Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.
İyi Forumlar Dileriz
TSF
Frax » 19 Nis 2010, 09:53
clk nın kastettiği beyaz kadran üzerine siyah kronograflı saatler diye anladım ben ama
Rolex in yerini Tudor tutacaksa o da olur bence.
-

Frax
-
Zemberek » 19 Nis 2010, 15:26
Haklısın Frax1 ben dikkat etmemişim.
-

Zemberek
-
Clk » 19 Nis 2010, 22:18
Steel. AP RO bir gün sahip olacagim saatlerden bir tanesi ama birincisi bu saatin capi leather cuff icin cok büyük ikincisi böyle bir saati bu amac ile degistirmek olmaz. Son olarakta kayisin baglanti noktasi leather cuff icin tam olarak uygun degil.
Yinede hedefte ki saatlerden bir tanesi. Fikirini paylastigin icin tesekkür ederim.
TÜRK'üm!!! Ülkem TÜRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TÜRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
-

Clk
-
Modern60 » 20 Nis 2010, 00:24
iyi geceler clk.
http://www.tudorwatch.com/ burada speed başlıklı turbin resimli bölümde senin aradığın Paul Newman'ı tat olarak andıran çok hoş ve modern bir saat var. Bir bak istersen ben çok beğendim. Önce dediğim gibi, yerini doldurmasa da çok hoş.
-

Modern60
- Contributor
-
Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch
Kimler çevrimiçi
Bu forumu gezen kullanıcılar: Majestic-12 [Bot] ve 58 misafir