapsayan Birçok Değerlendirme Kriterine Ulaşabilirsiniz.

Quantum ADG 246 / Quantum TAF 1911 C Kutu Açılışı

Mesaj bcdemirel » 14 Eki 2012, 14:09

Quantum ADG 246 Profesyoneller İçin İdeal

Vee arkadaşlar harkulade bir saatin daha sahibi oldum ve kesinlikle sahip olmaya değer

Marka: Quantum Model: ADG246P Ürün özellikleri: Çelik Kasa Silikon Kayış Cronograph Safir Cam Takvim 10atm Su gecmez Ebatı: 45mm ADG 246

Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim

Resim

Quantum TAF 1911 C Profesyoneller İçin İdeal

TAF 1911C modeli Türk Hava Kuvvetleri’nin kuruluşunun 100’üncü yıldönümünün anısına tasarlanmıştır. Tamamı dayanıklı ve hafif bir materyal olan masif titanyumdan üretilmiştir. Böylelikle saatte 2000 km hızla uçarken sahip olana uyum sağlayabiliyor ve bütün sarsıntı ve manevraları algılayabiliyor. F-16 uçaklarında kullanılan masif titanyum alaşımı bu saati diğer saatlerden 4 kat daha dayanıklı hale getiriyor ve hafifliğiyle yerçekimine adeta meydan okuyor. :thumbup: Çift kilitli kordon sistemi, yansımayı ve çizilmeyi önleyen safir cam ve uçuş hesaplamaları için ayarlanabilen özel fonksiyonlu kadranı ile uçuşlarda kolaylık sağlıyor. Ayıca bulunduğunuz ortamda da biraz ayrıcalıklı olmanızı sağlıyor ben resimde de gördüğünüz gibi beyaz kadranlı modeli kullanıyorum beyaz kadranın diğer 1911 c renkli kadranlara göre farkı ve özelliği aslında tamamiyle fosfor olması buda şu anlama geliyor gün ışığı yada aydınlık bir ortam sonrasında gölgede bile bulunsanız kadrannın bütününde led yanıyormuş gibi güçlü bir ışık yayıyor tam bir kokpit dizaynı :thumbup:

Resim
Resim
Resim
En son bcdemirel tarafından 16 Eki 2012, 02:27 tarihinde düzenlendi, toplamda 14 kere düzenlendi.
Kullanıcı avatarı
bcdemirel

Re: Quantum TAF 1911 C İnceleme

Mesaj Bond » 14 Eki 2012, 14:16

Tebrikler :champ: Güzel günlerde kullanılsın :champ: Tanıtım ve fotoğraflar için teşekkürler :thumbup:
Kullanıcı avatarı
Bond
Administrator

Mesaj bcdemirel » 14 Eki 2012, 14:20

Rica ederim ama şiddetle tavsiye ediyorum web sayfalarındaki fiyatlara aldanmayın okadar uygun ki fiyatı ben 600 lira gibi bir fiyata aldım TSK indirimi ile
Kullanıcı avatarı
bcdemirel

Mesaj necati » 14 Eki 2012, 17:23

Şık bir saatmiş gerçekten. Güle güle kullanın. Özelliıkle 2. fotoğrafta güzelliği belli oluyor :champ:
Kullanıcı avatarı
necati

Mesaj bcdemirel » 14 Eki 2012, 17:28

Çok teşekkür ediyorum bir saatin bukadar dayanıklı olabileceği aklıma bile gelmezdi bu klansmandaki uygun ve aynı zamanda titanyum olmasından dolayı çok hafif tulumun üzerine almak istediğim bir başka saatte yine quantum adg 246 oda 10 numara ve kauçuk aldığımda onunda görsellerini sizlerle paylaşmak isterim iyi pazarlar
Kullanıcı avatarı
bcdemirel

Mesaj SeRxx » 14 Eki 2012, 17:33

Sanırım forumdan bir arkadaş daha bu saatin incelemesini yapmıştı :geek:
Çok güzel bir saat, üzerinde Breitling Emergency'lerdeki anten olsa tam olacak ;) :thumbup: , iyi günlerde kullanın, inceleme için teşekkürler :champ:
Kullanıcı avatarı
SeRxx

Mesaj bcdemirel » 14 Eki 2012, 17:41

Teşekkürler.. Koleksiyon gibi olduğu için bulabilirseniz kesinlikle kaçırmayın ..
Kullanıcı avatarı
bcdemirel

Mesaj Frax » 14 Eki 2012, 19:04

Tebrikler bcdemirel :champ:
Kullanıcı avatarı
Frax

Sonraki

Dön TSF Japon Saat Kullanıcı İncelemeleri - Japanese Watch User Reviews

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 19 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners