Allah baka dert vermesin karde dediinizi duyar gibiyim

ncelikle konumuz benim koleksiyondaki saat say覺s覺n覺 azalt覺p nitelii artt覺rmak istemem. 3 farkl覺 saat 3 farkl覺 fiyat grubu ve 3 farkl覺 sat覺n alma s羹reci s繹z konusu

Genellikle Diver modellerden holan覺yorum + olarak y覺l覺n neredeyse her g羹n羹 kot, t-shirt, hoodie tarz覺nda giyiniyorum

Yani pek g繹mlek manetine s覺ma, akam yemekleri, ciddi toplant覺lar gibi eventlerin i癟erisinde bulunmuyorum.
Ben saatlerimi pek deer kaybetme - kazanma d羹羹ncesi ile alm覺yorum. Eer b羹t癟em uygunsa ve houma gittyse al覺yorum bu y羹zden 繹neriler bu 3 saat aras覺nda olursa sevinirim, sonra 癟ok kar覺覺yor

襤lk saatmiz
Panerai Submersible PAM00024

Panerai ile ilgili karars覺zl覺覺m覺z y覺kan model oldu kendisi

Genel olarak pek beenilmeyen bir model olsada ben tasar覺m覺n覺 ve bilekte duruunu 癟ok beeniyorum

zellikle 2fast4u'nun ekledii fotolarla beraber iyice akl覺ma yatt覺 diyebilirim. Bir Panerai'den b羹t羹n beklentilerimi kar覺lad覺覺n覺 ve uzun s羹re kullanaca覺m覺 d羹羹nd羹羹m 癟ok y繹nl羹 bir saat. Bu saate karar verirsem k覺sa vadede alabilirim.
襤kinci saatimiz
JLC Deep Sea Chronograph 

Sonunda bu modeli yurtd覺覺nda uzun uzun inceleme f覺rsat覺 buldum. Resmen b羹y羹lendim

Boyutu, kal覺nl覺覺 ve tasar覺m覺 ile olabilecek en iyi spor kronograflardan biri olduunu d羹羹n羹yorum

Eskimeyecek bir tasar覺ma ve kutuda beklemeyecek bir kullan覺l覺l覺a sahip. Eer JLC olacaksa orta vadede beklemem gerekir san覺r覺m
癟羹nc羹 saatimiz ise
Audemars Piguet Royal Oak Offshore Diver

Ne diyeyim ki?

Bilekte duruuna, tasar覺m覺na ve markas覺na ayr覺 ayr覺 hayran覺m fakat hayran olmak pek yeterli olmuyor

Ne kadar 癟ok istesemde uzun vadeli bir sat覺n alma s羹reci olacakt覺r. denen paran覺n kar覺l覺覺n覺 alma mevzusu da ara ara d羹羹nd羹rm羹yor deil
Sizden bu 3 saat i癟in 繹neri bekliyorum

Siz olsan覺z hangisini tercih ederdiniz?
Her t羹rl羹 saat itinayla tak覺l覺r.