TSF yelerine zel 襤ndirimli L羹ks Saat Modellerini 襤ncelemek 襤癟in T覺klay覺n覺z

Tissot PRS516 Automatic Hakk覺nda Yorumlar覺n覺z

Hakk覺nda Bilgi Almak 襤stediiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kurallar覺
Say覺n yeler TSF'ye Ho Geldiniz, Saat Dan覺ma Platforumu B繹l羹m羹nde Yeni Saatinizle 襤lgili B羹t癟e ve Marka/Model Bazl覺 Tavsiye ve Kullan覺c覺 Tecr羹besi Talebinde Bulunabilirsiniz. D羹羹n羹len Kriterlerin Detayl覺 Olarak Belirtilmesi yelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmas覺n覺 ve Tecr羹belerini Paylamalar覺n覺 Salayacakt覺r. L羹tfen A癟t覺覺n覺z Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir eklinde Yazmay覺n覺z. Sorulan Saatin Model Fotoraf覺, zellikleri ve ncelikle Kendi Yorumlar覺n覺z覺 Ekleyerek Sorunuz.

襤yi Forumlar Dileriz

TSF

Tissot PRS516 Automatic Hakk覺nda Yorumlar覺n覺z

Mesaj SeRxx » 30 Au 2011, 23:58

Tissot'un bu modelini 繹n羹m羹zdeki g羹nlerde bir engel 癟覺kmazsa almay覺 d羹羹n羹yorum. Deerli yorumlar覺n覺za ihtiyac覺m var(Marka,Mekanizma,Kalite,25 ya'a uygunluk vs. gibi yorumlar)..
Forumda arat覺rd覺m mekanizma i癟in genelde olumlu yorumlar var.Denedim tasar覺m覺 癟ok tatl覺, 癟ok houma gitti, 繹zellikle deri kordonu bilei 癟ok iyi kavr覺yor .Elimde s羹rekli kulland覺覺m Seiko premier kinetic(snp005) modeli var biraz s覺k覺ld覺m, acaba premier kinetic'ten bu modele ge癟mek doru bir karar m覺? Yard覺m i癟in imdiden telekk羹rler..

Saatin zellikleri:
Movement:Automatic ETA 2836-2
Water Resistance:100m/330ft/10bar
Power Reserve:42 saat
Boyut: 43mm-12mm

Resim
Kullan覺c覺 avatar覺
SeRxx

Ya: 38
Kay覺t: 01 Nis 2011, 22:39

Re: Tissot PRS516 Automatic Hakk覺nda Yorumlar覺n覺z

Mesaj Bond » 31 Au 2011, 02:34

G羹zel model, kalite ve marka konusunda i癟in rahat olsun. :thumbup: Forumda hem mekanizma ile ilgili hemde bu serinin 癟eitli modelleri ile ilgili inceleme ve dan覺ma konular覺nda yorumlar vard覺, zaten okuduunu s繹ylemisin. "Denedim tasar覺m覺 癟ok tatl覺, 癟ok houma gitti" dediysen ve 繹zellikleri de beklentilerini kar覺l覺yorsa olay bitmitir. Genede kesin karar veremiyorsan forumu biraz daha incele, bu fiyat seviyesindeki bir k覺s覺m farkl覺 alternatifler hakk覺ndaki d羹羹nce ve yorumlar覺 g繹r羹p karar覺n覺 per癟inlersin.

imdiden iyi g羹nlerde kullan :champ:
Kullan覺c覺 avatar覺
Bond
Administrator

Ya: 51
Kay覺t: 14 Eki 2009, 21:36

Mesaj drk » 31 Au 2011, 12:07

Iletinizden karar覺n覺z覺 zaten vermisiniz gibi anlad覺m, imdiden g羹le g羹le kullan覺n :champ:
Kullan覺c覺 avatar覺
drk

Kay覺t: 20 Nis 2010, 23:24

Mesaj Emre » 31 Au 2011, 13:16

Saat guzel, ben begendim. Beyaz kadran secimi de her seyle takabilme acisindan olumlu olmus ama ben siyah kadranlisini daha cok begendim sanki. Daha agir duruyor. Bu arada fiyat ne civarda bunlarin?

Resim

Resim
T S F = P A Y L A I M
Kullan覺c覺 avatar覺
Emre
Editor

Kay覺t: 28 Kas 2010, 10:20

Mesaj SeRxx » 31 Au 2011, 13:31

Siyah kadranl覺 da benim 癟ok houma gidiyordu ama bende siyah kadranl覺 bir seiko snp005 var o y羹zden deiiklik olsun diye tercihimi beyazdan yana kullan覺r覺m. 3-4 g羹n 繹nce saat癟ide bakt覺m 700 CHF, yakla覺k 1500 TL civar覺 pazarl覺a girseydim nakitte %25'e yak覺n bir indirim yapard覺. Amerika da 350 dolar bu saat, arkada arac覺l覺覺yla ordan almaya 癟al覺acam olmazsa TR'den alacam. 1-2 g羹n i癟inde karar覺m覺 vermem gerek ama :shock:
Kullan覺c覺 avatar覺
SeRxx

Mesaj Emre » 31 Au 2011, 13:45

700 CHF mi? Kafayi mi yemis bunlar yahu :?

1 USD = 1.75 TL
1 CHF = 2.16 TL

Kur farki yetmiyormus gibi birimi de iki katina cekmisler. 350 nere 700 nere :evil:

Direk ABD'den aldirt bence.
T S F = P A Y L A I M
Kullan覺c覺 avatar覺
Emre
Editor

Mesaj SeRxx » 31 Au 2011, 13:51

Valla bende anlamad覺m bu y羹zden 羹lkemizden biey alamaz olduk. amazon.com dan ald覺rtacam d羹n 328 dolard覺 bug羹n 358 dolara 癟覺km覺 :shock:

Sen herhalde Omega'n覺 Amerikadan alm覺t覺n? zel deilse Fiyat覺 neydi acaba? Tavsiye ettiin uygun fiyata saat al覺nabilecek ABD'de saat癟i var m覺?
Kullan覺c覺 avatar覺
SeRxx

Mesaj Emre » 31 Au 2011, 13:57

Ozelden bilgileri gonderdim serxx ;)
T S F = P A Y L A I M
Kullan覺c覺 avatar覺
Emre
Editor

Sonraki

D繹n TSF Saat Dan覺ma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler 癟evrimi癟i

Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: Majestic-12 [Bot] ve 146 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners