TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Stuhrling Emperor Open Heart Dual

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Stuhrling Emperor Open Heart Dual

Mesaj bengisaat » 19 Haz 2011, 14:25

invicta yazdı:
üstad, açıkçası uğraşmak istemiyorum, sanıyorum babamın yeni bir saati olacak yakında :D

tecrübe hayattaki en pahalı şey derler ama "akıllı bir adam yalnız kendi tecrübelerinden, çok akıllı bir adam başkalarının da tecrübelerinden yararlanır"(Çin atasözü) sizleri dinlemeliydim :oops:

Çinlilerin sözünü kullanmak biraz ironik oldu, söz sağlam ama saat traş, saat için biraz daha çalışmaları gerekiyor, Çin atasözlerini kullanıyoruz ama saatlerinden uzak duruyoruz :D

söz

Bu atasözünün anlamı :
"Bizim ürünlerimizi almadan önce tanıdığın herkese danış " :)
facebook.com/saatatolyesi/
Kullanıcı avatarı
bengisaat

Re: Stuhrling Emperor Open Heart Dual

Mesaj ozzlegrand » 06 Eki 2012, 09:28

Amazon.com'dan bu saati ve bir başka modelini sipariş eden arkadaşım var. Yaklaşık 1 senedir kullanıyor ve hem çok sağlam hem de çok dakik olduğunu söyledi. İngiltere'de okuyan bir arkadaşım da Emperor's Grandeur adlı üst modelini aldı, o da özellikle mekanizmadan çok memnundu. Çok daha pahalı saatlerde bulamadığı dakikliği bulduğunu söylüyordu.

Zaten uzakdoğuda üretim yaptıran firmaların en büyük sorunlarından biri "kalite kontrol"dür. Yani iyi malzeme ve kaliteli parça kullansalar bile maliyetleri çok çok arttıran kalite kontrol sürecine az önem verip yüksek maliyetin önüne geçerler. Mesela elektronik ürünlerin "yan markası" olarak satılan bir takım elektronik markaların asıl markadan tek farklı, asıl markada son teknoloji ile gerçekleşen kalite kontrol prosesinin çok daha iptidai yapılmasıdır. Bu nedenle o tip markalarda bazı kullanıcılar çok memnunken, bazıları aldıkları gün kapağının yerinden çıktığını falan söylerler. Forumlarda dikkat edin insanlar bir birine girer bu konularda.

Sanırım Stuhrling'in olayı da bu şekilde. Çok memnun olan ve ilk aldığı gün piminin düştüğünü iddia eden birileri varsa o ürünün iyi ancak kalite kontrolünün zayıf olduğunu düşünürüm.

Ha ben şahsen vintage saatlerle ilgilendiğim için birilerinin kolunda doğal yöntemlerle onlarca yıl kalite kontrolü gerçekleşmiş saatleri kolleksiyonuma katıyorum. :lol: :lol: :lol: :lol:
Never trust a pretty face...
Kullanıcı avatarı
ozzlegrand

Önceki

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 150 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners