TSF yelerine zel 襤ndirimli L羹ks Saat Modellerini 襤ncelemek 襤癟in T覺klay覺n覺z

Selamlar / Yar覺 Okullar覺 / Driving Schools

Yeni yelerin Kendilerini Tan覺tabilecekleri B繹l羹m
Forum kurallar覺
Say覺n yeler TSF'ye Ho Geldiniz. L羹tfen Forum Kurallar覺m覺za zen G繹sterelim. T羹m Kurallar Sizin Daha Rahat ve Seviyeli Bir Ortamda Payla覺m Yapabilmeniz 襤癟indir.

Forumlar覺m覺za Kay覺t Olduktan Sonra Kendinizi Tan覺tman覺z T羹m yelerimizi Memnun Edecektir.

襤yi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Selamlar

Mesaj mrbars » 26 Nis 2012, 14:29

Haziran/Temmuz'da Palmersport d羹羹n羹yorum. Gelmek isteyen arkada var m覺? Cuma Londra u癟u, Cumartesi Bedford Aerodrome tam g羹n pistte gazlama, Pazar d繹n羹. Muhtemel b羹t癟e 5k TL.
Kullan覺c覺 avatar覺
mrbars

Ya: 50
Kay覺t: 07 Mar 2012, 12:39

Mesaj Tipsol » 26 Nis 2012, 21:10

hosgeldiniz mrbars, UK demi yas覺yorsunuz?
Kullan覺c覺 avatar覺
Tipsol

Kay覺t: 14 Mar 2012, 20:37

Mesaj mrbars » 26 Nis 2012, 21:23

selamlar horasan, 羹mraniye'de ya覺yorum :D
Kullan覺c覺 avatar覺
mrbars

Ya: 50
Kay覺t: 07 Mar 2012, 12:39

Mesaj Bond » 26 Nis 2012, 21:31

mrbars yazd覺:selamlar horasan, 羹mraniye'de ya覺yorum :D

:D

Mrbars bakan ben memnuniyetle gelmek isterdim ama bu sene pek m羹mk羹n deil benim a癟覺mdan. 2 g羹n 癟ok az ger癟i gitmiken biraz kalmak laz覺m Londra'da.

Ek olarak foto tur isteriz ;) Harika fotolar 癟覺kar kolda saat ile ara癟larda ve g羹zel pit / track arka planlar覺 ile :champ:

imdiden gidersen iyi elenceler :super: :champ:
Kullan覺c覺 avatar覺
Bond
Administrator

Ya: 51
Kay覺t: 14 Eki 2009, 21:36

Mesaj drk » 26 Nis 2012, 21:40

Ben de 癟ok isterdim ancak o tarihler pek m羹mk羹n g繹r羹nm羹yor, imdiden iyi elenceler :champ:
Kullan覺c覺 avatar覺
drk

Kay覺t: 20 Nis 2010, 23:24

Mesaj AboveTheRim » 27 Nis 2012, 01:39

Hogeldiniz Mrbars :champ:

Ben keke pist kuru olsaym覺 dedim 2. videoda 癟羹nk羹 catehram videosunda 癟ok iyiydiniz :thumbup:

Haziran/Temmuz ger癟ekten olacak gibi deil... Her nekadar 5k b羹t癟em olmasa da bu program vb. i癟in (ya覺mdan 繹t羹r羹 ve daha dikkatli para harcamak zorundal覺覺mdan :lol: ) size eyl羹lde elik ederim zevkle :champ:
Mutluluk baar覺ya, baar覺 ise zaman覺 deerlendirmeye bal覺d覺r.
Kullan覺c覺 avatar覺
AboveTheRim

Ya: 36
Kay覺t: 08 Kas 2011, 05:06

Mesaj Bond » 27 Nis 2012, 02:20

AboveTheRim K繹rfez veya P覺narba覺 pistinde Safari Motorsport'un kurslar覺na kat覺labilirsin 繹ncelik olarak. Elbette Palmer'de ara癟lar daha 繹zel ve 羹st seviye ama ilk balamak i癟in kalk覺p illa Bedford'a gitmek gerekmez ;) Hakan Din癟 bu konuda olduk癟a iyidir ve y覺llard覺r ders veriyor. Ayn覺 zamanda ders ald覺覺m hocalar覺mdan bir tanesidir. Fiyat olarak daha d羹羹k b羹t癟eler ile arzu edilen baz teknikler ve devam eden tecr羹be artt覺r覺c覺 eitimleri alabilirsin. Sonras覺 zaten devam etmek istenilirse bir 癟ok alternatif ileri safha opsiyon mevcut.

Buradan sertifikan覺 al覺rsan sonradan saatlik veya g羹nl羹k olarak ara癟 ve pist kullan覺m覺 kiralama imkan覺n olur antreman ve keyif ama癟l覺. Ayr覺ca homologe veya uygun ekipmanl覺 kendi arac覺n varsa 羹creti ile sadece pist girii yapma ans覺n olur. Drk i癟inde tavsiye ederim balamak ad覺na :thumbup:

Safari Motosport :arrow: http://www.safarimotorspor.com/
Kullan覺c覺 avatar覺
Bond
Administrator

Ya: 51
Kay覺t: 14 Eki 2009, 21:36

Mesaj AboveTheRim » 27 Nis 2012, 18:29

P覺narba覺'n覺 biliyordum ama eitim ve Safari Motorsport'u duymam覺t覺m teekk羹rler :thumbup:

襤zmir'den kat覺l覺mc覺lar gelirse neden gitmeyelim bakan :) Drk reyis Ankara'da gelirse (ki zor mesafeden :lol: ) +1 :thumbup: Eyl羹l'de 襤ngiltere'ye gideceim, kariyeri orda devam ettiririm %90. O y羹zden elik edebilirim Mrbars'a. Yoksa 繹yle hobi i癟in oralara gidecek 癟ap覺m yok hen羹z (ama olacak az kald覺 :lol: :lol: )

P覺narba覺na tek gitmek istemem. Drk veya baka gelmek isteyen olursa gideriz neden olmas覺n. Hem bence Vince bakanda gelir Drk gelirse :champ:
Mutluluk baar覺ya, baar覺 ise zaman覺 deerlendirmeye bal覺d覺r.
Kullan覺c覺 avatar覺
AboveTheRim

Ya: 36
Kay覺t: 08 Kas 2011, 05:06

ncekiSonraki

D繹n TSF yelerimiz & Tan覺ma - Member Introductions

Kimler 癟evrimi癟i

Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: Hi癟 bir kay覺tl覺 kullan覺c覺 yok ve 45 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners