TSF yelerine zel 襤ndirimli L羹ks Saat Modellerini 襤ncelemek 襤癟in T覺klay覺n覺z

u An Akl覺n覺zda Hangi Saat Var?

T羹m Genel Saat Konular覺 zerine Payla覺mlar
Forum kurallar覺
Say覺n yeler TSF'ye Ho Geldiniz. Genel Saat Sohbeti B繹l羹m羹m羹zde Saatlerle 襤lgili Dier Spesifik Konu Bal覺klar覺m覺z Haricideki Sohbet ve Payla覺mlar覺n覺z覺 Yapabilirisiniz. D羹zenli ve Anla覺labilir Bir Ortam Olmas覺 Amac覺 ile L羹tfen Mesajlar覺n覺z覺 Yaz覺m Kurallar覺na Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

襤yi Forumlar Dileriz

TSF

Re: u An Akl覺n覺zda Hangi Saat Var?

Mesaj asymptote » 19 ub 2012, 02:43

Drk yazd覺:襤svi癟reli rakiplerin 繹ne 癟覺kt覺覺 konu marka pop羹leraritesi ama sizler bunu pek 繹nemsemiyorsunuz san覺r覺m ;)

modern60' 覺n g羹zel bir s繹z羹 vard覺: "marka prestijini bizler yaratm覺yor muyuz?"

Yaln覺z urada kat覺l覺yorum sana: Benim i癟in ikinci el deeri 繹nemli diyorsan, koleksiyonunda s羹rekli kavimler g繹癟羹 falan oluyorsa, elbette marka bilinirlii ve prestiji 繹nem kazan覺yor.. B繹yle durumlarda isvi癟re markalar覺 avantaj salayabilir..
"Evrende en b羹y羹k ziyan, sorgulama yeteneini yitirmi bir beyindir." - A. Einstein
Kullan覺c覺 avatar覺
asymptote

Kay覺t: 11 Ara 2010, 14:28

Mesaj asymptote » 19 ub 2012, 03:21

mucadeleci yazd覺:Dounun bilgelik k羹lt羹r羹n羹 benimsemi tarz覺 beni her zaman kendine 癟ekiyor Seiko markas覺nda.

Sende ibumi etkisi g繹r羹yorum reyiz :D
"Evrende en b羹y羹k ziyan, sorgulama yeteneini yitirmi bir beyindir." - A. Einstein
Kullan覺c覺 avatar覺
asymptote

Mesaj mlm » 19 ub 2012, 03:33

M羹cadeleci, Toshihiko 襤zutsu'yu da seviyorsundur sen ;) Tan覺d覺覺m en bilge Japon'dur diyebiliriz..
te yandan Blaise Pascal da iyidir, gen癟 yalarda okuduum ''D羹羹nceler'' adl覺 kitab覺 yeni ufuklar a癟m覺t覺 bende..
Ge癟 oldu baya, alakas覺z c羹mleler kurmaya balad覺m :D Hadi iyi geceler..
Instagram:
watchtron
anatoliastraps
Kullan覺c覺 avatar覺
mlm

Ya: 44
Kay覺t: 03 Au 2010, 02:59

Mesaj mucadeleci » 19 ub 2012, 03:46

*asymptote "ibumi" ismini ilk kez duydum google a sordum "o bir kitap" gibisinden cevaplar verdi ama ben o kitab覺 hi癟 okumad覺m :) tabi bununla birlikte okunacaklar listeme ald覺m, teekk羹rler :thumbup:

*襤zutsu yu bilirim, severimde, objektif bir bak覺 a癟覺s覺 vard覺r, b羹y羹k bir ilim insan覺d覺r, hatta her akl覺ma geldiinde bu kadar 襤slami arat覺rma yapm覺 hatta 襤slam i癟in, pek 癟ok M羹sl羹man 繹retim g繹revlisinden daha fazla eser yay覺nlam覺 birisinin nas覺l m羹sl羹man olmad覺覺n覺 d羹羹n羹p 繹lmeden 繹nce t羹m kalbi ile iman etmi olmas覺n覺 dilerim hep.
Zamana and olsun ki.....
Kullan覺c覺 avatar覺
mucadeleci

Kay覺t: 23 Kas 2011, 07:18

Mesaj asymptote » 19 ub 2012, 04:09

ibumi Trevanian'覺n en 繹nemli eseridir m羹cadeleci, dou bilgeliini senin gibi 繹ven ho bir ktiapt覺r, 繹neririm. "The Summer of Katya", "Katya'n覺n Yaz覺" da yine Trevanian'a ait belki de okuduun en iyi ak roman覺d覺r diyebilirim (felsefe de var tabi roman覺n i癟inde, salt ak deil). zellikle ingilizcesini yazd覺m, merak edersen ebook unu bulur indirirsin diye.. ;)

Bu arada bat覺l覺 arkiyat癟覺lar bizim ilahiyat癟覺lar覺m覺z覺n 癟oundan daha iyi bilir 襤slam覺, fakat pek az覺 iman eder. rnein Goethe 繹ld羹羹nde Arap癟a 繹reniyordu, Kur'an daki iirsellii 繹v羹c羹 eyler s繹yledii de malumdur, fakat 襤slam覺 se癟tiini a癟覺k癟a beyan etmemitir. Yine de onu m羹sl羹man yapma yar覺覺nda olanlar var :) Oysa a癟覺p okusalar Faust'u, zaten Allah' 覺n sevgili bir kulu olarak 繹ld羹羹n羹 g繹recekler.. 襤zutsu' nun da topra覺 bol olsun diyorum :)
Kullan覺c覺 avatar覺
asymptote

Mesaj mucadeleci » 19 ub 2012, 04:17

thanks again *asymptote :) bu bal覺覺 konusu d覺覺nda megul ettiim i癟inde 繹z羹r diliyorum...
Zamana and olsun ki.....
Kullan覺c覺 avatar覺
mucadeleci

Kay覺t: 23 Kas 2011, 07:18

Mesaj paleT » 19 ub 2012, 13:28

serxx yazd覺:Seni koluma taksam hi癟 癟覺karmasam, hi癟bir saatle aldatmasam :oops:

Resim

ite budur arkada.羹st羹ne s繹z etmeyeceim.ama neden bu kadar pahal覺s覺n,bu kadar ula覺lmaz.
Kullan覺c覺 avatar覺
paleT

Kay覺t: 18 ub 2012, 20:42

Mesaj taseis1 » 19 ub 2012, 17:03

Resim
Kullan覺c覺 avatar覺
taseis1

Kay覺t: 14 Mar 2011, 23:32

ncekiSonraki

D繹n TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler 癟evrimi癟i

Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: Aydn2425 ve 25 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners