Hakk覺nda Bilgi Almak 襤stediiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kurallar覺
Say覺n yeler TSF'ye Ho Geldiniz, Saat Dan覺ma Platforumu B繹l羹m羹nde Yeni Saatinizle 襤lgili B羹t癟e ve Marka/Model Bazl覺 Tavsiye ve Kullan覺c覺 Tecr羹besi Talebinde Bulunabilirsiniz. D羹羹n羹len Kriterlerin Detayl覺 Olarak Belirtilmesi yelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmas覺n覺 ve Tecr羹belerini Paylamalar覺n覺 Salayacakt覺r. L羹tfen A癟t覺覺n覺z Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir eklinde Yazmay覺n覺z. Sorulan Saatin Model Fotoraf覺, zellikleri ve ncelikle Kendi Yorumlar覺n覺z覺 Ekleyerek Sorunuz.
襤yi Forumlar Dileriz
TSF
justery » 16 Oca 2025, 10:17
Merhaba deerli 羹yeler.
Uzun zamand覺r 'peacock blue' kadranl覺 bir maestro bak覺yorum fakat 羹retimi olmad覺覺 i癟in 2. el de garip fiyatlar isteniyor. Sat覺tayken 180 dolar'a sat覺lm覺. Sizce 2. el olarak 9.000 TL mineral caml覺, giri seviyesi bir Orient Maestro al覺n覺r m覺?
imdiden teekk羹r ederim.

-

justery
-
- Kay覺t: 15 Oca 2018, 21:17
morningstar » 16 Oca 2025, 11:24
Selamlar ahsen saati a覺r覺 beeniyorsam ald覺ktan sonra satabilirmiyim deerini kaybeder mi diye d羹羹nmem al覺p kullan覺r覺m ancak 9000TL elbette bu model i癟in y羹ksek fiyatta salam bir pazarl覺k yap覺larak ald覺ktan sonrada k覺sa bir s羹re i癟inde satmam derseniz al覺nabilir.Orient bambino larda benzer sade tasar覺mlarda ancak buna benzer bir renkte var m覺 bilmiyorum.Bunlar覺n d覺覺nda ikinci elde bir d羹nya homage saatler mevcut sar覺 site de bi ihtimal buna yak覺n renkte bir saat daha ucuz fiyatta bulunabilir.
Tapatalk kullanarak iPhone arac覺l覺覺yla g繹nderildi
-

morningstar
-
- Ya: 29
- Kay覺t: 25 Au 2018, 23:45
mturann » 16 Oca 2025, 12:04
9 Bin biraz fazla geldi ahsen
Ayn覺 renkte Homage saat var m覺 bakmak laz覺m
-

mturann
-
- Kay覺t: 13 Kas 2014, 18:00
justery » 16 Oca 2025, 12:30
morningstar yazd覺:Selamlar ahsen saati a覺r覺 beeniyorsam ald覺ktan sonra satabilirmiyim deerini kaybeder mi diye d羹羹nmem al覺p kullan覺r覺m ancak 9000TL elbette bu model i癟in y羹ksek fiyatta salam bir pazarl覺k yap覺larak ald覺ktan sonrada k覺sa bir s羹re i癟inde satmam derseniz al覺nabilir.Orient bambino larda benzer sade tasar覺mlarda ancak buna benzer bir renkte var m覺 bilmiyorum.Bunlar覺n d覺覺nda ikinci elde bir d羹nya homage saatler mevcut sar覺 site de bi ihtimal buna yak覺n renkte bir saat daha ucuz fiyatta bulunabilir.
Tapatalk kullanarak iPhone arac覺l覺覺yla g繹nderildi
Ceva覺n覺z i癟in teekk羹r ederim. Ald覺覺m saatleri genelde uzun s羹re kulland覺覺m i癟in 2. el kayg覺s覺 yaam覺yorum ama ayn覺 paralara safir caml覺 Kamasu 2'ler bulunduu i癟in fiyat bana da bir hayli y羹ksek geldi, o sebeple fikirlerinizi almak istedim. Homage'lara da bir g繹z gezdireyim.
-

justery
-
justery » 16 Oca 2025, 13:32
mturann yazd覺:9 Bin biraz fazla geldi ahsen
Ayn覺 renkte Homage saat var m覺 bakmak laz覺m
Bana da bir hayli fazla geldi, homage'lara bak覺yorum. Teekk羹r ederim.
-

justery
-
Thepisode » 20 Oca 2025, 11:45
Zevk ve tercih meselesi ama bu model asla o fiyat覺 hak etmiyor. Bambino serisinden bir model al覺rd覺m sizin yerinizde olsam.
"Cesaret, bir anl覺k sab覺rd覺r." Hz. Ali (a.s.)
-

Thepisode
-
- Ya: 40
- Kay覺t: 20 Ara 2017, 23:36
Eterna » 20 Oca 2025, 13:24
Benimde i癟ime sinmedi, o y羹zden al覺n覺r diyemiyorum.
-

Eterna
-
- Ya: 50
- Kay覺t: 28 May 2010, 13:44
-
justery » 20 Oca 2025, 14:42
Deerli fikirleriniz i癟in teekk羹r ederim. Vazge癟tim ben de..
-

justery
-
D繹n TSF Saat Dan覺ma Platformu - Ask Your Next Watch
Kimler 癟evrimi癟i
Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: Hi癟 bir kay覺tl覺 kullan覺c覺 yok ve 92 misafir