TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Tissot T-Sport PRC 200 Chronograph Orijinallik Bilgi

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Arkadaşlar Sizce Bu Saat Nasıl (Yardımlarınızı Bekliyorum)

Mesaj fadli » 12 Eki 2010, 19:52

Saat kasasının üst kısımları parlak yan kısımları mattır. Bu saati nette 50000 adetin üzerinde satış yapış olan ve % 99 olumlu yorum alan bir satıcıdan açık arttırmada kargo dahil 250 dolara satın aldım. Sadece emin olmak istediğim için fikirlerinizi almak istiyorum.
Kullanıcı avatarı
fadli

Re: Tissot T-Sport PRC 200 Chronograph Sahte mi?

Mesaj seastar364 » 10 Oca 2011, 10:06

http://gs1.tobb.org.tr/gepir_v2.php arkadaşlar bu siteden saatlerinizin barkodlarının kayıtlı olup olmadığını görebilirsiniz.ben 2 tissot prc 200 sorguladım birisi tissot'akayıtlı çıktı
Kullanıcı avatarı
seastar364

Mesaj cance » 10 Oca 2011, 21:16

ilk mesaj atan arkadaşında diğer içi mavi olan arkadaşında saatleri orjinal değil... ilkindeki hata çok bariz saniye kadranında saniye çizgileri çok fazla kalın orjinaline göre... içi mavi olanda ise tachymetre tam olarak ortada olması lazım ama yukarı doğru kaymış o saatte malesef orjinal değil...
yukarıda arkadaşın verdiği linki çok güzel bir karşılaştırma iyice incelenirse çok yararlı olur sahte ayırt etmek konusunda...
Kullanıcı avatarı
cance

Mesaj fadli » 11 Oca 2011, 09:20

Tachymetre yazısı ortada ama foto üstten çekildiği için öyle gözüküyor..
Kullanıcı avatarı
fadli

Mesaj cance » 11 Oca 2011, 14:57

fadli yazdı:Tachymetre yazısı ortada ama foto üstten çekildiği için öyle gözüküyor..

mesela son fotoya bakıp yorum yapamayız dediğinizde haklısınız.. ama koyduğunuz 3. fotoya bakarsanız saat 9 yönündeki tachymetre yazılarının çok net olarak üst tarafa yakın olduğu görünüyor... saate de tam karşıdan bakmadığınız için orasını tam olarak görebiliyoruz...
Kullanıcı avatarı
cance

Mesaj fadli » 11 Oca 2011, 15:15

Aşağıdaki resimde 110-120-130-140 rakamları neden ortada. Bu fotoğrafın çekim açısına bağlı. Bakın ben bu saati almadan ve aldıktan sonra epey araştırma yaptım. Ve saatin orjinal olduğundan hiç bir şüphem yok. (Kutusundan tutun, saatin en ince ayrıntısına kadar büyüteçle bile inceledim) Ama fotoğraflar hiç bir zaman gerçek ürünü 100/100 yansıtmaz. Mesela fotolar biraz flu görünüyor. Ama saat aslında çok daha canlı. Ama ısrarla orjinal olmadığını düşünürseniz. Fikrinizi değiştiremem. İyi günler..

Resim
En son fadli tarafından 11 Oca 2011, 15:36 tarihinde düzenlendi, toplamda 3 kere düzenlendi.
Kullanıcı avatarı
fadli

Mesaj fadli » 11 Oca 2011, 15:17

Çok ısrarcı olursanız, sizin için uygun bir zamanda profesyonel fotoğraf makinem ile "TACHYMETRE" yazısını tam istediğiniz açıdan çekebilirim. Ve size orjinal ve orjinal olmayan ürünlerin arasındaki farkları (saat kasasının iç kısımları dahil olmak üzere) gösteren fotolar gönderebilirim.
Kullanıcı avatarı
fadli

Mesaj durdor » 11 Oca 2011, 19:18

lacivert orjinal, ama ilk mesajdaki beyaz kadranlı olan büyük ihtimalle sahte.
zaten gittigidiyorda satılanların tamamı sahte,
yurtdışından güvenilir bir satıcıdan, ve bulabildiğimiz en düşük fiyata bir arkadaş için bu modelden aldık. 300 dolar ödedik.
yurtdışında en ucuzu, 450 TL seviyesinde olan bir saat, gittigidiyorda nasıl 200 lira seviyelerine satılabilirki?
Kullanıcı avatarı
durdor

ÖncekiSonraki

• Similar topics
    Cevaplar
    Görüntüleme
    Yazar

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Majestic-12 [Bot] ve 32 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners