TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Grand Seiko = Ezber Bozan

Tüm Genel Saat Konuları Üzerine Paylaşımlar
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Grand Seiko = Ezber Bozan

Mesaj vincefb » 16 Mar 2012, 10:26

Ben Grand Seiko ya gidip 15 bin Tl. vericek adamı ayağa kalkar alkışlarım arkadaş.... :champ: :champ:

Ama bana göre bu adamın birden çok saati olması, en az 1 sene içinde bu 15 bin Tl yi yerine koyucak bir işe sahip olması lazım benim gözümde.... çünkü elimde değil hala bana yazık paraymış gibi geliyor Grand Seikoya verilicek 15 bin Tl..... :? (lütfen kimse kızmasın)
En azından 1 sene içinde o parayı geri koyarsa kendi kendine telkin verir olsun bak pararayı kazandık koyduk yerine :D Saatte orda satsan satılmaz atsan 15 bin Tl. :D Tek olursun o ayrı ;)
Kullanıcı avatarı
vincefb

Mesaj razz » 16 Mar 2012, 10:38

TSF Arşivi'nden 06 Eyl 2010 tarihli mesajım;

Grand Seiko Diver SBGA031 Hakkında Yorumlarınız ( by Drk )

Razz yazdı:Grand Seiko, Credor, MarineMaster veya LandMaster.. Hepsi çok kaliteli, üreticisinin özenle meydana getirdiği Hi-End ürünler.. Ancak marka Seiko olduğunda malesef prestij konusu akla geliyor ve İsviçre'li markalar liderliği ele alıyor..
Kendi adıma bir örnek vereyim; Elimde bir saate ayıracak her 12.000,00 TL'de bir gider kendime bir Rolex Osyter Sports serisi veya bir Panerai alırım gray market fiyatlarıyla.. Bu iki markadan hevesimi alınca yeni 12.000,00 TL'mle bakarım başka İsviçre(!) markalarına.. Mesela Breitling gibi.. Veya Omega.. Sıra ne zaman 12.000,00 TL'lik Seiko'ya gelir veya hiç mi gelmez malesef bilemiyorum..

Oldukça istikrarlıyım bu durumda ;)
" The difference between men and boyZ is the price of their toyZ "
Kullanıcı avatarı
razz

Mesaj 2fast4u » 16 Mar 2012, 10:42

bling bling gs

The world is yours .
" serial flipper"
Kullanıcı avatarı
2fast4u

Mesaj 2fast4u » 16 Mar 2012, 10:48

mucadeleci gel vazgec bu sevdadan saat cok guzel ama 9000tl az para değil.Sonrasında saatçi ,kuyumcu tezgahına koyduğun zaman duyacakların için birde katana tasımak zorunda kalırsın. ;)
The world is yours .
" serial flipper"
Kullanıcı avatarı
2fast4u

Mesaj SeRxx » 16 Mar 2012, 11:14

15 bin değil ki ... Belki pazarlıkla 8 bin civarına alınabilir .
Kullanıcı avatarı
SeRxx

Mesaj vincefb » 16 Mar 2012, 11:15

8 bin olsa ne farkeder Reyiz :D yine aynı şey.... atsan atılmaz satsan 8 bin diye düzeltiyim o zaman :D
Kullanıcı avatarı
vincefb

Mesaj herofb » 16 Mar 2012, 11:17

ben Grand Seiko alan adamı alkışlamak taraftarı değilim çünkü kimsenin çok ama çok sağlam bir koleksiyonu olmadan tek saat olarak bunu seçeceğini düşünmüyorum , e zaten o kadar geniş koleksiyon varsa ve sıra buna geldiyse alkışlanacak olay bu seçim değil böyle bir koleksiyona sahip olmaktır. ;)
Kullanıcı avatarı
herofb

Mesaj vincefb » 16 Mar 2012, 11:21

Katılmıyorum sana HeroFB... ben ayakta alkışlarım çünkü koleksiyon harici bu saate o kadar parayı vermek gerçek sevgi işi. Parayı önemseden gerçekten istediğin saati bu kadar karşıt fikir varken, 2. elde bir hiç olduğunu bildiğin halde almak ayakta alkışlanıcak bir durum...
Kullanıcı avatarı
vincefb

ÖncekiSonraki

Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 58 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners