TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

1988 Üretimi 7009 Caliber Seiko 5 Yenileme Bilgi

Saat Tamiri Ustaları, Ekipmanları, Servis Ve Bakım Merkezlerinden Bilgiler
Forum kuralları
Sayın Üyelerimiz, Saat Servis Merkezi bölümümüzde saat tamiri ve servisi konularındaki sorularınızı saat ustalarına sorabilirsiniz. Ustalar ve merkezler tarafından verilecek tavsiye ve yardımlar gönüllülük prensibi neticesinde yapılmaktadır. Forumumuza üye olan ustalar veya saat tamir merkezlerinin yardım zorunluluğu bulunmamaktadır, sorularınızı sorarken bu durumu dikkate almanızı rica ederiz.

TSF

Re: 1988 Üretimi 7009 Caliber Seiko 5 Yenileme Bilgi

Mesaj asymptote » 07 Haz 2012, 21:58

Cengizler hep mi becerikli olur ya. :D Tebrikler ustam.. :champ: Sizi de tebrik ediyorum mares11 bu yenileme kararı için.. :thumbup:
"Evrende en büyük ziyan, sorgulama yeteneğini yitirmiş bir beyindir." - A. Einstein
Kullanıcı avatarı
asymptote

1988 Üretimi 7009 Caliber Seiko 5 Yenileme Bilgi

Mesaj mlm » 07 Haz 2012, 22:09

Bu bizim kaderimiz Asy :D :D
Instagram:
watchtron
anatoliastraps
Kullanıcı avatarı
mlm

Mesaj mares11 » 09 Haz 2012, 13:47

İyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim. Cengiz Usta gerçekten müthiş bir iş çıkardı. Kendisi tüm övgüleri hakkediyor.
Kullanıcı avatarı
mares11

Mesaj aokyy » 10 Haz 2012, 14:27

Gerçekten çok güzel olmuş. Cengiz Usta da çok uzun zamandır yazmıyor. Yok mu acaba forumda, yoksa var da yazmıyor mu?
Kullanıcı avatarı
aokyy

Mesaj bengisaat » 11 Haz 2012, 23:29

Bu güzel cümleler için hepinize çok teşekkür ederim arkadaşlar,aslında yıllar içinde saatin mekaniğini elektroniğini tam olarak tanıyınca gerisi kendiliğinden geliyor ,üstüne birde sizleri de anlayıp sizler gibi düşünmeye başlayınca zaten sizler daha istediğnizi yazarken ben ne istedğinizi çoktan anlamış oluyorum.:)

mares11 ,
Güle güle kullan :) Saati beğendiğine sevindim, umarım hatırasını daha uzun yıllar yaşatacaktır .
Saatinde herhangi bir sorun olursa sadece yapılan işlemlerden değil saatte çıkabilecek herhangi bir arıza dahi olsa ,her türlü soruna karşı 2 yıl tarafımdan garantilidir.
Böyle bir durumda daha önce belirttiğim gibi göndermeni rica ederim.
Bu tüm yaptığım saatler için geçerlidir arkadaşlar saatlerinizde herhangi bir sorun olduğunda göndermezseniz kırılırım.

Bir yakınımın oğlunun düğünü nedeniyle Balıkesir'deydim ayrıca bu aralar oldukça yoğun günler geçiriyorum kusuruma bakmayın yinede fırsat buldukça yazıyorum.Ancak geçici bir durum aranızdayım sorun yok,sizleri takip ediyorum ;)
En son bengisaat tarafından 15 Haz 2012, 22:48 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
facebook.com/saatatolyesi/
Kullanıcı avatarı
bengisaat

Mesaj kethuda57 » 15 Haz 2012, 22:03

cengiz usta bu bir şaka olmalı...ellerine sağlık gerçekten
Senin kuşların olurdu mevsimi yolculuklara çağıran...
İnstagram : kethuda57
Kullanıcı avatarı
kethuda57

Mesaj Slayer39 » 16 Haz 2012, 12:04

Mares11, öncelikle hatıraya saygınız ve verdiğiniz değer için sizi tebrik ediyorum. Saatiniz çok güzel olmuş, hayırlı olsun. Saatinizin aynı modelinden bende de var, sağolsun Cengiz ustanın tezgahında hayat buldu, keyifle takıyorum. Formda bu tür projeleri gördükce çok keyif alıyorum.
Cengiz Ustam, eline sağlık, süper olmuş her zamanki gibi. Geçenlerde Babamın ve rahmetli Dedemin çekmecelerini bir kez daha kurcaladım, iki adet Seiko 5 çıktı, ikiside genel olarak iyi durumda ancak senin sihirli ellerine ihtiyaçları var. En son dediğin gibi galiba bu gidişle benimde bir saat koleksiyonum olacak. Bu aralar yoğunsun biliyorum, bende pek müsait değilim, inşallah yaz dönüşünde seninde müsait olduğun bir zaman diliminde bu ikisini sana göndereceğim.
mares 11, Seiko 5'i kolunuzda da görmek isteriz.
Selametle...
Kullanıcı avatarı
Slayer39

Mesaj bengisaat » 17 Haz 2012, 15:34

Slayer39 yazdı:Cengiz Ustam, eline sağlık, süper olmuş her zamanki gibi. Geçenlerde Babamın ve rahmetli Dedemin çekmecelerini bir kez daha kurcaladım, iki adet Seiko 5 çıktı, ikiside genel olarak iyi durumda ancak senin sihirli ellerine ihtiyaçları var. En son dediğin gibi galiba bu gidişle benimde bir saat koleksiyonum olacak. Bu aralar yoğunsun biliyorum, bende pek müsait değilim, inşallah yaz dönüşünde seninde müsait olduğun bir zaman diliminde bu ikisini sana göndereceğim.
Selametle...

Siz çekmeceleri yerinden çıkarıp arka taraflara da bakın :)

Aslında çok acil istemediğiniz sürece yoğunluğum sorun olmaz,zaten sizlerde beni hiç sıkıştırmadınız boş kaldıkça yaptım böylece hem daha özenli işler çıktı hemde sıkışmadan sıkılmadan çıkardık ;)

Emin olun siz saatlerinize hayranlıkla bakıp yapılan işleri beğendikçe bende en az sizler kadar seviniyorum
facebook.com/saatatolyesi/
Kullanıcı avatarı
bengisaat

Önceki

Dön TSF Saat Servis Merkezi - Watch Service Centre

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 38 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners