TSF yelerine zel 襤ndirimli L羹ks Saat Modellerini 襤ncelemek 襤癟in T覺klay覺n覺z

Fiyat Klasmanlar覺na G繹re Tavsiye Edilen Saat Markalar覺

Hakk覺nda Bilgi Almak 襤stediiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kurallar覺
Say覺n yeler TSF'ye Ho Geldiniz, Saat Dan覺ma Platforumu B繹l羹m羹nde Yeni Saatinizle 襤lgili B羹t癟e ve Marka/Model Bazl覺 Tavsiye ve Kullan覺c覺 Tecr羹besi Talebinde Bulunabilirsiniz. D羹羹n羹len Kriterlerin Detayl覺 Olarak Belirtilmesi yelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmas覺n覺 ve Tecr羹belerini Paylamalar覺n覺 Salayacakt覺r. L羹tfen A癟t覺覺n覺z Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir eklinde Yazmay覺n覺z. Sorulan Saatin Model Fotoraf覺, zellikleri ve ncelikle Kendi Yorumlar覺n覺z覺 Ekleyerek Sorunuz.

襤yi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Fiyat Klasmanlar覺na G繹re Tavsiye Edilen Saat Markalar覺

Mesaj iceman123 » 08 Haz 2013, 15:39

victorinox nas覺l bir markad覺r?
Kullan覺c覺 avatar覺
iceman123

Kay覺t: 08 Haz 2013, 10:44

Mesaj SeRxx » 09 Haz 2013, 11:49

Fiyat覺na g繹re iyi modelleri olan ama bulunduu fiyat segmentinde rakiplerini geriden seyreden bir marka :thumbup:

:arrow: viewforum.php?f=152#axzz2VhsY6Q2z

:arrow: search.php?keywords=victorinox&terms=all&author=&sc=1&sf=all&sr=posts&sk=t&sd=d&st=0&ch=300&t=0&submit=Ara#axzz2VhsY6Q2z

:arrow: http://www.victorinox.com/ch/

iceman123 yazd覺:victorinox nas覺l bir markad覺r?
Kullan覺c覺 avatar覺
SeRxx

Ya: 38
Kay覺t: 01 Nis 2011, 22:39

Mesaj iceman123 » 11 Haz 2013, 09:09

peki bana 1000 tl civar覺 saat 繹nerebilirmisiniz?
Kullan覺c覺 avatar覺
iceman123

Mesaj Wwtr » 11 Haz 2013, 19:43

iceman123 yazd覺:peki bana 1000 tl civar覺 saat 繹nerebilirmisiniz?

Biraz daha detay verirseniz daha net cevaplar alabilirsiniz.

Pilli veya otomatik, saat 癟ap覺, spor veya klasik vb.

Bunun i癟in forumda bulunan u linklere g繹z atman覺z覺 tavsiye ederim:
http://forum.saatforumu.com/viewforum.php?f=62
http://forum.saatforumu.com/viewtopic.php?f=62&t=5544
Kullan覺c覺 avatar覺
Wwtr

Kay覺t: 20 Mar 2010, 14:02

Mesaj iceman123 » 12 Haz 2013, 16:43

teekk羹r ederim 癟ok gezdim siteyi ama kafamda net birey olumad覺...

akl覺mda victorinox gibi ekli sade olan saatlerden holan覺yorum yani chronograf olmamas覺 gerekiyor... sadece saat olucak ve m羹mk羹nse g羹癟 rezervide bulunsa s羹per olur... asl覺nda arad覺klar覺m覺 bir liste yap覺cak olursam

otomatik ya da seiko kinetic serisi
deri kordon
chronograf olmayacak aksine victorinoxun saatleri gibi d羹z olsun
g羹癟 rezervi g繹stergeli
tarih olabilir 羹zerinde

zannedersem bunlar覺 tutan saat markalar覺 un lar 1000 tl ye kadar

seiko
victorinox
oris pahal覺 san覺r覺m biraz
tissot
orient

1000 tl b羹t癟em var alabileceim en iyi saati ar覺yorum dostum.. imdiden 癟ok teekk羹r ederim..
Kullan覺c覺 avatar覺
iceman123

Mesaj SeRxx » 12 Haz 2013, 18:22

Iceman123, dan覺ma b繹l羹m羹ne uygun bal覺k a癟覺n覺z :arrow: viewforum.php?f=62#axzz2W12BBptG
Kullan覺c覺 avatar覺
SeRxx

Ya: 38
Kay覺t: 01 Nis 2011, 22:39

Mesaj TheEagles » 24 Haz 2013, 23:44

Merhaba herkese,
Forumunuzu 羹ye olmadan bir g繹zlemci olarak uzun zamand覺r takip ediyordum taki baz覺 b繹l羹mlere girebilmek i癟in 羹ye olmam gerekene kadar.
Nedense bu bal覺k alt覺nda ilk mesaj覺m覺 atmak istedim.Konuyu batan sona okudum, bir癟ok l羹ks markan覺n ad覺n覺n defalarca ge癟tii yerde blancpain ad覺na rastlamamak garibime gitti.Fifty Fantoms gibi bir saati 羹st segmentte al覺namaz k覺lan nedir mesela bilemedim.Tamam Rolex herkesin sahip olmak isteyecei ama baz覺lar覺n覺n sahip olaca覺 bir marka ama zaten rolex submariner e sahip olma gici olan biri i癟in blancpain fifty fantoms hi癟 mi acaba dedirtmez insana.Bir de patek mevzusu 癟ok ge癟iyor yine blancpain'in le brassus'u bir patek olam覺yor mu?Saati bir aksesuar m覺 yoksa bir yat覺r覺m arac覺 olarak m覺 g繹rmeliyiz onu da kavrayamad覺m 繹rnein forum i癟erisinde.S覺rf marka 繹n plana 癟覺karak bence nice 癟irkin saatlere alk覺 tutuluyor.Kolumuzda bir ahenk oluturmas覺 m覺 yoksa kar覺m覺zdakine saatin kadran覺n覺 g繹z羹ne sokup ahanda benim rolexim var demeye mi geliyor saatseverlik hen羹z bu ikilemler i癟erisinde ciddi anlamda sada solda yabanc覺 forumlarda saatlerle ilgili bireyler 繹renmek i癟in mesai harc覺yorum.S羹r癟羹 lisan ettiysem affola.
Kullan覺c覺 avatar覺
TheEagles

Ya: 39
Kay覺t: 30 May 2013, 16:31

Mesaj drk » 25 Haz 2013, 00:34

ncelikle ho geldiniz

Umar覺m daha 癟ok payla覺m覺n覺z覺 g繹rebiliriz bu mesaj覺n覺zdan sonra :champ: Bu bal覺k alt覺nda olmasa da blancpain ve 繹zellikle fifty fathoms'un ad覺 forumda defalarca ge癟ti ve ge癟ecek de. Saatlere merak覺m覺m balang覺c覺ndan beri yak覺n markaja ald覺覺m bir model, hakk覺nda 癟ok detayl覺 arat覺rmalar yapt覺m, bir癟ok defa kolumda deneme ans覺 buldum ama i alma noktas覺na gellince beni hep durduran bir eyler oldu. Saatin olumlu yanlar覺 elbette az覺msanmayacak kadar 癟ok. Tarih癟esi, tasar覺m覺, i癟ilii, kalitesi, mekanizmas覺 vs. ama i maalesef bunlardan ibaret deil. Saati almaya karar verdiniz. Bayiye gidince 繹nce a覺r覺 iirilmi liste fiyat覺yla kar覺la覺yorsunuz. Sonrada 繹deme eklinize g繹re yuzde 40 lara varan indirimler. Bu hi癟 normal bir durum deil. Madem o kadar indirim yapacakt覺n, o fiyat覺 neden o kadar y羹kselttin? Hadi ald覺n覺z diyelim, ki 45mm 癟ap 繹yle herkesin kolay kolay tamam diyebilecei bir 繹l癟羹 deil, oldu ya s覺k覺ld覺n覺z veya elinizden 癟覺kartman覺z gerekti. Kime ve ka癟a satacaks覺n覺z? Zarar覺n覺z ne kadar olacak, sat覺 ilemi ne kadar uzun s羹recek? 襤te o y羹zden bu saati alan biri ard覺n覺 arkas覺n覺 fazla d羹羹nmemeli. Bn b繹yle olmad覺覺m i癟in tercihimi baka saatlerden yana kulland覺m, mesela sizin de bahsettiiniz gibi rolex submariner, fifty fathomsa dair sayd覺覺m b羹t羹n olumlu yanlar覺 da submariner da fazlas覺yla yaamam da cabas覺.

Bu arada u 癟irkin saatleri bizlerle payla覺rsan覺z 癟ok sevinirim :thumbup:
Kullan覺c覺 avatar覺
drk

Kay覺t: 20 Nis 2010, 23:24

ncekiSonraki

D繹n TSF Saat Dan覺ma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler 癟evrimi癟i

Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: Hi癟 bir kay覺tl覺 kullan覺c覺 yok ve 101 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners