Daha önce Tissot saatim ile ilgili bir sıkıntıdan bahsetmiştim, hatta bununla ilgili ibret olması açısından bir konu bile açmıştım hatırlarsanız:
http://forum.saatforumu.com/viewtopic.php?f=76&t=7615&p=99852&hilit=erken+te%C5%9Fhis#p99852
Bu saatimi servise yolladım, yedek parça temininin bir buçuk iki ay gibi süreceğini söylediler, ona da eyvallah dedik. Fakat son bir gelişme oldu ki artık bu adamlara zerre güvenim kalmadı. Şöyle ki; arkadaşımın Tissot Couturier saatinde camın iç yüzeyine yapışmış halde güçlükle seçilen bir toz parçası vardı, bana özendi servise yollamak istedi. Saati yeni aldığını bilerek, bu sorun için saati açtırmamasının daha doğru olacağın söyledim fakat ikna edemedim, servise yolladı ve bugün servisten döndü saat. Peki sonuç mu? Sonuç işte bu!:

Burada makro fotoğraf koymam sizi yanıltmasın, saatin arkasına baktığınızda çark üzerindeki çizik(yada leke) hemen kendini belli ediyor..
LPI kurulduğu günden bugüne, yüksek kalite anlayışıyla satış sonrası teknik servis hizmeti vermektedir. Servis ekibimiz, 1 Koordinatör, 2 müşteri temsilcisi, 4 bakım uzmanından oluşmaktadır. Bakım elemanlarımız markalarımızın kendileri tarafından eğitilmekte ve her 6 ayda bir eğtimleri tekrarlanmaktadır.
Alınan eğitimlerin sonucu bu mu?.
Anlaşılan dostlar, çok az saatçi bizim saatlere gösterdiğimiz özeni ve saygıyı gösteriyor. İşte bu yüzden kendi takımlarımı topluyorum yavaş yavaş. Yıkama makinesi de alacağım, ayar makinesi de, ne lazımsa alacağım zaman içinde, hem de kalitelisinden. Bana saat bırakan olmadı, ben benden sonrakilere hem saat, hem de güzel bir hobi bırakacağım gerekli ekipmanlarıyla birlikte..
Saati de yarın tekrar yolluyorum LPI' ye..