Drago yazdı:asymptote yazdı:Drago'nun saat alma serüveni heyecanlı bir hal almaya başladı, sezon finali nasıl olacak ben de merakla bekliyorum..
Saati aldım...Ancak yoğun seyahat temposu...birikmiş işler ve Bülenty'nin beni yanlış anlamasından doğan negatif feedback ortamında bir türlü kutu açılışı yapamadım...moralim bozuk...ama sanırım yakın zamanda birşeyler göndereceğim
Drk yazdı:Drago yazdı:asymptote yazdı:Drago'nun saat alma serüveni heyecanlı bir hal almaya başladı, sezon finali nasıl olacak ben de merakla bekliyorum..
Saati aldım...Ancak yoğun seyahat temposu...birikmiş işler ve Bülenty'nin beni yanlış anlamasından doğan negatif feedback ortamında bir türlü kutu açılışı yapamadım...moralim bozuk...ama sanırım yakın zamanda birşeyler göndereceğim
Ben kaçırmışım bu mesajıDrago, büyük bir heyecan ve merakla bekliyorum yeni saatinizi
AboveTheRim yazdı:Yüksek klasman ürünlerden nefret edilmesi çok zor. İşte böyle durumlarda tüm markayı değilde spesifik modelleri eleştirilmesi daha mantıklı.
Misal Mercedes'ten nefret ediyorum demek mi kolay B serisinden demek mi?
Rolex'ten nefret ediyorum demek mi kolay 14270'in içinden kum bile çıkan Caliber 3000 'ünden veya ruhsuz Yacht Master'dan mı?
Taraflı ve duygusal paylaşıma Hayır
Drago yazdı:Rolex'in hatlarının kaba olduğunu düşünüyorum...benim gibi bileği ince olanlara göre değil...Birde o kadar abartılı süslü,pırlantalı modelleri varki...hakaret gibi yani...
Frax yazdı:Aradan geçen sürede benim de hedeflerimden birisi oldu Rolex. Yaşım ve ailemle olan parazit ilişkim daha kabul edilebilir seviyeye geldiğinde -satmamak üzere- bir submariner edinmeyi isterim, Rolex sevmeyenler de dilerim istedikleri saatlere kavuşurlar
Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 298 misafir
|