TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

10 Bin TL'ye Kadar İsviçre Otomatik Saat Önerisi?

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

10 Bin TL'ye Kadar İsviçre Otomatik Saat Önerisi?

Mesaj onatozer » 29 Kas 2014, 20:15

Bence bu bütçe ile Sıfır alınabilecek en mantıklı marka Omega. Hem Otomatik, hem bilindik bir marka, hem marka genelinde çelik bilezikli, hem de 10 bin TL bütçenin Altında modellere sahip. Tag Heuer cok beğendiğim, saygi duydugum bir marka fakat Omega onun bir tık ustunde gibi geliyor bana. Tahminimce istediğiniz tarza en uygun Omega modeli Aquaterra olacaktir.:thumbup:
"Watch Idiot Savant"
Kullanıcı avatarı
onatozer

Re: 10 Bin TL'ye Kadar İsviçre Otomatik Saat Önerisi?

Mesaj SeRxx » 29 Kas 2014, 23:07

Doğru adres: Omega Seamaster 300 Master Co-Axial Chronometer :thumbup:

13,600TL etiket fiyatı var. Sıkı pazarlıkla bütçenize yaklaştırılabilir fiyatı.

Chronograph model istemediğinizi göz önünde bulundurarak, Zenit El Primero Espada'yı da şiddetle tavsiye ederim :thumbup:
Kullanıcı avatarı
SeRxx

Mesaj bilds » 29 Kas 2014, 23:58

isimbul yazdı:Bu "diver" denilen modeller de hos gorunuyor evet. Bu kategori hakkinda hicbir bilgim olmadigi icin cok dusunmedim ama dizaynlari guzel. Bu kategorinin ozelligi yani espirisi nedir? Cok derinde su gecirmeme mi sadece? Tipini dizaynini begenen herkes alir mi yoksa suyla ilgilenmeyen biri acin almak anlamsiz mi olur?

En güzel yanı hem spor kiyafetle hem takim elbiseyle kullanılabilecek saatlerdir. Su geçirmeme özelliği var diye sadece suyla ilgilenenler alacak diye bisey yok. Almanız hic anlamsız olmaz.

Tag heuerin aquaracer serisini inceleyin. 500m serisi coksportif kaçar derseniz ( çünkü çok spor olmasin demişsiniz) 300 m serisi idealdir. Omega seamaster modeli de güzeldir. Tercih sizin :)
Kullanıcı avatarı
bilds

Mesaj Aleksey » 30 Kas 2014, 00:22

5000tl nakit fiyatı vardı Aquaracer 300m lerin. Mavisi de siyahı da bir harika. Bileziği de çok rahat. Paranız cebinizde kalsın. Ha bundan sonrası için Omega Speedmaster Moonwatch (modern ve hoş bir kronografı var bence) veya SMP olabilir.
Kullanıcı avatarı
Aleksey

Mesaj Hellhound » 30 Kas 2014, 14:43

Birkaç ay önce ben de benzer bir bütçeyle sıfır saat arayışına girmiştim, Breitling Superocean 44 ile sonuçlandı.

İlk önce marka olarak alternatifleri seçmek gerekiyor. Orta üst sınıf segmentte sizin bütçenizde marka değerini de düşünürsek; Omega, Breitling ve Tudor (ülkede çok bilinmese de Rolex'in alt markasıdır) en mantıklı alternatifler. O fiyat aralığında sıfır değil de ikinci el Tag Heuer ya da Maurice Lacroix almak daha rasyonel bir seçim olur çünkü fazlasıyla değer kaybeden markalar.

SeRxx'in bahsettiği yeni Omega Seamaster 300 Master Co-Axial Chronometer bana göre başlıkta yazılan en mantıklı önerilerden biri. Ben de Tudor Heritage Chrono, Tudor Pelagos, mesh bilezikli Breitling Superocean Heritage ve çelik bilezikli Superocean 44 modellerini önerebilirim.

Bunların dışında önerilen Omega Seamaster Professional ve Seamaster Aqua Terra da fazlasıyla tatmin edecek alternatifler.
gurmekokular
Kullanıcı avatarı
Hellhound

Mesaj Aleksey » 30 Kas 2014, 15:02

Butceyi biraz arttirirsak, Panerai pam 000 da olabilir. Cok karakteristik bir model.
Kullanıcı avatarı
Aleksey

Mesaj Hellhound » 30 Kas 2014, 15:17

Aleksey yazdı:Butceyi biraz arttirirsak, Panerai pam 000 da olabilir. Cok karakteristik bir model.

Sıfır satın alma (yoksa sıfır satan bir yer mi var?) ve çelik bilezik kriterlerini sağlasaydı ben de yazacaktım :)
gurmekokular
Kullanıcı avatarı
Hellhound

Mesaj Aleksey » 30 Kas 2014, 16:41

Butikte sıfır var. Çelik bilezik kriterine takılıyor sanırım bir tek. Değişik bir fikir olarak dursun başlıkta.
Kullanıcı avatarı
Aleksey

ÖncekiSonraki

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 57 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners