TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Oris Williams F1 Team Day Date 2008 Hakkında Görüşleriniz

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Oris WilliamsF1 Team Day Date 2008 Hakkında Görüşleriniz

Mesaj Remre » 11 Ağu 2012, 16:25

sercankaf yazdı:
e155159 yazdı:Konuyu açtım sonra dayanamadım kalktım öğle arasında en yakın pırlanta gidip saati sordum. Bu model ellerinde yoktu ancak kasa yapısı aynı olan farklı bir model denedim. Biraz küçük gibiydi sanki ama yinede beğendim. Saat İstanbulda bir adet mevcutmuş. Getirtcekler ve hafta içinde deneyeceğim. Bakalım o nasıl duracak.(kasa modeli aynı olmasına rağmen kordondaki fark yüzünden bu modelin daha iyi duracağını düşünüyorum) Pırlanttaki fiyata gelince, 1137$ dediler en son. Amazondaki kargo dahil 960$'dı. Son yorumları bu bilgiler ışığında alalım. :D

Pirlant ne zamandan beri Oris leri USD ile satiyor?

~Tapatalk~

Sercankaf ben amazon fiyatını söyledim onlarda dolara çevirip konuşmaya başladılar :D
Eski kullanıcı adı: e155159
Kullanıcı avatarı
Remre

Mesaj herofb » 11 Ağu 2012, 21:56

Yettim beyler gercekten ilgileneceğim , şu ana kadar cidden yaklaşık 10 kere iyi fiyat aldık ama gecen hafta bozulduğum kadar saat konusunda bozulmadım heralde , simdi ben yılların iyi müşterisinin ya pirlant ile tek bağlantısı 2 sene once aldığı 1 adet invicta olan bir arkadasim benim aldığım fiyatın aynısı almış ben adama merak etme hallederiz dıyordum neyse biraz dogru zaman dogru insan denk gelmesi gerekiyor heralde :)

Pazartesi hem onun hesabını hem de bu saati soracağım
Kullanıcı avatarı
herofb

Mesaj Frax » 12 Ağu 2012, 02:02

herojd11 yazdı:Yettim beyler gercekten ilgileneceğim , şu ana kadar cidden yaklaşık 10 kere iyi fiyat aldık ama gecen hafta bozulduğum kadar saat konusunda bozulmadım heralde , simdi ben yılların iyi müşterisinin ya pirlant ile tek bağlantısı 2 sene once aldığı 1 adet invicta olan bir arkadasim benim aldığım fiyatın aynısı almış ben adama merak etme hallederiz dıyordum neyse biraz dogru zaman dogru insan denk gelmesi gerekiyor heralde :)

Başkan oruç tutarsan gitme aman diyeyim :lol:

viewtopic.php?f=33&t=9614&p=151425&hilit=+herojd11#p151425
Kullanıcı avatarı
Frax

Re: Oris Williams F1 Team Day Date 2008 Hakkında Görüşlerini

Mesaj morrissey » 12 Ağu 2012, 06:02

bu saati canli olarak inceledim. resimdekilerden daha guzel gorunuyor ve daha tok. resimlerde biraz swatch havasi var gibi, ama gercekte tok ve saglam bir saat izlenimi uyandiriyor. tasarim olarak da bence sik bir saat.
Kullanıcı avatarı
morrissey

Mesaj fsinan » 12 Ağu 2012, 13:27

içi gümüş şeritli olan çok daha çarpıcı bu modelin, çok özgün ve yakışıklı bir saat.
"Money has no owners, has spenders". -Omar
Kullanıcı avatarı
fsinan

Mesaj Remre » 12 Ağu 2012, 13:43

herojd11 yazdı:Yettim beyler gercekten ilgileneceğim , şu ana kadar cidden yaklaşık 10 kere iyi fiyat aldık ama gecen hafta bozulduğum kadar saat konusunda bozulmadım heralde , simdi ben yılların iyi müşterisinin ya pirlant ile tek bağlantısı 2 sene once aldığı 1 adet invicta olan bir arkadasim benim aldığım fiyatın aynısı almış ben adama merak etme hallederiz dıyordum neyse biraz dogru zaman dogru insan denk gelmesi gerekiyor heralde :)

Herojd11 merakla beklenen adam olarak yüreklere su serptin :) Pazartesi senden haber bekliyorum. Çok teşekkürler ilgin için.

morrissey yazdı:bu saati canli olarak inceledim. resimdekilerden daha guzel gorunuyor ve daha tok. resimlerde biraz swatch havasi var gibi, ama gercekte tok ve saglam bir saat izlenimi uyandiriyor. tasarim olarak da bence sik bir saat.

morrissey saati hiç canlı olarak görmediğim için aklımda soru işareti vardı. Belirttiğim gibi benzer kasa denedim ama canlısını görmek herzaman farklıdır. Yorum için teşekkürler.

Arkadaşlar birde genel performans olarak makine fiyat performansı nasıldır. Yani bu aralık bütçeler için hep oris tavsiye edilmiş ama özellikle bu saate bakacak olursak? Bilgili arkadaşlar makine hakkındada yardımda bulunabilirmi acaba?
Kullanıcı avatarı
Remre

Mesaj Remre » 12 Ağu 2012, 14:00

fsinan yazdı:içi gümüş şeritli olan çok daha çarpıcı bu modelin, çok özgün ve yakışıklı bir saat.

O hangi model acaba fsinan? Resim paylaşman mümkün mü acaba?
Kullanıcı avatarı
Remre

Mesaj SeRxx » 12 Ağu 2012, 14:06

1137 doları 1250 dolar yapın size Tag Heuer Aquaracer 300m alalım, kesinlikle cok daha iyi bir saat almış olursunuz ;)
Kullanıcı avatarı
SeRxx

ÖncekiSonraki

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 132 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners