TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Yeni Marka: Zenton

Saat Sektör Haberleri Gelişmeler Yeni Modeller

Moderatörler: News, LadyZ

Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Saat Sektör Haberleri Bölümümüzü Ziyaret Ederek Saat Endüstrisindeki Yeni Modelleri, Fuarlardan İzlenimleri ve Gelişmeleri Takip Edebilirsiniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Yeni Marka: Zenton

Mesaj Modern60 » 31 May 2010, 15:43

Yeni model derken "customize" a bak buluyorsun 2fast4u. Site adresi varsa bu başlıkta epeyi özelleştirme araçları görebilirsin. Kadran ve renk çeşitleri ile kollar. Bence de sisin gibi bir diver meraklısına yakışı mı desem??? Pahalı da değil 888+navlun!!
Kullanıcı avatarı
Modern60
Contributor

Mesaj Modern60 » 31 May 2010, 15:45

Sizin gibi bir diver fan a yakışır mı desem demek istemiştim ama hava çok sıcak. Eksik harfler için özür 2fast4u.
Kullanıcı avatarı
Modern60
Contributor

Mesaj 2fast4u » 31 May 2010, 19:56

benim icin yani profesyonel dalgic saati seven yani toolwatch denilen turden saatlere ilgi duyan bir kisi ayni zamanda kozmetik tasarim olmasinada onem vermeli diye dusunuyorum .Bir nevi araclardaki ergonomik tasarimla benzesiyor .Cunku rahatlik ve uyum agir ve buyuk bir saat kullaniyorsan onemli en azindan benim icin bu acidan bakildiginda dediginiz gibi boschett amacindan uzaklasmis yani iddaa ettigi gibi denizlerin dibine oynamiyor.O zaman ikinci bir soru sormak gerekirse deep sea oldukca kalin ve agir bir saat olarak sizce rolex uretimde hangi kaygilari on planda tutmus veya sadece amaca yonelik bir uretimmi olmus sizce veya clk:)?
The world is yours .
" serial flipper"
Kullanıcı avatarı
2fast4u

Mesaj Modern60 » 01 Haz 2010, 00:09

Ben başka bir şeye dikkat çekmek isterim. Arkadaşlar 4130 makine ne bazlı? 2fast4u sorun müthiş. Rolex'in hem kozmetik hem de profesyonellik kaygısı olmalı. Çünkü deep sea mükemmel bir kasaya ve kadran şıklığına sahip. Çünkü Zenton gibi belli bir kesim tarafından kullanılmamaktadır. Ben zenton'u çok beğendiğimi itiraf ettim zaten. Yeterince profesyonelce düşünülmüş. Otomatik helium valf, çift kilitli bilezik vs vs. Ama Rolex, aynı zamanda, günlük kullanımda da tercih ediliyor. O yüzden zenton'dan çok daha şık. Bana soruyorsan, ben zenton'u tercih ederim. Bana tasarım olarak o hitab ediyor. Belki hala bir Rolex takabilecek kadar yükselememiş olmamdan olabilir???
Kullanıcı avatarı
Modern60
Contributor

Mesaj Modern60 » 01 Haz 2010, 00:10

Rolex Cosmograph ve daytona daki makineye bakarsanız küçük saniye(subsidiary second) saat 6 da? Hangi makine sizce??
Kullanıcı avatarı
Modern60
Contributor

Mesaj Clk » 01 Haz 2010, 08:34

Modern60, Daytona 100% Rolex tarafindan dizayn edilen, 290 parcadan olusan 4130 mekanizma kullaniyor.

2fast4u, Sea Dweller dalgic saatleri tarihinin en önemli saatlerinden bir tanesi. Hem günlük kullanima uygunlugu hem de teknik özellikleri ile rakiplerinden bir kac gömlek üstün bir saat. Deep Sea, bu saatin update versiyonu ve Rolex bu saat ile sadece optik olarak degil teknik anlamda da yapabileceklerini gösterdigi bir saat üretti. Servisi kolay, fiyatta uygun, dizayn olarak cekici ve ebat olarak her kola uygun. Tüm bunlara ragmen diver extension ile gercek dalgic saati ve 3900 metre derinlik ile sadece diver saati degil PRO-DIVER saati!!!
TÜRK'üm!!! Ülkem TÜRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TÜRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Kullanıcı avatarı
Clk

Mesaj 2fast4u » 01 Haz 2010, 11:56

Resim
zenton sinav vermeye devam ediyor:)saatte tartisilan kisim 3 sayisinin garipligi diger 3 lerden karakter farki ayni sekilde tarihteki 2 rakkaminin diger 2 lerden farki .Bu fiyata sundugu ozellikler teknik olarakda mukemmel duruyor dendi .Bu farkliliklar sebebi ne olabilir.Yoksa 3 -5 takintilinin sorunumu sadece
clk,deepsea yi mukayese etmem ama merak ederim cunku neticede zenton gibi agir isci degil.3900 wr yi saymasam dahi bile rolex sinavini coktan vermis;)elegini duvara asmis sizleri gorelim gencler diyor kenardan:)rhodium a ugramistim dun ilk baslardaki talep olmasa da satisi hizla devam eden bir model oldugunu tekrarladi satici.9000chf lik bir fiyatla zaten mukemmel olma mecburiyeti var.
The world is yours .
" serial flipper"
Kullanıcı avatarı
2fast4u

Mesaj 2fast4u » 01 Haz 2010, 12:00

Resim
The world is yours .
" serial flipper"
Kullanıcı avatarı
2fast4u

ÖncekiSonraki

Dön TSF Saat Sektör Haber Merkezi - Watch Industry News Center

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 11 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners