Mandos yazdı:Normalde böyle olaylarda yorum yapmak istemem ama Hasan abi bile bu konuyu açtıysa ben de bir ekleme yapayım. Ekşisözlük'te bakındığım kadarıyla 2 ay içinde yurtdışına taşınma durumu varmış. Saatlerinizi de yanında götüreceğini sanmıyorum o bambaşka bir olay ve suçlama olur, bu konuda dahi öyle bir suçlama yok zaten olacağını da sanmıyorum ama tamirde saatiniz varsa yavaştan geri isteseniz iyi olur ulaşılması zor madem.
Mandos yazdı:Normalde böyle olaylarda yorum yapmak istemem ama Hasan abi bile bu konuyu açtıysa ben de bir ekleme yapayım. Ekşisözlük'te bakındığım kadarıyla 2 ay içinde yurtdışına taşınma durumu varmış. Saatlerinizi de yanında götüreceğini sanmıyorum o bambaşka bir olay ve suçlama olur, bu konuda dahi öyle bir suçlama yok zaten olacağını da sanmıyorum ama tamirde saatiniz varsa yavaştan geri isteseniz iyi olur ulaşılması zor madem.
hozburun yazdı:Mandos yazdı:Normalde böyle olaylarda yorum yapmak istemem ama Hasan abi bile bu konuyu açtıysa ben de bir ekleme yapayım. Ekşisözlük'te bakındığım kadarıyla 2 ay içinde yurtdışına taşınma durumu varmış. Saatlerinizi de yanında götüreceğini sanmıyorum o bambaşka bir olay ve suçlama olur, bu konuda dahi öyle bir suçlama yok zaten olacağını da sanmıyorum ama tamirde saatiniz varsa yavaştan geri isteseniz iyi olur ulaşılması zor madem.
Ekran görüntüsü ya da link atar mısın?
mGundogdu yazdı:Mandos yazdı:Normalde böyle olaylarda yorum yapmak istemem ama Hasan abi bile bu konuyu açtıysa ben de bir ekleme yapayım. Ekşisözlük'te bakındığım kadarıyla 2 ay içinde yurtdışına taşınma durumu varmış. Saatlerinizi de yanında götüreceğini sanmıyorum o bambaşka bir olay ve suçlama olur, bu konuda dahi öyle bir suçlama yok zaten olacağını da sanmıyorum ama tamirde saatiniz varsa yavaştan geri isteseniz iyi olur ulaşılması zor madem.
bahsi geçen entry bu herhalde;
https://eksisozluk.com/entry/93890890
Dön TSF Saat Servis Merkezi - Watch Service Centre
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 24 misafir
|