TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

TAG Heuer Aquaracer Calibre 5 300M Yorum

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: TAG Heuer Aquaracer Calibre 5 300M Çıldırmak Üzereyim

Mesaj 2fast4u » 02 Nis 2012, 18:04

tag ve longınes bırbırının kopyası 2 model daha doğrusu bır baska saatın 2 kopyası modeller.Bunların uzerınde yazan markalara karsı ozel bır alakanız yoksa bu fıyat aralıgında diğer ıkı modelden kağıt ustunde daha buyuk olmasına karsın bır sure sonra kolunuzda yokmus hıssı veren bu özgün dalgıc modelı için düşünmeye bıle gerek yok.oris dıver date :thumbup:
The world is yours .
" serial flipper"
Kullanıcı avatarı
2fast4u

Mesaj onuratamer » 02 Nis 2012, 18:49

Sayet ikinci el saate karsi bir onyarginiz yoksa, ve az cok inceleyerek saatin durumu hakkinda fikir sahibi olabilecekseniz, veya size bu konuda yardimci olabilecek bir arkadasiniz var ise, "omega seamaster professional" serisine bakmanizi oneririm. Soylediginiz fiyata cok temiz quartz seamaster professional bulunabilir. Otomatigi icinse biraz sabirli olmak gerekir, o da bulunabilir bir sure sonra.
Yok ben sifir saat alacagim derseniz, ve degerli arkadaslarimizin fikirleri arasinda kararsiz kaldiysaniz ben de biraz Aquaracer propagandasi yapayim buradan :) Ben olsam Aquaracer alirdim. Ilk Submarinerimi alirken bahsettiginiz saat (bir onceki kasasi, calibre 5 yazmayan), Planet Ocean, ve Submariner arasinda kalmistim. Fiyat/kalite olarak en mantiklisi Planet Ocean idi. Ama kendi kendime, bir kere alayim, sonra icimde kalmasin diyerek Submariner'i sectim. Bu yine de ilerde Planet Ocean almamin onunu kesmedi. Ve 2.500 YTL ye simdi bahsettiginiz mavi aquaracer i bulsam direkt onu da alirim. en ucuz Ataturk Havalimani Dutyfree'de gordum, 1528 EUR idi.
Sorunuza gelecek olursak, 500m olan modelini bence dusunmeyin, mavisi 300m deki kadar guzel degil. Bir de tarih yerine alisamadim, 2-3 sene icinde bambaska dizayna donebilirler. Siz klasik olan 300m de kaldikca bu tarz degisimler sizi uzmez. Oris elbette cok guzel saat, ama takim elbise icin biraz fazla buyuk ve outdoor kacabilir. Longiness.... burasi soru isareti, ama kimse kizmasin, gucenmesin, Tag herzaman Tag'dir, aradaki para farki verilip Tag Heuer alinir.
Kullanıcı avatarı
onuratamer

Mesaj dropby23 » 02 Nis 2012, 19:33

Mutlak bir doğruyu aradığım bu başlıktan kafası karışmış bir şekilde ayrılacağım sanırım :))

Arkadaşlar Oris Divers Date için nasıl bir fiyat alabilirim sizce e-pırlant sitesinde 2691 gibi bir fiyatı var 12 taksit olacak şekilde ne gibi bir fiyat verebilirler?
Kullanıcı avatarı
dropby23

Mesaj Baran » 02 Nis 2012, 19:46

Pazarlıklar en guzel yüzyüze elde nakit parayla oturulduğunda ortaya cıkıyor.sağdan soldan ne sölenilse biraz havada kalır diye düşünüyorum.
Kullanıcı avatarı
Baran

Mesaj SeRxx » 02 Nis 2012, 19:52

dropby23, bu kadar yazılanlardan sonra kafanda bazı şeyler netleşmediyse; gir saatçiye, hepsini teker teker dene, yap pazarlığını, al ve çık..
Kullanıcı avatarı
SeRxx

Mesaj vincefb » 02 Nis 2012, 20:16

reyiz arandıktan sonra bulunur yeterki düzgün araştırılsın ;)
Resim

bunu bugün hanıma aldık çelik bilezik, deri kayış ve üstündekiyle beraber gerçekten komik bir rakama ;)
Kullanıcı avatarı
vincefb

Mesaj dropby23 » 02 Nis 2012, 20:19

Netleştirdim hemen sitem etmeyelim :)
Çok büyük gelmezse kolumda oris divers date i alacağım çok büyük gelirsede longines'ı.
Fiyat konusunda ise yaklaşık pazarlıklı fiyatını bilirsek ona göre elimizde koz oluyor. Öbür türlü etiket fiyatı üstünden şu kadar indik diyorlar ama aslında o fiyat çokda indirim yapılmış bir fiyat olmuyor.

Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
dropby23

Mesaj SeRxx » 02 Nis 2012, 20:23

Sitem etmedim, sadece kafanı yorma diye söyledim :D
Etiket fiyatı üzerinden, nakite %30'un altında yapılan indirimleri kabul etme ;)

VinceFB hayırlı olsun yengemizin yeni saati, komik rakama alınması çok da iyi olmuş :champ:
Kullanıcı avatarı
SeRxx

ÖncekiSonraki

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Google [Bot] ve 150 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners