Hakk覺nda Bilgi Almak 襤stediiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kurallar覺
Say覺n yeler TSF'ye Ho Geldiniz, Saat Dan覺ma Platforumu B繹l羹m羹nde Yeni Saatinizle 襤lgili B羹t癟e ve Marka/Model Bazl覺 Tavsiye ve Kullan覺c覺 Tecr羹besi Talebinde Bulunabilirsiniz. D羹羹n羹len Kriterlerin Detayl覺 Olarak Belirtilmesi yelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmas覺n覺 ve Tecr羹belerini Paylamalar覺n覺 Salayacakt覺r. L羹tfen A癟t覺覺n覺z Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir eklinde Yazmay覺n覺z. Sorulan Saatin Model Fotoraf覺, zellikleri ve ncelikle Kendi Yorumlar覺n覺z覺 Ekleyerek Sorunuz.
襤yi Forumlar Dileriz
TSF
herofb » 18 Tem 2011, 08:16
TheOnu yazd覺:ya ben bu forumu 1 ayd覺r falan takip ediyorum (imdi de 癟覺k覺p 1 hafta 繹nce 羹ye oldun, 1 ay diyorsun diyecekler). zaman konusunu hep kar覺t覺rm覺覺md覺r. i癟inde bulunduumuz ay覺, y覺l覺 bile unutan bir insan覺m. neyse konuya d繹nelim forumu baya覺 bir arat覺rd覺m. casio ile ilgili topicler bu forumun en fazla %5'ini filan oluturuyor. en beendiim saat markas覺n覺n bir saat forumunda bu kadar ezik kald覺覺n覺 g繹r羹nce hayal k覺r覺kl覺覺na urad覺m. o mesaj覺da 繹yle yazd覺m

Eer dediiniz gibi Casio bu forumun %5'ini oluturuyorsa 100'lerce marka aras覺nda bence 癟ok fazla konuulmu demektir
-

herofb
-
- Ya: 44
- Kay覺t: 11 Nis 2010, 16:12
TheOnu » 18 Tem 2011, 17:13
Sakin ol ampiyon

Ben 癟ok k覺sa s羹re i癟inde u modeli almak istiyorum, yaln覺z deilsin

tebrik ederim seni. o resmini paylat覺覺n modelin en k繹t羹 rengini se癟misin. kolumda u an mavi-siyah覺 var, cidden almay覺 d羹羹nyorsan ben beyaz覺n覺 tavsiye ederim.
-

TheOnu
-
- Kay覺t: 13 Tem 2011, 11:39
herofb » 18 Tem 2011, 17:38
peki bana g繹re sen en k繹t羹 rengini se癟misen ???
gelir gelmez eletri yamurunu ger癟ekten anlayam覺yorum , buras覺 insanlar覺n ego'lar覺n覺 tatmin etme yeri deil , iyi niyetliysen gelirsin saatlerini payla覺rs覺n , beendiin markan覺n iyi 繹zelliklerini 繹n plana 癟覺karars覺n ya da onlarca se癟enek var ama 7 mesaj覺nda ben daha olumlu bir ey g繹remedim adam saatini beeniyorum ben de alaca覺m diyor sen hala en k繹t羹 rengi yok bilmem ne
-

herofb
-
Archezia » 18 Tem 2011, 18:11
Bence hemen sinirlenmeyelim herojd. Arkada覺n ya覺 g繹r羹nm羹yor ama yaca k羹癟羹k olabilir ve bu takdirde normal kar覺lamal覺 diyorum ben.
"I may be wrong (But I doubt it!)"
Steinhart Nav. B-Uhr TSF Special Edition 23/44
-

Archezia
-
- Kay覺t: 20 Haz 2010, 22:41
razz » 18 Tem 2011, 18:26
Ben arkada覺n tavsiyesine uyarak beyaz renk olan modeli almaya karar verdim..
Yeenin s羹nneti yakla覺yor.. Saat istemiti.. Hem trend renk hem de entariye uygun..
" The difference between men and boyZ is the price of their toyZ "
-

razz
-
- Ya: 49
- Kay覺t: 18 Ara 2009, 16:05
herofb » 18 Tem 2011, 18:36
bence as覺l ya覺 k羹癟羹kse anlay覺la kar覺lamamal覺 b羹y羹klere sayg覺 ve 羹slup denen bir ey var
neyse can覺m 3-5 mesaj i癟in kendimi geremeyeceim , herkes istedii gibi yazs覺n madem
-

herofb
-
Archezia » 18 Tem 2011, 18:54
"I may be wrong (But I doubt it!)"
Steinhart Nav. B-Uhr TSF Special Edition 23/44
-

Archezia
-
- Kay覺t: 20 Haz 2010, 22:41