TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Frederique Constant Model FC-392HBS6B6B Yorum ve Tavsiye

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Frederique Constant Model FC-392HBS6B6B Yorum ve Tavsiye

Mesaj chef » 02 Kas 2011, 00:55

Merhaba,

Uzun zamandir saat almayi planladigim icin arastirma yapıyorum...Frederique Constant'in bu modelini begendim

Resim

son kararimi bunda vermek uzereyim, tesadufen bu forumu buldum ve bir ustadin fikri vardir yada baska bir oneride bulunabilir gorusundeyim...aklımda olan 2 soru ise soyle:

1) Bu markayi pek duydugum soylenemez ancak arastirdigimda premium sinifa uretim yaptigi sonucunu cikardim. dogru mudur?
2) Uzun zamanlar kullanmayi dusundugum icin 4500-5000-6000TL arasinda bir bir butce ayirdim-fiyatini bilemiyorum kesinlikle sadece tahmin ediyorum araligi-, bu saat icin deger mi?

tesekkur ederim.
Kullanıcı avatarı
chef

Re: Frederique Constant, Model: FC-392HBS6B6B

Mesaj drk » 02 Kas 2011, 00:57

Hoşgeldiniz :champ:

Son zamlar, indirimler, döviz kuru değişiklikleri sonrası saat fiyatları tam olarak ne durumda bilmiyorum ama 5000tlyi bu saate asla vermezdim ben olsam.
Kullanıcı avatarı
drk

Mesaj chef » 02 Kas 2011, 01:02

hosbuldum,

Cok zor karar verdim, nicin boyle dusundunuz merak ettim acıkcası :)
Kullanıcı avatarı
chef

Mesaj asymptote » 02 Kas 2011, 01:06

Frederique Constant kötü bir marka değildir ama premium bir marka da değildir. Genelde giysi saatleri üreten orta sınıf bir markadır. Saaati optik olarak beğenmiş olabilirsiniz buna birşey diyemem ancak ben olsam bu saate ve bu markaya 5000 lira vermezdim. 4000-6000 aralığında bir bütçeyle Longines, Tag Heuer, Omega ve Zenith in bazı modelleri gibi geniş opsiyonlara sahipsiniz. Özellikle ilk iki markadan (Longines ve Tag) bütçenize uygun beğeneceğiniz çok sayıda saat çıkacaktır. Biraz daha araştırın bence..
"Evrende en büyük ziyan, sorgulama yeteneğini yitirmiş bir beyindir." - A. Einstein
Kullanıcı avatarı
asymptote

Mesaj drk » 02 Kas 2011, 01:07

Kafamdaki marka sınıflandırmasına göre aynı parayı kendimce daha mantıklı saatlere harcamayı tercih ederim :)
Kullanıcı avatarı
drk

Mesaj sadice83 » 02 Kas 2011, 01:10

Forumumuzda satılık saatlerde mevcut. Onlarada bakın derim içlerinde gerçektende güzel saatler var
Kullanıcı avatarı
sadice83

Re: Frederique Constant Model: FC-392HBS6B6B

Mesaj chef » 02 Kas 2011, 01:14

Tesekkurler,

Longines'in modellerini iyi inceledim ancak sorun su, biraz populer bir marka oldugu icin verecegim paranın bir kısmıda reklama gidiyor olacak. yani degerini hak etmedigi dusuncesindeyim. Zenith ise iyi bir fikir, arastıracagim.
Kullanıcı avatarı
chef

Re: Frederique Constant Model: FC-392HBS6B6B

Mesaj drk » 02 Kas 2011, 01:17

Eğer fiyat/performans oranı yüksek saatler arıyorsanız butik üretim yapan Alman firmalarına bakmanızı tavsiye ederim.
Kullanıcı avatarı
drk

Sonraki

• Similar topics
    Cevaplar
    Görüntüleme
    Yazar

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 157 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners