Başlığınızı önce endişe ile, sonra da gülerek okudum... Son zamanlarda o kadar çok dolandırılma hikayesi duydum ki gözlerimi dört açıp hikayenizi okudum.
Öncelikle size ve müstakbel eşinize mutluluklar dilerim.
Gelelim önerime; insan hayatta bir defa evleniyor, değil mi? Gelin bir defa gelin oluyorsa; siz de bir defa damat oluyorsunuz. Siz müstakbel eşinize küçücük bir tek taşlı ve beş taşlı yüzük almıyorsanız, o zaman damat saati için de o kadar mütevazi olmayın. Bilmiyorum, düğün yapacak mısınız, veya düğün olmasa bile ev hazırlanması sırasında sizden ok yüksek tutarlı eşya talebinde bulunulduysa, siz de bu gerçekleri göz önünde tutup, ucuza kaçmayın. Eğer gelin hanımefendinin maddi durumu el veriyorsa, Submariner isteyin, sonuçta 1 defa damat olmuyor musunuz

?
Eğer gelin hanımefendinin maddi durumu Submariner için uygun değilse, Omega PO isteyin.
Yok, PO da zorluyorsa, bu defa gelin hanımefendinin maddi durumunu ve size yapılan talepleri sağlıklı bir şekilde değerlendirin. Eğer gelin hanımefendinin maddi durumu gerçekten de saat için 2.000 Euro'yu aşamıyorsa, buna karşı sizden olan maddi talepler de mütevazilik çerçevesinde ise; gerekirse gerisini siz kendiniz tamamlayarak, içinizin sindiği bir saate karar verin. Gerekirse birkaç yüz veya 1.000 Euro fark için içinize sinmeyen bir hediye olmasın.
Aksi takdirde, gelecekte gereksiz yere mütevazilik yaptığınız için kafanızı duvardan duvara vuracaksınız. Kimse size mütevazi damat diye madalya takmayacak, o isteyip de sessiz kaldığınız saatte aklınız kalacak. Bir de evlilik içinde sizi maddi yönden zorlayıcı talepler geldikçe kendinizi iyice enayi hissedeceksiniz.
O yüzden bir defa damat olduğunuzu unutmayın