Saat Tamiri Ustalar覺, Ekipmanlar覺, Servis Ve Bak覺m Merkezlerinden Bilgiler
Forum kurallar覺
Say覺n yelerimiz, Saat Servis Merkezi b繹l羹m羹m羹zde saat tamiri ve servisi konular覺ndaki sorular覺n覺z覺 saat ustalar覺na sorabilirsiniz. Ustalar ve merkezler taraf覺ndan verilecek tavsiye ve yard覺mlar g繹n羹ll羹l羹k prensibi neticesinde yap覺lmaktad覺r. Forumumuza 羹ye olan ustalar veya saat tamir merkezlerinin yard覺m zorunluluu bulunmamaktad覺r, sorular覺n覺z覺 sorarken bu durumu dikkate alman覺z覺 rica ederiz.
TSF
kogan » 12 Kas 2024, 08:00
Okumas覺 keyifli bir konu olmu, b繹yle bir bal覺覺n forumda bulunmas覺 bir癟ok saatsevere fayda salayacakt覺r.
The two most powerful warriors are patience and time.
-

kogan
-
- Ya: 34
- Kay覺t: 04 Ara 2020, 22:29
bengisaat » 09 Oca 2025, 10:26
Otomatik saatler elle kurma 繹zellii olsa da kurmal覺 saat gibi kullanmak doru bir kullan覺m ekli deildir.
Elle kurduunuzda otomatik sistemindeki 癟arklar覺n rotorun her turunda d繹nd羹羹nden 20 kat daha h覺zl覺 d繹nmesini salars覺n覺z ancak UZUN VADEDE oto 癟arklar覺n ve yataklar覺n覺n a覺nma s羹resini de 癟abuklat覺r覺rs覺n覺z.
Dolay覺s覺yla saatini nadiren kullananlar覺n kola takarken 5-10 tur kurarak balatmas覺 ve g羹n boyu kolda kalmas覺 rezervi i癟in yeterli olur.
Bu konu 癟ok da覺lm覺 ve ilevini kaybetmi.
Sizlerden ricam, sadece saat癟i meslekdalar覺m覺n akl覺na geldik癟e eklemeler yapmas覺 haricinde Teekk羹r ve sorularla amac覺n覺 g繹lgelenmesine sebep olunmamas覺...
facebook.com/saatatolyesi/
-

bengisaat
-
- Ya: 63
- Kay覺t: 30 Eki 2010, 00:39
-
Tomanyon » 13 Oca 2025, 23:49
Arkadalar merhaba ben yeni bir wainer marka 癟elik kordonlu saat ald覺m. Saatime 癟ok iyi bak覺yorum kolumu masaya bile koymuyorum en ufak bi s羹rtme dahi yaamad覺m fakat saate 覺覺kta bakt覺覺mda nas覺l olduunu anlamad覺覺m ve artan sanki kendi kendine olmu gibi k覺lcal 癟izikler mevcut sinirim bozuluyor sebebi nedir var m覺 yaayan
-

Tomanyon
-
- Kay覺t: 10 May 2021, 08:10
mturann » 14 Oca 2025, 10:50
Tomanyon yazd覺:Arkadalar merhaba ben yeni bir wainer marka 癟elik kordonlu saat ald覺m. Saatime 癟ok iyi bak覺yorum kolumu masaya bile koymuyorum en ufak bi s羹rtme dahi yaamad覺m fakat saate 覺覺kta bakt覺覺mda nas覺l olduunu anlamad覺覺m ve artan sanki kendi kendine olmu gibi k覺lcal 癟izikler mevcut sinirim bozuluyor sebebi nedir var m覺 yaayan
Olur yani
Ne kadar 癟ok dikkat ederseniz o kadar 癟ok olur
B襤r ekilde kafaya takmamay覺 baarmal覺s覺n覺z
-

mturann
-
- Kay覺t: 13 Kas 2014, 18:00
D繹n TSF Saat Servis Merkezi - Watch Service Centre
Kimler 癟evrimi癟i
Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: Hi癟 bir kay覺tl覺 kullan覺c覺 yok ve 33 misafir