TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Hamilton Khaki King Bilgi

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Sizce Bu Saat Orijinal mi?

Mesaj mel_1977 » 14 Oca 2010, 21:54

promise sana %50 indirim yapmışlar şanslısın ben tam sepete ekledim(Hamilton H77415133) saat orjinalmi diye mail attım cevabını beklerken 2 saat içinde fiyatı 444 tl den 750 tl ye fırladı yani bana da neredeyse %50 zam yaptılar :)
Kullanıcı avatarı
mel_1977

Mesaj promise1907 » 14 Oca 2010, 22:18

mel_1977 sizin ki büyük şanssızlık olmuş :)
Kullanıcı avatarı
promise1907

Mesaj Archezia » 07 Eki 2010, 22:48

Aslında bu iletiyi buraya mı yazmalıyım emin olamadım ama en yakın konu bu gibi geldi. En azından başlık olarak (: Bir arkadaşım başka bir arkadaşımdan Tissot PRS 200 saat quartz saat alacak. Ama sorun şu ki satan arkadaş saati kendisi almamış ve orijinal olup olmadığından emin değil. Emin olmadan da satmak istemiyor sonuçta ikisi de arkadaş. Ankara da bu saatin orijinalliğini teyit ettirebileceğimiz güvenilir bir yer var mı acaba? Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. Bu arada ben de arkadaşı otomatik bir saat almaya ikna etmeye çalışayım (:
"I may be wrong (But I doubt it!)"
Steinhart Nav. B-Uhr TSF Special Edition 23/44
Kullanıcı avatarı
Archezia

Önceki

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 123 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners