bulenty yazdı:herifler herşeyi en salak Amerikalılara göre hazırladığı için hiç mesele yok

bulenty yazdı:herifler herşeyi en salak Amerikalılara göre hazırladığı için hiç mesele yok
serxx yazdı:bulenty yazdı:herifler herşeyi en salak Amerikalılara göre hazırladığı için hiç mesele yok
![]()
fsinan yazdı:Tazminat için gittim, gönderim yaptığım ofisteki personelin maaşından kesileceği belirtildi, tazminat miktarının önemi yok, kameralarla belirlenmiş, personelin suçu yok bunu kabul etmiyorum dedim. Dilekçe verdim ve şikayetimden vazgeçtim.
bulenty yazdı:aokyy yazdı:Arkadaşlar, paypal kullanımını da anlatabilir misiniz size zahmet? Karşı tarafa para ödemesi nasıl yapılıypr, paypal hesabına para aktarımı nasıl oluyor, kredi kartı ile paypal üzerinden ödeme yapma nasıl oluyor, vs. Şimdiden teşekkürler.
Anlatılacak bir şey yok,sen üye olmaya başla ,o seni adım adım yönlendiriyor.Kredi kartını ve adresini ekliyorsun iş bitiyor.Herhangi bir yerden mal aldığında da paypal ile öde dediğin zaman,sana güzelce ödettiriyor.SEn yeterki üye ol ve alışveriş yap,herifler herşeyi en salak Amerikalılara göre hazırladığı için hiç mesele yok
Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 78 misafir
|