Cct yazdı:Çelik kasaların kadranlarına sert eleştiriler yapmışlığım var ama Swatch demedim, diyemem heraldeSeiko Chronograph olabilir
BarisFB ve Bg17 biraraya gelince mutlaka konu 5711, Jumbo, JLC'a geliyor yalnız.
Kaç ocak daha söndüreceksiniz acaba? Dijital saat sorsalar bankaya krediye yollayacaksınız adamı yahu.
Bg17 yazdı:Tek ekleyebilecegim Ap chrono bence cok da gerekli degil, daytona nin daha iyi bir saat oldugunu dusunuyorum.
cagatay10 yazdı:Katılıyorum. Hatta bir adım ileriye götüreyim; bir markanın bir serisine ait saat alırken, o serinin öncüsünü almanın en mantıklısı oldugunu düşünmeye başladım. Şöyle ki, Royal Oak serisinin ilk saati nedir, Jumbo. Onu almak lazım işte bence. Sonradan chrono, dual time, yok o, yok bu derken, iş uzuyor. Mesela Nautilus içinde geçerli bu, Overseas için de, Fifty Fathoms içinde vs vs. Ama Daytona öyle değil. Mesela Submariner Chrono olsa, onu da almak istemem. Dolayısıyla uzun lafın kısası, bence de AP Ro Chrono yerine Daytona almak daha iyi bir fikir.
Bg17 yazdı:Benim gecmise cok benzer. Daytona ve sub vardi, onlar gitti jaeger ultrathin moonphase ile aquanaut geldi. Aquanaut gitti jumbo geldi.
Onumuzdeki maclara bakiyoruz artik.
Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 118 misafir
|