TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

6000 TL Bütçe 42mm Beyaz Kadran Çelik Bilezik Model Önerisi

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: 6000 TL Bütçe 42mm Beyaz Kadran Çelik Bilezik Model Önerisi

Mesaj baytar17 » 02 Mar 2011, 03:02

ordan bakınca öyle duruyor doğru aslında...
Kullanıcı avatarı
baytar17

Mesaj 2fast4u » 02 Mar 2011, 15:13

Resim
The world is yours .
" serial flipper"
Kullanıcı avatarı
2fast4u

Mesaj Tolgi06 » 02 Mar 2011, 23:43

Sayın baytar17 Tag Heuer Grand Carrera Automatic Chrono oldukça hoştur.Sahip olamasamda canlı denemiş biri olarak o kalınlık çok göze batmıyor.Gerek tasarım gerekse kalite olarak parasını hak eder. Bence gidip bir bayide deneyin.Banyo baskülü konusuda biraz kişiye göre değişir bence :) ama ağırlığını tartmak için baskül kullanmak gerekebilir :lol: . 2fast4u un önerdiği Omega'da güzel ama okunabilirlik açısından biraz sorun yaratalir kanımca
Kullanıcı avatarı
Tolgi06

Mesaj baytar17 » 03 Mar 2011, 00:22

şu an inanın o na bakıyordum yine ...arkadaşların tavsiye ettiği tüm saatlere ve yakın olanlarına baktım..artık cuma günü 3. safhaya yani bayide kolumda denemeye bursa ya gideceğim.bursada tam olarak hangi markayı nerede bulacağımı bilmiyorum ancak mutlaka alışveriş merkezlerinde bulurum gibi geliyor...fiyatlarıda artık az çok biliyorum..ancak hemen almayacağım çünkü ondan sonraki hafta prag a gideceğim.belki orada da bulabilirim.olmazsa ve usa da fiyatı çok fark ediyorsa newyork tan da orada yaşayan mimar arkadaşıma aldırıp kargolatabilirim. yeterki alacağım saate karar vereyim....ancak bunun için fiyatın çok farklı olması ve benim de bütçeyi daha geniş tutmam gerekir yoksa uğraştığıma değmez gibi geliyor..
Kullanıcı avatarı
baytar17

Mesaj Modern60 » 03 Mar 2011, 16:44

Özel üretim bauhaus olanlara da bakmakta fayda var bence. Melela Temption, Sothis, Glashütte Union, Nomos, Nivrel biraz daha yüksek üretim kapasitesi olan Sinn, yada en iyisi 24 Mart ta Basel Show başlıyor. Fırsatınız olursa orada her marka olur bakabilirsiniz. Mesela iyi bir marka da MarcelloC ve yeni koleksiyonlarında çok etkileyici modeller var üstelik çok uygun fiyatlara. Beyazları da çok hoşlar. Pazarımızda kısıtlı bir yelpaze var buradaki distribütörler yeniliğe açık değiller. Mesela aklıma geldi Eterna. İyi eğlenceler bu dünya çok çekicidir.
Kullanıcı avatarı
Modern60
Contributor

Mesaj Modern60 » 03 Mar 2011, 16:45

Verilmesi gereken en önemli karar herkesin taktığını yoksa kendinize has bir saat mı takmak isteyeceğiniz. Bu yüzden yüzlerce marka var.
Kullanıcı avatarı
Modern60
Contributor

Mesaj mavisakal86 » 03 Mar 2011, 18:51

Benimde bileklerim cok ince ve ghopard gmt aldim onu da deneye bilirsin...
http://www.chopard.com/en/classicracing/collection/158992-3002.aspx#/en/product/158992-3002/
Kullanıcı avatarı
mavisakal86

Mesaj Modern60 » 04 Mar 2011, 00:03

Arkadaşlar bu dünyada bir tag, oris, rolex, omega vs mi var? Burada arkadaşlarımızı her türlü yeniliğe hazırlamak görevimiz olmalı bence. Hatta sizlerden bir çoklarının bile buna hazırlanması gerekmez m? Steinhart mesela ilk adımınız oldu. Hatta sözü geçen rus saatleri neden olmasın? Neden diğer ciddi üreticilere kulaklarınızı kapatmak istediğinizi anlamaya çalışmaktayım. Her neyse !!!!!
Kullanıcı avatarı
Modern60
Contributor

ÖncekiSonraki

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 53 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners