TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Uyarı!!! Taşkın Usta'ya sakın saat göndermeyin !!!

Saat Tamiri Ustaları, Ekipmanları, Servis Ve Bakım Merkezlerinden Bilgiler
Forum kuralları
Sayın Üyelerimiz, Saat Servis Merkezi bölümümüzde saat tamiri ve servisi konularındaki sorularınızı saat ustalarına sorabilirsiniz. Ustalar ve merkezler tarafından verilecek tavsiye ve yardımlar gönüllülük prensibi neticesinde yapılmaktadır. Forumumuza üye olan ustalar veya saat tamir merkezlerinin yardım zorunluluğu bulunmamaktadır, sorularınızı sorarken bu durumu dikkate almanızı rica ederiz.

TSF

Re: Uyarı!!! Taşkın Usta'ya sakın saat göndermeyin !!!

Mesaj monza » 04 Kas 2019, 10:31

Uyarı için teşekkürler.
Humility is the essence of virtue
Kullanıcı avatarı
monza

Mesaj insane » 04 Kas 2019, 15:50

Kendini şahsen de tanıdığım ve Hasan Abi gibi başka arkadaşın da kendisi ile çalıştığını bildiğimden açıkçası bu zamana kadar pek toz konduramamıştım ancak en son kendisinden bir saatimi 1 sene sonunda ancak almaya gittiğim gün ayaküstü toparlatarak alabildim. Bu süre zarfında da genellikle ciddi iletişim sıkıntısı yaşadım. Bunn dışında bir kaç saatte de bana ek maliyet çıkartan ve burada da sattığım bir saatte mahçup olmamı sağlayan işlemleri oldu... Ne yazık ki ben de tavsiye edemeyeceğim.
https://www.instagram.com/wristchecker/
Kullanıcı avatarı
insane

Mesaj moy » 04 Kas 2019, 15:54

Taşın bey (usta demeye dilim varmadı) keşke gelsede şurda 2 satır yazı yazsa özür dilese.Yalandan da olsa bir mazeret sunsa kendime çeki düzen vereceğim madur ettiklerimden özür dilerimdese
Sanayi olmadan ekonomi, ekonomi olmadan bağımsızlık olmaz.
Kullanıcı avatarı
moy

Mesaj enkidu » 05 Kas 2019, 10:59

Çok geçmiş olsun arkadaşlar. Ustanın iyisi her yerde önemli.. ev, araba, saat vs vs. İyi niyetli işini iyi yapan bir ustaya denk gelirseniz ne ala, ama tersi durumlarda insana hem maddi hem manevi çok zarar verirler

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Kullanıcı avatarı
enkidu

Mesaj tpskl » 05 Kas 2019, 17:07

Yaşadığım hayal kırıklığı ve üzüntüyü başkalarını da uyarmak adına paylaşma zarureti duyuyorum.

Yaklaşık 1 yıl önce Taşkın’da bir saat görmüş ve beğenmiştim. Saati satabileceğini ifade etti. Saati ben alamadım ancak beğenen başka bir arkadaşım almak istedi ve aldı. Parasını da nakit olarak benim aracılığım ile Taşkın’a ödedi.

Hasan Abi’nin açtığı başlık sonrasında içime  kurt düştü ve arkadaşımdan saatin fotoğrafını istedim. Hasan Abi’nin de bulunduğu bir çok saat sever arkadaşımızla kurmuş olduğumuz whatsapp grubuna saatin fotoğrafını gönderdim. Arkadaşlarımızdan biri saatin kendi saati olduğunu, yaklaşık 1 yıl önce saati Taşkın’a satması için verdiğini ancak Taşkın’ın “saati bir arkadaşıma sattım, satış bedelini ödemeyi geciktirdi, arkadaşım olduğu için parayı da isteyemiyorum” diyerek satış bedelini epey uzun bir süre ödemediğini ifade etti. Daha sonra bu arkadaşımız alacağının büyük bir kısmını farklı şekillerde(Taşkın’dan bilabedel  başka saatler alarak)tahsil etmiş bana bunun bilgisini de verdi.

Taşkın’ı 2 yıldan uzun süredir tanıyorum. Bana başkası böyle bir şey yaşadığını söylese inanmaz ve Taşkın’ı sonuna kadar savunurdum. Zira kendisi ile hoş sohbetimiz, muhabbetimiz oldu. Hasan Abi başlığı açtığında dahi belki bir yanlış anlaşılma olmuştur diye çok dua ettim. Ancak bugün yaşadığım şok herkesi uyarma ve dikkatli olmaya davet etme zarureti doğurmuştur.

Üzüntülerimle bildiriyorum

SM-G965F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kullanıcı avatarı
tpskl

Mesaj Maradona » 05 Kas 2019, 17:24

Tünelin ucu pis bir yere çıkacak gibi duruyor iyice... [emoji3525]
Kullanıcı avatarı
Maradona

Mesaj Cruciatus » 05 Kas 2019, 18:31

Taşkın beyi tanımam (aslında forumdan kimseyi şahsen tanımam) ama birbirini doğrulayan bu kadar şikayet olayı artık iyiniyet sınırlarını aşmış hale getiriyor.

Mağdur olanlara geçmiş olsun.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Kullanıcı avatarı
Cruciatus

Mesaj KaraSinek » 07 Kas 2019, 23:34

Arkadaşlar merhaba başlığı görünce Taşkın Usluyan ile tecrübemi yazmam gerektiğini düşündüm.

Kendisi ile olan yazışmalarımızdan tarihlere bakarak yazmaya gayret göstereceğim.

Forumdan bir arkadaşımızın referansıyla Taşkın Usta?nın da Cengiz usta ile çalıştığı bilgisiyle ; (bunu özellikle belirtiyorum çünkü sanırım bu başlık olmasa birçoğumuz hala bilindik usta olarak saatini kendisine bırakıyor olacaktık.)

2018 Haziran ayında poljot chrono saatimi bakım ve mümkünse safir cam ile değişim talebiyle gönderdim. Tek şikayetim bakımsızlıktan saatin tarihini ayarlarken date kısmının bazen yarım pozisyonda kalmasıydı. (ki kurma kolunu normal pozisyonuna itince tarih olması gereken pozisyona da geçiyordu.)

saatin camını değiştirmeyelim bakımını yapalım dedi ve tamam diyerek bakım amaçlı kargo ile ulaştırdım.
kabaca 3 ay sonra 08.09.2019da saat elime ulaştı ama chrono kolları yerinden çıkık olarak kargo paketinden çıktı.
bana geri göndermesine gerek yok diyerek ankarada bir usta arkadaşının iletişim bilgilerini verdi. ona götürdüm. o saati topladı.

chronoyu çalıştırdığımız anda saatin makanizma sorun çıkardı.

2018 Ekimde saati tekrar kendisine gönderdim . saat çok kurcalanmış vs diyerek mekanizmayı sıfırladığını benim için yeni mekanizma aldığını söyledi. saati kargolamasını uzun süre bekledim.
1ayı geçtikten sonra 20.12.2018 de saati hallettik gönderiyorum dedi.
5 gün boyunca cevap alamadım. 24.12.2018de "Şehirdışındaydım, saat bugün ya da yarın elinize ulaşmış olması lazım. Bizim çocuğa gönderttim" dedi
saat bana ayın 27sinde geldi ve kargoalama tarihi bir gün öncesi idi.

saat geldi ve chronoya bastığım anda saat takıldı kaldı .
sonrasında kendisi dahil 2 ustanın da baktığını ama olmadığını, ( benim götürdüğüm ankaradaki usta ile birlikte 3 usta oluyor.) saati benden nakit alıp parça olarak kullanacağını söyledi. çok sevdiğim bir saatim olmasına rağmen ben de kabul ettim.

o tarihten 15.01.2019 tarihine kadar sağlık,telefon değişikliği vb sebeplerle cevap alamadım. ve sonunda param hesaba geçti konu kapandı. Olayda iyi niyietinden şüphe etmeyerek ve o güne kadar da hep pozitif referanslar duyduğum için bana denk geldi demek diyerek konuyu dillendirmedim.

bu tecrübemi de yorum katmadan aktarmaya çalıştım.
https://www.instagram.com/karasinek666/
Kullanıcı avatarı
KaraSinek

ÖncekiSonraki

Dön TSF Saat Servis Merkezi - Watch Service Centre

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 15 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners