Saat Tamiri Ustaları, Ekipmanları, Servis Ve Bakım Merkezlerinden Bilgiler
Forum kuralları
Sayın Üyelerimiz, Saat Servis Merkezi bölümümüzde saat tamiri ve servisi konularındaki sorularınızı saat ustalarına sorabilirsiniz. Ustalar ve merkezler tarafından verilecek tavsiye ve yardımlar gönüllülük prensibi neticesinde yapılmaktadır. Forumumuza üye olan ustalar veya saat tamir merkezlerinin yardım zorunluluğu bulunmamaktadır, sorularınızı sorarken bu durumu dikkate almanızı rica ederiz.
Konuyla ilgili ilginç bir fotoğrafa rastladım. Saat, sahibinin geçirdiği motosiklet kazası sonrası epey zarar görmüş. Hasarı düzeltmek için kasa ve bezele lazer kaynağı yapılıp, fazlalıklar polisaj ve satinajla düzeltilmiş. Sonuç fotoğraftaki gibi
Drk ; Kim yapmışsa ellerine ustalığına sağlık.Muhteşem olmuş,acaba bizdede böyle bir calışmayı yapabilecek usta varmıdır acaba
Razz ; O jantlara kaynak yapıp, müşterisine ''eskisinden saglam olmuştur ağabey'' diyip takan ustaların gece yatagında nasıl rahat uyuduğunu aklım almıyor.
Saatleri elde cila yapmak daima zaman alan aynı zamanda da saat kasalarının her noktasında aynı etkiyi yaratmayı garanti edemeyen bir yöntemdir.
Bununla ilgili size Chopard, MontBlanc, Tiffany ve Egana gibi firmaların kullandığı OTEC Prazisionsfinish firmasının en küçük üyesi olan ECO mini'den bahsetmek istiyorum. Konuyla ilgili özel bir video hazırlamadım. Ancak makine aynı zamanda kuyumculuk ürünleri için de kullanıldığı için neye benzediğini gösterebilmek adına sizinle bu videoyu paylaşabilirim.