TSF yelerine zel 襤ndirimli L羹ks Saat Modellerini 襤ncelemek 襤癟in T覺klay覺n覺z

u An Akl覺n覺zda Hangi Saat Var?

T羹m Genel Saat Konular覺 zerine Payla覺mlar
Forum kurallar覺
Say覺n yeler TSF'ye Ho Geldiniz. Genel Saat Sohbeti B繹l羹m羹m羹zde Saatlerle 襤lgili Dier Spesifik Konu Bal覺klar覺m覺z Haricideki Sohbet ve Payla覺mlar覺n覺z覺 Yapabilirisiniz. D羹zenli ve Anla覺labilir Bir Ortam Olmas覺 Amac覺 ile L羹tfen Mesajlar覺n覺z覺 Yaz覺m Kurallar覺na Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

襤yi Forumlar Dileriz

TSF

Re: u An Akl覺n覺zda Hangi Saat Var?

Mesaj mlm » 19 ub 2012, 01:44

M羹cadeleci sen dua et 繹yle bir soruyla muhatap olmad覺n, uyuyamazd覺n yemin ediyorum :D

Drk yazd覺:Tag Heuer'deki bilezik kaliteli g繹r羹nm羹yor mu, hissettirmiyor mu?
Instagram:
watchtron
anatoliastraps
Kullan覺c覺 avatar覺
mlm

Ya: 44
Kay覺t: 03 Au 2010, 02:59

Mesaj mucadeleci » 19 ub 2012, 01:47

*mlm :D
Zamana and olsun ki.....
Kullan覺c覺 avatar覺
mucadeleci

Kay覺t: 23 Kas 2011, 07:18

Mesaj buTa » 19 ub 2012, 01:48

mlm yazd覺:M羹cadeleci sen dua et 繹yle bir soruyla muhatap olmad覺n, uyuyamazd覺n yemin ediyorum :D

Bu sorunun muhataplar覺ndan biri de bendim mlm. Feleimi a覺rd覺m diyebilirim. :D
Kullan覺c覺 avatar覺
buTa

Ya: 49
Kay覺t: 08 Eyl 2011, 23:23

Mesaj asymptote » 19 ub 2012, 01:48

mlm yazd覺:M羹cadeleci sen dua et 繹yle bir soruyla muhatap olmad覺n, uyuyamazd覺n yemin ediyorum :D

:D
"Evrende en b羹y羹k ziyan, sorgulama yeteneini yitirmi bir beyindir." - A. Einstein
Kullan覺c覺 avatar覺
asymptote

Kay覺t: 11 Ara 2010, 14:28

Mesaj buTa » 19 ub 2012, 01:55

Aff覺n覺za si覺narak bende yorum yapmak isterim. f/p oran覺 g羹zelde , teknik 繹zelliklerini de bir kenara koyarsak, markan覺n prestiji ve katt覺覺 deer 繹nemli deil mi?
Yani piyasada 200-250 TL den fiyatlarla balayan bir markan覺n 10.000 TL 羹zerinde fiyat覺 olan bir modeline (ad覺 Grand Se覺ko'da olsa) bu fiyat verilir mi? Seiko segmentasyona gitse daha iyi olmaz m覺yd覺? ( Lorus'u alt segment i癟in yapt覺lar, orta segmentte Seiko devam edip, 羹st segmentler de yeni yarat覺lacak , Seiko markas覺n覺n alt yap覺s覺n覺n olduu bir baka marka olsayd覺 daha iyi olmaz m覺yd覺 ? vs. vs. vs.
Kullan覺c覺 avatar覺
buTa

Mesaj drk » 19 ub 2012, 01:58

Mekanizma i癟ilii, mimarisi ve hassasiyeti s羹per. Kasa-bilezik malzemesi ve i癟ilii yine ayn覺 ekilde. Tasar覺m kiiden kiiye deiir, tarz覺m deil ancak bu onun baar覺l覺 olduu ger癟eini deitirmez.

Bir zamanlar grand seiko diver almay覺 planl覺yordum. O meblada bir saati ebayden alacak kadar g繹z羹m羹 karartm覺t覺m, sonras覺nda gelen yorumlar覺n etkisi ve fazlas覺yla karars覺z olmam sonucunda vazge癟mitim.

襤svi癟reli rakiplerin 繹ne 癟覺kt覺覺 konu marka pop羹leraritesi ama sizler bunu pek 繹nemsemiyorsunuz san覺r覺m ;)

Umar覺m en k覺sa s羹rede sayenizde foruma grand seiko'da gelmi olur :thumbup:

K繹t羹 bir amac覺m yoktu ama :lol:
Kullan覺c覺 avatar覺
drk

Kay覺t: 20 Nis 2010, 23:24

Mesaj mucadeleci » 19 ub 2012, 02:27

*evidence sizin Seiko markas覺nda handikap olarak g繹rd羹羹n羹z 繹zellii ben bir baar覺 olarak g繹r羹yorum, saatlerinin tasar覺m ve 羹retimlerini yaparken bir kast sistemi olduunu varsayarak deilde, herkese hitap etmek fikrini benimsedii i癟in Seiko markas覺n覺 takdir ediyorum. Sanat tarihinde mehur bir tart覺ma vard覺r, "Sanat i癟in sanatm覺 yoksa saray i癟in sanatm覺 ?" eklinde, daha sonralar覺 bu sorunun varyasyonlar覺 deimi halk i癟in sanatm覺 v.s. eklenerek kombinasyonlar artm覺. Bug羹n bu tart覺ma 繹rnek al覺nacak olursa, Seiko herkes i癟in sanat g繹r羹羹n羹 benimsemi konumda. Dounun bilgelik k羹lt羹r羹n羹 benimsemi tarz覺 beni her zaman kendine 癟ekiyor Seiko markas覺nda.
Zamana and olsun ki.....
Kullan覺c覺 avatar覺
mucadeleci

Kay覺t: 23 Kas 2011, 07:18

Mesaj buTa » 19 ub 2012, 02:42

m羹cadeleci , grand seiko herkese hitap ediyor mu ? Ben kast sisteminden bahsetmiyorum , marka prestijinden bahsediyorum. Grand Seiko'u daha ekonomik fiyatlara satsalard覺 dediiniz bilgelik tavan yapard覺 . Seiko'ya teknik olarak diyeceim hi癟 bir ey yok. Ancak marka prestiji t羹m d羹nyada sizin kabul ettiiniz ekilde kabul g繹rm羹yor. (ya da ben konu hakk覺nda yeterli bilgiye sahip olmayabilirim. )
unu da belirtmekten ge癟emiyeceim Japan oluu sempatimi kazanm覺t覺r her zaman. :thumbup:
Son zamanlarda ikinci el piyasas覺na bakar oldum. Seiko'nun ikinci el piyasas覺nda ki durumunu samimiyetimle soruyorum, 癟羹nk羹 bilmiyorum. Nedir acaba?
Kullan覺c覺 avatar覺
buTa

ncekiSonraki

D繹n TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler 癟evrimi癟i

Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: blumenberg, Google [Bot] ve 25 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners