Yukarda resmini paylaştığınız Chrono yanlış bilmiyorsam üretimi 2012'de biten 26300 kodlu 39mm chrono ve bence gerçekten çok güzel bir saat. 2012 yılında AP Jumbo dışındaki Royal Oakları 39mm'den 41mm'ye büyütince maalesef bu chrono'da yerini 41mm'lik ve bence çok büyük duran 26320 kodlu chronoya bıraktı. Ben şahsen royal oak'un 39mm olması gerektiğini düşünüyorum o yüzden bence 15300 15400'den, 26300'de 26320'den çok daha dengeli duruyor.
Hatta Offshore kullanıcısı olarak söyleyebilirimki 41mm'lik olan Chrono camı büyük olduğu için aslında 42mm olan Offshore'dan bile daha büyük duruyor. Birkaç kez alıp almamak arasında gidip geldim ama sonunda çok büyük olduğuna ve Royal Oak oranlarını bozduğuna ikna oldum.

Yukarıda resmini koyduğunuz saati kanımca 17-18USD civarında bulabilmeniz lazım. Zaten piyasada benim gibi düşünüyor olmalı ki eski 39mm olan Chrono Royal Oak'ların ikinci eli bile çok değer kaybetmiyor. Açıkçası ben bugün sıfır bir 26320 alacağıma sıfır ama 4-5 yıllık bir 26300 almayı kesinlikle tercih ederim.
Jumbo ile genelde aynı fiyatta oluyor Chronolar. Chrono olmasının premium'u = Jumbo premiumu gibi bir durum yani. İkisi her ne kadar benzer gibi görünsede aslında bayağı farklı saatler - Jumbo çok ince - hatta 5711'den bile daha ince bir saat. Chrono ise chrono modülünün integrated olmamasından dolayı oldukça kalın bir saat. Yani Chrono şık görünen bir spor saat iken Jumbo spor görünen şık bir saat demek yanlış olmaz sanırım.
Kolunuzda deneyince farklı anlayacaksınız