Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.
İyi Forumlar Dileriz
TSF
Gyradel » 18 Ağu 2011, 23:51
Herkese merhabalar,
Forumdaki bir çok güzel saat incelemesinden sonra mekanik bir saat almayı kendime göre uygun buldum. Ve alacağım saat de öğrenci olmam dolayısıyla kendi çabalarımla alacağımdan çok pahalı bir saat olmamalı. Aklıma bu model kendi sitelerindeki fiyatının cazipliği ile yattı diyebilirim. Bu siteden daha önce forumdan alışveriş yapmış kişiler adım adım uygulamaları, vergi verip vermediklerini, ödeme şeklini bana açıklayabilir mi ?
Son olarak da model hakkındaki düşüncelerinizi de paylaşırsanız sevinirim.
http://www.steinhartwatches.de/en/MARINE-CHRONOMETER-II-roman,284.html
-

Gyradel
-
Thevenin » 19 Ağu 2011, 00:09
Marine Vintage modeli guzel; ama yine de tercihim pilot modellerinden birisi olurdu.
Thevenin
-

Thevenin
-
Gyradel » 19 Ağu 2011, 00:16
Vermiş oldugunuz linkler çok yardımcı olacak çok teşekkür ederim. Yalnız dediğim gibi mekanik saatler normalde çok çok daha pahalı. Bugün biriktirdiğim 2000 tl gibi bir rakamla sirkecide gezdim ama maalesef o fiyat aralıgında bu modelden beni vazgeçirecek bir saat bulamadım. Ki bunun fiyatı en azından Almanya piyasasında çok çok daha uygun.
Özellikle istediğim tam olarak bana uygun olabileceğini düşündügüm bir model bu. İlk saat olarak otomatik olmasının gerektiğine ben de katılıyorum diyebilirim. Ama aynı modelin otomatik olanı satışta olsa daha yüksek bir bedel ödeyerek de almayı düşünebilirdim ama maalesef ki yok.
Tam istediğim renk kombinasyonu ve sadelik bu saatte fazlasıyla mevcut. Birincisi kesinlikle beyaz kadran olmasını istiyorum ve akrep yelkovanın ise bu modeldeki gibi mavi bir ton olması ilgimi fazlasıyla çekiyor.
Şu an alışveriş yapma konusundaki görüşlerinizi inceleyeceğim. Eğer sıkıntılı bir durum olmazsa hemen satın alım işlemini yapmak istiyorum.
-

Gyradel
-
Gyradel » 19 Ağu 2011, 00:24
Sayın Thevenin
Bazı markaların pilot modellerine hayranım diyebilirim. Ama Steinhart' ın sitede satışını yaptığı hiç bir modeli beğenmedim diyebilirim. Oris swisshunter gerçekten yukarıda belirttiğim renk kombinasyonundan uzak olsa da hayran olduğum bir saat. Fakat maalesef bütçemi fazlası ile aşıyor. O yüzden bu saatin bana uygun olabileceğini düşündüm. Kurmalı bir saat alarak da kendimi nasıl bir duruma soktuğumun farkındayım. Bu bakımdan pişmanlık yaşayacağımı sanmıyorum.
Sirkecide beğendiğim ve alamadığım bir model olarak da Meistersinger perigraph oldu diyebilirim. Ne yazık ki aldığım en iyi fiyat 2800 TL oldu ve bütçemi aşmasından ötürü alamadım. Az daha gözümü karartıp no1 alacaktım ama biraz daha araştırma yapmam gerektiğini düşünerekten vazgeçtim.
-

Gyradel
-
sadice83 » 19 Ağu 2011, 00:52
Seçim çok güzel ve kaliteli yalnızca bu ara euronun yüksek olması insanları caydırıyor bende steinhart alıcaktım ama euro yüzünden vazgeçtim.Düşmesini bekliycem
-

sadice83
-
Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch
Kimler çevrimiçi
Bu forumu gezen kullanıcılar: radiation, Xapheon ve 100 misafir