Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.
bir Oris sever ve kullanan olarak benim için seçenekler arasında Carlos Coste kutu farkıyla öne çıkıyor sanırım ben bir kutu fetişistiyim , limited'lara hasta oluyorum
İan sahibiyle anlaşmak istiyorum ama malesef 2 gün önce mesaj atmama rağmen cevap gelmedi ve mesajlar da okunmamış gözüküyor. Herhalde saatleri sattı. Umarım mesajlara bakacak zamanı olmamıştır. Bekleyiş ve arayış devam...
Malesef mesajlar okunmamış gözüküyor, 2 mesaj atmıştım, artık daha da atmayayım diyorum, ilanlarının hepsi duruyor ama ya satıldı ya da şu anda ilan sahibi sahibinden'e girmiyor.