TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Yeni Marka: Zenton

Saat Sektör Haberleri Gelişmeler Yeni Modeller

Moderatörler: News, LadyZ

Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Saat Sektör Haberleri Bölümümüzü Ziyaret Ederek Saat Endüstrisindeki Yeni Modelleri, Fuarlardan İzlenimleri ve Gelişmeleri Takip Edebilirsiniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Yeni Marka: Zenton

Mesaj Modern60 » 29 May 2010, 20:28

Evet 2fast4u. 888 dolar. Dediğin gibi özel üretim imişler. Sitesine baktım. ben de bu kaliteyi 888 e biraz şüpheli bulduğum için acaba gerçekler mi diye sordum. Pazartesi yazışıp anlamaya çalışacağım. Ama gerçekten mükemmeltasarlanmışlar. Dakika kolu ve saniye tepeleri çok isabetli. Çift renkliler de. Bir tek mavi olan biraz kozmetik tasarıma özenilerek yapılmış ama kasalar ve işçilik makine, sıradışı. Bu arada doğrudan satışş yapıyor olabilirler çünkü sitelerinde bunu ima etmişler. Bu da, az ürettiklerini söylüyor gibi. Boynuzlar, deniz kıyafetlerini kavramak için iç bükey ve topuzlular. Ama çıplak tende trahatsız edermi bilemem.Ama çapları 45 mm ki çok geniş bileklileri belki rahatsız eder. Lugage lar yani bilezik sonu sustaları altıgen vidalı tepelere sahipler ve bu bile öenmli bir detay.
Kullanıcı avatarı
Modern60
Contributor

Mesaj Modern60 » 29 May 2010, 20:31

10 yıl garanti ve her iki yılda bir tam 5 kere bakım ücretsiz tek gönderme yönlü, Yani bir tek siz gönderme ücretini ödüyorsunuz. Çok dikkate değer ...
Kullanıcı avatarı
Modern60
Contributor

Mesaj Modern60 » 29 May 2010, 20:33

Aklıma Kobolt geldi Çok değil 10 sene önce hemen hemen böyle fiyatlara fabrikadan satış yapıyordu. Şimdi 5500 dolardan aşağıya modeli yok.
Kullanıcı avatarı
Modern60
Contributor

Mesaj 2fast4u » 30 May 2010, 00:11

10 yıl garantı olayı benımde dıkkatımı cektı...ınceleme netıcesını buradan takıp edıcem.Bırde gene bu tarz boschett dıye bır marka var.bu rakkamlara dıver satıyor cawedweller 1000wr. bununla ılgılı fıkırlerınız nedır bılmek ısterım.Saygılar

http://www.boschett-timepieces.com/coll ... rswiss.php
The world is yours .
" serial flipper"
Kullanıcı avatarı
2fast4u

Mesaj 2fast4u » 30 May 2010, 00:17

ayrıca son donemde fıyatları anı artıs gosteren saat dehaları fırmaları bır ıncelesek hangı nedenle yuzde 1000 artıs gostermıs fıyatları altındakı sebebler nedır ogrenmek gerekır kanısımdayım.Yanı zenton dun varoldu yarın bır kobolt nasıl olabılır .Yada kobolt dun bugunku yerını bılerek mı yoksa tesadufen mı geldı enteresan konular gercekten.
The world is yours .
" serial flipper"
Kullanıcı avatarı
2fast4u

Mesaj Clk » 30 May 2010, 12:26

888 Dolar ya aksiyon fiyati yada bu adamlarda ticari kafa yok. :)
TÜRK'üm!!! Ülkem TÜRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TÜRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Kullanıcı avatarı
Clk

Mesaj Frax » 30 May 2010, 12:38

Bu adamlarda ticari kafa var abi asıl :) Piyasaya yeni girmişler.2 bin dolar isteseler kim verir? Şimdi bu fiyata güzel satış elde edebilir ve adlarını duyurabilirler.Sonuçta bu adamlar zirvede olabilecek saatler üretmiyor.Yavaş yavaş yükselecekler.Bence hadlerini ve yerlerini bilmeleri bile güzel, dürüstçe bir adım.

Sana hep muhalefet ediyormuşum gibi oluyor ama neyse :lol:
En son Frax tarafından 30 May 2010, 14:03 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Kullanıcı avatarı
Frax

Mesaj Clk » 30 May 2010, 13:50

Bir sen varsin, bir de cant. Gözbebeklerim benim :)
TÜRK'üm!!! Ülkem TÜRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TÜRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Kullanıcı avatarı
Clk

ÖncekiSonraki

Dön TSF Saat Sektör Haber Merkezi - Watch Industry News Center

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 21 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners