Selam,
Sanırım ref noyu eksik yazmışsınız .
Saatiniz muhtemelen resimdeki H
M70655733 modeli.

Daha saatinizi almadan içinize kurt düşmüş.

Kaliteli markaların Yetkili servislerinde saatiniz herhangi bir nedenle açıldığında mutlaka contaları değişir.
Saat&Saat ise bu konuda oldukça hassas ve kurumsallaşmış bir şirkettir .
Teknik servis merkezi maslakta ve girerken parmak izi okuyucu ile giriliyor.
İçeride teknik servis personeli için spor salonu bile var sanırım sadece merkez serviste 17 usta çalışıyor.
Ayrıca eminönü ve bir çok yerde servisleri var.
Yani işlerini ciddi yapan 40 yıllık firmadır ayrıca epey markanında distrübitörü.
Başka bir yönden daha bakarsak : Saatinizin baştan savma yapıldığını varsayalım.bu durumda siz tekrar arızalandığı için tüketici haklarını kullanarak değişim istediğiniz takdirde onlar sizden daha çok zarar edeceklerdir.
Dolayısı ile saatiniz bazı durumlarda fabrikadan çıktığından daha iyi durumda çıkabilir dersem şaşırmayın

Not: Saat&Saat ile hiç bir bağlantım yoktur

Bir süre önce merkez serviste çalışmam için teklif getirmişlerdi ancak o zaman kartalda oturduğum için ve birazda keyfime düşkün biri olduğumdan tekliflerini üzülerek geri çevirmiştim.

Yukarıdaki bilgileri de şirketin servis sisteminin kaliteli olduğunu göstermek amacıyla beni maslaktaki servis genel merkezine ve eminönü servisine götürerek gezdirmişlerdi bu şekilde öğrendim .