@Thevenin

Jumbo görünümlü 15300 projemin duyulmasından sonra İsviçre'ye girişim yasaklanacak zaten
@mcco, 15400 çok sevdiğim bir saatti ama inceledikten sonra Royal Oak'un oranlarının 39mm kasada doğru olduğuna karar verdim. 41mm hem biraz büyük duruyor, hem biraz orantısız duruyor hem de saatin "taban alanı" biraz büyük kalıyor. ROO'nun da oranları Genta'nın tasarımıyla alakasız ama ROO kendi başına bir saat diye düşünüyorum. Royal Oak ise daha "kutsal" bir tasarım ve Genta nasıl çizdiyse öyle olması gerektiğini düşünüyorum.
@ Cct, kıyamıyorum zaten sorun biraz ondan kaynaklanıyor. Aslında bütün bu mesele saatleri konsolide etmek istediğimden kaynaklanıyor...şu anda günlük kullanıma uygun Rolex ve Reverso var, özel saat olarak Patek 5726 var, Safari ise biraz arada kalmış durumda. O yüzden bi taraftan çelik kayışlı "özel" bir saat alma isteği, bir taraftan koleksiyonda bir AP olacaksa Royal Oak olsun düşüncesi, bir taraftan da Safari ve Panerai'yi sat, koy üstüne bir Jumbo parası, Patek 5146R al, böylece AP Jumbo / AP Safari / Patek 5726 olucağına Patek 5146 / Patek 5726 olsun gibi bir çılgın fantezi var