TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Neler Oluyor Bu LPI'ye?!

Saat Tamiri Ustaları, Ekipmanları, Servis Ve Bakım Merkezlerinden Bilgiler
Forum kuralları
Sayın Üyelerimiz, Saat Servis Merkezi bölümümüzde saat tamiri ve servisi konularındaki sorularınızı saat ustalarına sorabilirsiniz. Ustalar ve merkezler tarafından verilecek tavsiye ve yardımlar gönüllülük prensibi neticesinde yapılmaktadır. Forumumuza üye olan ustalar veya saat tamir merkezlerinin yardım zorunluluğu bulunmamaktadır, sorularınızı sorarken bu durumu dikkate almanızı rica ederiz.

TSF

Neler Oluyor Bu LPI'ye?!

Mesaj asymptote » 13 Mar 2012, 21:01

Konu başlığında doğrudan dağıtıcı bir firmanın adını verdim (artık memnuniyetsizliğin ötesinde bir sinir hali oluştu bende..) eğer forum kurallarına uygun değilse, başlığı arkadaşlar istedikleri gibi değiştirsinler..

Daha önce Tissot saatim ile ilgili bir sıkıntıdan bahsetmiştim, hatta bununla ilgili ibret olması açısından bir konu bile açmıştım hatırlarsanız:
http://forum.saatforumu.com/viewtopic.php?f=76&t=7615&p=99852&hilit=erken+te%C5%9Fhis#p99852

Bu saatimi servise yolladım, yedek parça temininin bir buçuk iki ay gibi süreceğini söylediler, ona da eyvallah dedik. Fakat son bir gelişme oldu ki artık bu adamlara zerre güvenim kalmadı. Şöyle ki; arkadaşımın Tissot Couturier saatinde camın iç yüzeyine yapışmış halde güçlükle seçilen bir toz parçası vardı, bana özendi servise yollamak istedi. Saati yeni aldığını bilerek, bu sorun için saati açtırmamasının daha doğru olacağın söyledim fakat ikna edemedim, servise yolladı ve bugün servisten döndü saat. Peki sonuç mu? Sonuç işte bu!:
Resim
Burada makro fotoğraf koymam sizi yanıltmasın, saatin arkasına baktığınızda çark üzerindeki çizik(yada leke) hemen kendini belli ediyor..
LPI kurulduğu günden bugüne, yüksek kalite anlayışıyla satış sonrası teknik servis hizmeti vermektedir. Servis ekibimiz, 1 Koordinatör, 2 müşteri temsilcisi, 4 bakım uzmanından oluşmaktadır. Bakım elemanlarımız markalarımızın kendileri tarafından eğitilmekte ve her 6 ayda bir eğtimleri tekrarlanmaktadır.

Alınan eğitimlerin sonucu bu mu?.
Anlaşılan dostlar, çok az saatçi bizim saatlere gösterdiğimiz özeni ve saygıyı gösteriyor. İşte bu yüzden kendi takımlarımı topluyorum yavaş yavaş. Yıkama makinesi de alacağım, ayar makinesi de, ne lazımsa alacağım zaman içinde, hem de kalitelisinden. Bana saat bırakan olmadı, ben benden sonrakilere hem saat, hem de güzel bir hobi bırakacağım gerekli ekipmanlarıyla birlikte..
Saati de yarın tekrar yolluyorum LPI' ye..
"Evrende en büyük ziyan, sorgulama yeteneğini yitirmiş bir beyindir." - A. Einstein
Kullanıcı avatarı
asymptote

Re: Neler Oluyor Bu LPI' ye?!..

Mesaj SeRxx » 13 Mar 2012, 21:04

Asymptote geçmiş olsun, saatin değişimini kesinlikle istemiyor musun ?
Kullanıcı avatarı
SeRxx

Mesaj msturan » 13 Mar 2012, 21:05

Çok üzücü :( Bir hata olmuş olabilir serviste, bence bundan sonra müşteriye nasıl yaklaşacakları çok belirleyici olacaktır... Saat&saat stayla bir kayıtsızlık olmaz umarım...
Eğer bir Patek Philippe'e sahipseniz, artık ölebilirsiniz demektir. Mission Completed.
Kullanıcı avatarı
msturan

Mesaj retrograde » 13 Mar 2012, 21:08

Sizin ve arkadaşınızın düştüğü duruma üzüldüm geçmiş olsun. Ama saatlerden, bu sevdadan soğumak yerine daha bir sıkı sarılır gördüm bu hobiye ve bu beni gerçekten memnun etti. Umarım en kısa zamanda dediğiniz takımları toplar keyfini sürüp sevdiklerinize çok hoş bir Aşk devrinde bulunursunuz. :champ:

Bu arada umuyorum ki bu LPI'ın ilk ve son memnuniyetsizliği olur.

'El-farah seb'ate eyyâm vel huzn tûlül ömr'
Kullanıcı avatarı
retrograde

Mesaj cenk » 13 Mar 2012, 21:09

Böyle seyler duyunca basima gelmis gibi uzuluyorum umarim en kisa surede hatalarini duzeltirler.sen ne yaptin msturan bu arada cok zaman gecti haber yokmu?
Kullanıcı avatarı
cenk

Mesaj asymptote » 13 Mar 2012, 21:13

serxx yazdı:Asymptote geçmiş olsun, saatin değişimini kesinlikle istemiyor musun ?

Teşekkürler serxx, o konuda da kararsızım aslında.. Bir yandan ilk aldığım otomatik saat olduğu için değişmesini istemiyorum, bir yandan değişim prosedürüyle zamanımı ve zihnimi meşgul etmek istemiyorum, diğer yandan da bu adamlara çok kızgınım :twisted: , tüketici olarak bu hakkımı kullansam mı diyorum.. Aslında parçası da değişince ilk aldığım orjinal saat kalmamış olacak geriye.. Yarın bir telefon açacağım, süreci hızlandırmazlar ise iade talep edeceğimi bildireceğim bakalım..
"Evrende en büyük ziyan, sorgulama yeteneğini yitirmiş bir beyindir." - A. Einstein
Kullanıcı avatarı
asymptote

Mesaj msturan » 13 Mar 2012, 21:28

Cvssvc yazdı:Böyle seyler duyunca basima gelmis gibi uzuluyorum umarim en kisa surede hatalarini duzeltirler.sen ne yaptin msturan bu arada cok zaman gecti haber yokmu?

Benim saat geçenlerde geldi Cvssvc, fakat 4 ay bekledikten sonra hiçbir şey olmamış gibi saati 209 lirayı verip almak - daha doğrusu saat&saat'in bu şekilde para kazanmasına razı olmak - istemedim. Şimdi şikayetimi büyütüp tüketici hakları'na falan çıkmayı düşünüyorum. Servis prosedürünü yanlış işlettiler; ben de bunun üzerine gideceğim.. Yeni mottom "inceldiği yerden kopsun" yani :)
Eğer bir Patek Philippe'e sahipseniz, artık ölebilirsiniz demektir. Mission Completed.
Kullanıcı avatarı
msturan

Mesaj vincefb » 13 Mar 2012, 21:32

Asymptote geçmiş olsun :( :shock:
Kullanıcı avatarı
vincefb

Sonraki

Dön TSF Saat Servis Merkezi - Watch Service Centre

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 38 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners