TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Tissot Modelleri Arasında Seçim Önerisi

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Tissot Modelleri Arasında Seçim Önerisi

Mesaj drk » 17 May 2012, 23:27

Mekanizmalar sadece tarihli olanlar için eta 2824, tarih-gün olanlar için 2836. İkisi de oldukça kaliteli aynı seviyede mekanizmalar. Belirleyici faktör zevkiniz olmalı, kolay gelsin :thumbup:
Kullanıcı avatarı
drk

Mesaj Analyzer » 17 May 2012, 23:48

Mekanizmaları aynı segmentte ve gönül rahatlığı ile alınabilecek mekanizmalar. Neden Le Lockle derseniz çünkü öncelikle benim zevkime hitap ediyor ve gerek işcilik gerekse kolda duruşu, konfor, keyif, kusursuzluk bence fiyatının üstünde bir saat. Aslında yeni Visodate'ler çıkmadan önce fotoğraflarını gördüğümde çok beğenmiştim fakat mağazada denediğim zaman bir şeyler eksik geldi kalite, saatin verdiği keyif ve konfor beklentilerimi karşılamadı.

Ama Syn. Drk'ın da dediği gibi hepsi de kaliteli saatler önceliğiniz zevkiniz olmalı tabii ki.
Kullanıcı avatarı
Analyzer

Mesaj SeRxx » 17 May 2012, 23:57

Verdiğiniz modellerin hepsi şık ama hem spor hem klasik giyime uyabilecek tek model truncu dikişli olan :thumbup:
Kullanıcı avatarı
SeRxx

Mesaj vandetta » 18 May 2012, 00:15

Aslinda bende ayni paralelde dusundum analyzer ve saatleri kolumda denedigimde senin hissettiklerinin aynisini hissettim. İlk etapta visodate icin gitmistim sonra le locle biraz bas koseye digeride yanina oturdu. Ama tabi serxxin de dedigi gibi hem klasik takim elbise ile hemde gunluk spor kiyafetlerle giyebilir miyim endisesini tasimiyor degilim. Tabiki tercihimde fiyatlari ve fiyat/performans etkenleride onemli olacaktir.
Kullanıcı avatarı
vandetta

Mesaj bengisaat » 18 May 2012, 00:24

Mekanizma konusunda Tissot kalitesi tartışılmaz .
Deri kayışlarda tavsiyem her zaman bulunabilecek kayışlı model tercih etmenizdir.
Örneğin 2. resimdeki modelin kayışı bu modele has bir kayıştır dolayısı ile alternatifi olmayacak ve hep bu modelin aynısı kayışı kullanmak durumunda kalacaksınız.
facebook.com/saatatolyesi/
Kullanıcı avatarı
bengisaat

Mesaj drk » 18 May 2012, 00:25

Ama diğer kayışlar da arada boşluk kalacak şekilde takılabilir 2. saate ;)
Kullanıcı avatarı
drk

Mesaj Analyzer » 18 May 2012, 23:37

2. saatte bence takım elbise ile pekte kullanılacak bir saat değil. Zaten spor giyimden kasıt dar paça kot, adidas boks ayakkabısı, morlu pembeli karışık t-shirtler olduğunu sanmıyorum. Le Lockle gayet polo yaka bir tshirtle ya da siyah spor bir gömlekle kullanılabilir bence.
Kullanıcı avatarı
Analyzer

Mesaj tiktak98 » 19 May 2012, 03:11

Le Locle bence visodate e gore daha karizmatik bir saat genel olarak :champ:
Kullanıcı avatarı
tiktak98

ÖncekiSonraki

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: AlpKI, Dorukeski, tt59, ylmaz94 ve 158 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners