TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Longines Master Collection L2.673.4.78.6 Görüşleriniz

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Longines L2.673.4.78.6 Hakkında Görüşleriniz

Mesaj sedir » 09 Mar 2011, 23:01

Evet doğru. Görmemişim.
Henüz deneyemedim.
Çünkü çevrede yok.
Şimdilik "yangın söndürücü" niteliğinde iki saat daha aldım.
Daha önce eklemediğim bir saatle birlikte son üç saatimi Sedir'in Saatleri başlığına eklemek istiyorum ama orada sürdürmek istediğim düzen nedeniyle biraz zaman alacak.
Vakit nakittir.
Kullanıcı avatarı
sedir

Mesaj Clk » 09 Mar 2011, 23:04

Hocam nerelerdeydin? Özledim yemin ediyorum :D
TÜRK'üm!!! Ülkem TÜRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TÜRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Kullanıcı avatarı
Clk

Mesaj sedir » 10 Mar 2011, 00:08

Teşekkür ederim.
Buralardayım. Düzenli olarak okuyorum.
Ama canım yazmak istemiyor. Sebebini ben de tam bilemiyorum.
Vakit nakittir.
Kullanıcı avatarı
sedir

Mesaj Clk » 10 Mar 2011, 00:12

Piranha'mi isirdi hocam? :D
TÜRK'üm!!! Ülkem TÜRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TÜRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Kullanıcı avatarı
Clk

Mesaj sedir » 10 Mar 2011, 00:18

Yok daha neler!
Galiba güzel nesnelerden sürekli "bahsetmek" ama sadece "bahsetmek" bir süre sonra insanı uzaklaştırıyor.
Ayrıca dikkat ettim de çoğumuz (bu normal olabilir, eleştirmiyorum bile) genellikle yüksek fiyatlı saatleri pek bir methediyoruz.
Daha kolay erişilebilen, pek sıkıntı oluşturmayacak ama hoşa giden ürünler pek gözümüze görünmüyor sanki.
Belki de beni yazmaktan uzaklaştıran bu oldu.
Mesela bir Urwerk'e bir Tag Heuer 1/100 kronografa muhteşem demek, methiyeler yazmak bana cazip gelmemeye başladı.
Onlar zaten iyi, güzel, farklı. Bunu bir de ben söyleyince birşey olmuyor ki.
Daha uygun fiyatlı güzel saatlerden konuşmak daha mı cazip olur diye düşündüm açıkçası.
Bunun gibi fikirler işte.

Düzeltme: Altı çizili kelime saatli idi anlam bozukluğu nedeniyle fiyatlı olarak değiştirildi.
En son sedir tarafından 10 Mar 2011, 01:05 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Vakit nakittir.
Kullanıcı avatarı
sedir

Mesaj Clk » 10 Mar 2011, 00:44

Hocam bende bunu ögrenmek istiyordum zaten. Aslinda bu yöneticilerinde dikkatini ceken bir olay. Yalniz bunu asabilmemiz icin forum üyelerinin katkisi gerekiyor.

Düsük bütce Seiko-Orient
Orta Düzey Tissot-Seiko
Üst Düzey Oris-TAG
Luks Rolex-IWC
Ekstra Luks AP-VC-Patek kisir döngüsü olustu. Bunu nasil asabiliriz? Her üye burada fikirlerini paylasirsa mutlu oluruz.
Kullanıcı avatarı
Clk

Mesaj 2fast4u » 10 Mar 2011, 00:58

modern60 teknik bilgisiyle sektörün içinden bir kişi olarak katmadeğer sağlarsa ki en azından aynı konudan o da sıkıntılı, clk sen Alman saatlerini arada bir çıtlat öbürü başka modeller, ben şu ara 1k altı toolwatch lara kafayı taktım Allah kurtarsın rus saatleri sevenleri de görüyorum yeni üyeler de katıldık.a uzar gider gelişir diyorum.Aslında zaman zaman degınılıyor fakat bizim insanımız bıraz da tek duzelıgı sevılıyor yanı basmakalıp bılgıler markalar daha cazıp halbuki yurtdısındakı forumlarda bızım adını 1 kere duydugumuz markanın meraklısı var alanı var elbette bızdekı saatcılık sektorunun 2 3 fırmanın elınde fast watch gıbı bır durumu var al ve cık boyle olunca moda saatlerı hakımıyetınde sektor gercek anlamda renklılık getırmıyor
The world is yours .
" serial flipper"
Kullanıcı avatarı
2fast4u

Mesaj Thevenin » 10 Mar 2011, 01:13

Tag Heuer Mikrograph sedir hocamin kalbini fena calmis beyler :D

Cesitliligin ben de uye katilimiyla, mevcut uyelerin de katilim yapmaktan geri durmamalariyla artacagini dusunuyorum. Ayrica kimi saatler ucuk da olsa, 1 adetle limitli olsa da :D sektorden haberler ile spikerimiz drk ile de bir yandan ufkumuz genisliyor, begenilerimiz gelisiyor, sahsi gorusum.
Thevenin
Kullanıcı avatarı
Thevenin

ÖncekiSonraki

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 148 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners