darksilence yazd覺:Bu arada konu sahibi ne yapt覺 merak i癟erisindeyim
+ 1 ben de 繹yle
darksilence yazd覺:Bu arada konu sahibi ne yapt覺 merak i癟erisindeyim
nzmokur yazd覺:Arkadalar, bug羹n rhodium a gittim, bir arkadaa hulk ald覺k. Tan覺d覺klara m覺 veriyorlar nedir anlamad覺m!asuspc yazd覺:darksilence yazd覺:asuspc yazd覺:Bayide olmas覺 deil para 繹de 3 ay sonra almak iime gelmedi 1 ay olsa hadi derim 3 ay sonraya 繹lrm羹ym kal覺rm覺y覺m bilmem [emoji51]
Umtyksl
Durum ona gelsin deil 3 ay 6 ay bile beklerim... bilirim ki benim i癟in 羹retilen bir Rolex var..benim olmasa bile olumun olur... [emoji106]
Hocam ben 3 ay bekleyemem [emoji51]
Umtyksl
SM-G950F cihaz覺mdan Tapatalk kullan覺larak g繹nderildi
nzmokur yazd覺:Bu da kan覺t!nzmokur yazd覺:Arkadalar, bug羹n rhodium a gittim, bir arkadaa hulk ald覺k. Tan覺d覺klara m覺 veriyorlar nedir anlamad覺m!asuspc yazd覺:darksilence yazd覺:asuspc yazd覺:Bayide olmas覺 deil para 繹de 3 ay sonra almak iime gelmedi 1 ay olsa hadi derim 3 ay sonraya 繹lrm羹ym kal覺rm覺y覺m bilmem [emoji51]
Umtyksl
Durum ona gelsin deil 3 ay 6 ay bile beklerim... bilirim ki benim i癟in 羹retilen bir Rolex var..benim olmasa bile olumun olur... [emoji106]
Umtyksl
naz覺m hocam ben bu ii anlamad覺m ger癟ekten saati deerli kilabilmek i癟in t羹m imkansizliklari sanki varm覺 gibi 繹n羹m羹ze sunuyorlar al alabilirsenpeki fiyati biliyoruz zaten 8100 euro merak ettim s覺f覺r iskonto diyorlard覺 hep ondada bir k覺yak gectiler mi
[/quote]0 iskonto.cash yazd覺:Bu da kan覺t!nzmokur yazd覺:Arkadalar, bug羹n rhodium a gittim, bir arkadaa hulk ald覺k. Tan覺d覺klara m覺 veriyorlar nedir anlamad覺m!nzmokur yazd覺:asuspc yazd覺:darksilence yazd覺:[quote="asuspc"]Bayide olmas覺 deil para 繹de 3 ay sonra almak iime gelmedi 1 ay olsa hadi derim 3 ay sonraya 繹lrm羹ym kal覺rm覺y覺m bilmem [emoji51]
Umtyksl
Umtyksl
naz覺m hocam ben bu ii anlamad覺m ger癟ekten saati deerli kilabilmek i癟in t羹m imkansizliklari sanki varm覺 gibi 繹n羹m羹ze sunuyorlar al alabilirsenpeki fiyati biliyoruz zaten 8100 euro merak ettim s覺f覺r iskonto diyorlard覺 hep ondada bir k覺yak gectiler mi
asuspc yazd覺:G羹zel bir sat覺 stratejisi uyguluyorlar . 襤skonto yapam覺yoruz al覺rsan u kadar s羹rede . Daha 繹nce bir araba bayisi ayn覺 muameleyi yapm覺t覺 . Bende alm覺yorum gider u marka arabaya pazarl覺k yapt覺m onu alay覺m demitim . Nas覺l oluyorsa 15 g羹nden 繹nce olmaz diyen sat覺c覺 ertesi g羹n arabay覺 teslim etmiti [emoji51]
Umtyksl
cash yazd覺:asuspc yazd覺:G羹zel bir sat覺 stratejisi uyguluyorlar . 襤skonto yapam覺yoruz al覺rsan u kadar s羹rede . Daha 繹nce bir araba bayisi ayn覺 muameleyi yapm覺t覺 . Bende alm覺yorum gider u marka arabaya pazarl覺k yapt覺m onu alay覺m demitim . Nas覺l oluyorsa 15 g羹nden 繹nce olmaz diyen sat覺c覺 ertesi g羹n arabay覺 teslim etmiti [emoji51]
Umtyksl
6 ay once kadar akasya rhodium maazas覺nda omegalari incelerken m羹terinin biri submariner no date bak覺yordu bakt覺m saatler tezgah alt覺nda kasada muhafaza ediliyor sanki her isteyen g繹remez 繹zel alabilecek g羹癟te olanlara sergiliyoruz der gibi eleman takmak i癟in almad覺覺n覺 yat覺r覺m ama癟l覺 al覺p birka癟 ay sonra satt覺覺n覺 s繹yledi maaza yetkilisine birka癟 tane varsa hepsini alabileceini ima etti sonra 癟覺kt覺 gitti maazadan bende bu ara p羹r dikkat izliyorum rolex ler kasaya girmeden atlad覺m hemen deepsea modelini filan inceledim merakla ve malum soruyu sordum dedim bu daytona modellerinde 2 y覺la yak覺n bekleme s羹resi oluyormu dedim doru mudur yada 癟ok talep g繹ren modeller i癟in ayn覺 eyler ge癟erli mi yoksa buraya ali agaoglu gelse ve sizden 羹r羹n almak istese onada bekleme s羹resi verip ayn覺 muameleyimi g繹r羹yor dedim maaza yetkilisi u cevab覺 verdi kimin geldiinin bir 繹nemi yok ali agaoglu da gelse 羹r羹n yoksa alamaz s覺ra bekler hatta saatsever oldugunuz i癟in ben 繹ncelii size verirdim paran覺n herseyi almaya g羹c羹 yetmez filan ite edebiyat par癟alad覺 bende bunu yemi gorunerek maazadan 癟覺kt覺m ha ellerinde hulk filan vard覺 birebir g繹rd羹m en azindan yok demedi yani
Tamamen iliki ile y羹r羹yor. Saat kendisini satt覺覺 i癟in tok sat覺c覺 sistemi ile gidiyor...Cruciatus yazd覺:cash yazd覺:asuspc yazd覺:G羹zel bir sat覺 stratejisi uyguluyorlar . 襤skonto yapam覺yoruz al覺rsan u kadar s羹rede . Daha 繹nce bir araba bayisi ayn覺 muameleyi yapm覺t覺 . Bende alm覺yorum gider u marka arabaya pazarl覺k yapt覺m onu alay覺m demitim . Nas覺l oluyorsa 15 g羹nden 繹nce olmaz diyen sat覺c覺 ertesi g羹n arabay覺 teslim etmiti [emoji51]
Umtyksl
6 ay once kadar akasya rhodium maazas覺nda omegalari incelerken m羹terinin biri submariner no date bak覺yordu bakt覺m saatler tezgah alt覺nda kasada muhafaza ediliyor sanki her isteyen g繹remez 繹zel alabilecek g羹癟te olanlara sergiliyoruz der gibi eleman takmak i癟in almad覺覺n覺 yat覺r覺m ama癟l覺 al覺p birka癟 ay sonra satt覺覺n覺 s繹yledi maaza yetkilisine birka癟 tane varsa hepsini alabileceini ima etti sonra 癟覺kt覺 gitti maazadan bende bu ara p羹r dikkat izliyorum rolex ler kasaya girmeden atlad覺m hemen deepsea modelini filan inceledim merakla ve malum soruyu sordum dedim bu daytona modellerinde 2 y覺la yak覺n bekleme s羹resi oluyormu dedim doru mudur yada 癟ok talep g繹ren modeller i癟in ayn覺 eyler ge癟erli mi yoksa buraya ali agaoglu gelse ve sizden 羹r羹n almak istese onada bekleme s羹resi verip ayn覺 muameleyimi g繹r羹yor dedim maaza yetkilisi u cevab覺 verdi kimin geldiinin bir 繹nemi yok ali agaoglu da gelse 羹r羹n yoksa alamaz s覺ra bekler hatta saatsever oldugunuz i癟in ben 繹ncelii size verirdim paran覺n herseyi almaya g羹c羹 yetmez filan ite edebiyat par癟alad覺 bende bunu yemi gorunerek maazadan 癟覺kt覺m ha ellerinde hulk filan vard覺 birebir g繹rd羹m en azindan yok demedi yani
Yav hee heee deseydiniz... ger癟ekten edebiyat par癟alam覺..
Ben de hulku al覺rken bir tane var elimizde, o da bir m羹terimize ayr覺ld覺, yurtd覺覺nda kendisi gelince alacak. Eer cidden alacaksan覺z m羹terimize ulaal覺m soral覺m, ona yeni getirtiriz fln demilerdi. Tabi mutlaka 繹yledir, l羹tfen ula覺n al覺cam ben dedim. G羹ya ula覺p bana d繹nd羹ler, ald覺m saati... Komple senaryo
Tapatalk kullanarak iPhone arac覺l覺覺yla g繹nderildi
D繹n TSF Saat Dan覺ma Platformu - Ask Your Next Watch
Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: ahmetemin ve 52 misafir
|