1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Seiko 5 (7009-8210)

MesajGönderilme zamanı: 24 Nis 2011, 11:17
gurcano
Babama ait bu saati biraz adam etmek istiyorum. Saat 1985 veya 1986'da alınmış. 5-6 senedir pek kullanılmıyor. Yaptırmak istediklerim:
1. Hassasiyeti epey sapmış durumda. İyi bir bakım.
2. Camı çok fazla çizikle dolu. Orjinali ile değiştirmek mümkün müdür? Belki de daha dayanıklı bir cam ile?
3. İçinde neden olduğunu anlamadığım, resimlerde de gözüktüğü gibi 12 ile 1 arasında bir sararma var. O da düzeltilebilir ve değiştirilebilir mi acaba?
4. Orjinal metal kayışı gibi deri kayışı da var mıdır piyasada?

Bursa'da önerebileceğiniz bir yer var mı? Veya kargoyla İstanbul'da gönderebileceğim bir yer? Yardımcı olabileceklere şimdiden teşekkürler.
Resim

Resim

Re: Seiko 5 (7009-8210)

MesajGönderilme zamanı: 24 Nis 2011, 19:11
Ziyaliv
Merhabalar

dilerseniz bize gönderin, lütfi liv saat olarak bakımını yaparız, orjinal bulamasak bile seiko 5'inize uygun bir kordon takarız, Camı değiştiririz ve ya orjinallığı bozulmasın diye çiziklerini temizleriz. kasada da çizkler mevcutsa onları temizleriz ve kadran için eğer temin edebilirsek yeni kadranla değiştirebiliriz. Kadran temizlemesini çok sağlıklı olacağı düşünmüyorum. İletişim için PM.