Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.
Aynı marka ismi biraz garip dediğin gibi Diğer konu açıldığı zaman bu markanın kataloğunuda yüklemiştim. Daha farklı konseptte ilginç ve güzel modelleri vardı. Linkten ulaşılabilir. Diğer konuda baya açıklamış ve üzerinde durmuştu Clk bu diver modelinin. Birde siyah versiyon vardı WR 1000m.
Benim önerim '' Helson'dan '' yana ama bu arada resimdeki Helsonun arkasında yazan 70.000 A/M dakika bazında olan belliki, eğer A/H olsaydı kaç bin titreşim yapardı.
En son bf109 tarafından 10 Mar 2011, 00:19 tarihinde düzenlendi, toplamda 2 kere düzenlendi.
Ben de AQM yi beğendim. Saatin tipi çok sağlammış izlenimi veriyor zaten, nede olsa PANZER! İsmi de iddialı hem Biri diverını sana gösterdiğinde saati çıkarıp "Bu saat AQM!" dersin 2fast
"I may be wrong (But I doubt it!)" Steinhart Nav. B-Uhr TSF Special Edition 23/44