TSF yelerine zel 襤ndirimli L羹ks Saat Modellerini 襤ncelemek 襤癟in T覺klay覺n覺z

Panerai / Jaeger-LeCoultre / Audemars Piguet Karars覺zl覺覺

Hakk覺nda Bilgi Almak 襤stediiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kurallar覺
Say覺n yeler TSF'ye Ho Geldiniz, Saat Dan覺ma Platforumu B繹l羹m羹nde Yeni Saatinizle 襤lgili B羹t癟e ve Marka/Model Bazl覺 Tavsiye ve Kullan覺c覺 Tecr羹besi Talebinde Bulunabilirsiniz. D羹羹n羹len Kriterlerin Detayl覺 Olarak Belirtilmesi yelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmas覺n覺 ve Tecr羹belerini Paylamalar覺n覺 Salayacakt覺r. L羹tfen A癟t覺覺n覺z Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir eklinde Yazmay覺n覺z. Sorulan Saatin Model Fotoraf覺, zellikleri ve ncelikle Kendi Yorumlar覺n覺z覺 Ekleyerek Sorunuz.

襤yi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Panerai, JLC, AP Karars覺zl覺覺

Mesaj Cct » 09 Eki 2014, 20:39

襤lgin癟 繹neriler ve yorumlar gelmi :champ:

Genel yorumlar覺 toparlayacak olursak :

SeRxx, mcd, aleamoukht, onboardx, SerkanGS :champ:

JLC ger癟ekten 癟ok romantik bir model. ncelikle 癟ok 癟ok ince (Bir Kronograf i癟in) Kadran覺, kasas覺 ve boyutuyla 癟ok standart bir saat. Fakat bu standard覺 癟ok yukar覺lara 癟ekmi bir model. Fotoraflarda basit g繹r羹nsede asl覺nda 癟ok ince ilenmi 繹zel bir model. Kadrandaki operating indicator ne kadar anlams覺z olsada 癟al覺覺rken izlemek 癟ok zevkli :geek: Forum d覺覺nda arkadalar覺mda Bu senin Carrera'n覺n ayn覺s覺 gibi yorumlarda bulundular fakat JLC'nin insan覺 etkileyen 癟ok farkl覺 bir havas覺 var.

raven ve Jazz :champ:

Asl覺nda bu 3 saatte benim giyim tarz覺ma uyar :D Panerai'a hep mesafeli yaklat覺m imdiye kadar fakat Submersible'lar覺n Tough Guy havas覺 houma gidiyor. Bu 3 saat i癟erisinde bileimde denemediim tek model Panerai. Yar覺n bir ara denemeye 癟al覺aca覺m mutlaka :thumbup: Submersible'larda en houma giden ey ise kasan覺n daha g羹癟l羹 g繹r羹nmesi ve kollar.
(Paneristi'ler neden holanm覺yorsa onu beeniyorum resmen :lol: )

ErsinGS, sercankaf, mlm, ozgur :champ:

AP ROO Diver'da Panerai gibi; hi癟 bir saate benzemiyor. Bilekte duruu 癟ok g羹zel. Saat gibi deil bambaka bir techizat gibi g繹r羹n羹yor. Genel i癟ilii ve inceleyince anlad覺覺m el demi hissi ger癟ekten etkileyici. Model gam覺n覺n DNA's覺n覺 ta覺yan fakat modas覺 dier ROO'lar gibi modas覺 ge癟meyecek bir tasar覺m覺 var. Marka imaj覺 pek umrumda deil asl覺nda 癟羹nk羹 anlayacak, takdir edecek bir 癟evrem yok :D fakat yine de bilekte bir AP ta覺mak baka olmal覺 :geek:

terasus :D Olsun o da yorum :champ:

Bg17 :champ: ok teekk羹rler tecr羹beler i癟in :champ:

Abi aynen s繹ylediin gibi imkan覺m olsa 羹癟羹n羹 birden al覺r覺m kesin :D Zaten 3 modelide 繹zenle se癟tim diyebilirim. Senin JLC diyeceini bal覺覺 a癟arken bile biliyordum :thumbup: Dress saatler bende hi癟 durmad覺覺 i癟in ya diver ya da kronograf takma zorunluluum var :D Panerai'覺 denemediim i癟in yorum yapmayaca覺m fakat madem balad覺n AP ve JLC i癟in iki adet eksi bende sayabilirim.

AP: Tepeden kotrol edilen bezelin hissinden 癟ok holanmad覺m. Salam s覺k覺 d繹n羹lerle 癟al覺m覺yor. Birde kau癟uk tepeler ne kadar dayan覺kl覺 olur bilemedim :?

JLC: Deep Sea Chronograph'覺n tokas覺n覺 g繹rmeniz laz覺m.. Ger癟ekten ay覺p.. AVM saat癟ilerinden al覺nan ucuz saat kay覺lar覺 bile daha g羹zel tokalarla geliyor.
Her t羹rl羹 saat itinayla tak覺l覺r.
Kullan覺c覺 avatar覺
Cct

Ya: 40
Kay覺t: 21 Oca 2013, 20:07

Mesaj BarisFB » 09 Eki 2014, 20:42

Valla konu g羹zel yazal覺m bizde :D

Bg17ye benzer ekilde bende hala diver olmasa da AP Offshore kullanmaktay覺m, JLCde bu saate 癟ok bakt覺m denedim ama sonunda baka bir zaman gidip Reverso ald覺m, Paneraim覺 da Offshore ile kullan覺m alanlar覺 癟ok benzer olduu i癟in satt覺m尖oksa valla 癟ok seviyordum :lol:

JLC fanatii olarak kendimi nitelendirebilirim ama bu durumda ilk olarak JLCyi elerim ben. Sebebi ise aynen Bg17nin dedii gibi. Benim i癟in JLC Reversodur, Ultra Thindir, understated eleganced覺r, in-house calibrelerle milletin 80,000 dolara satt覺覺 perpetual calendar覺 20,000 dolara satabilmesi ve genel tabiriyle watchmakers watch olmas覺d覺r. O y羹zden bu model bence JLCnin kiiliini yans覺tm覺yor. :thumbup:

Panerai ve Offshorea gelince ise圯lde zaten siyah kadranl覺 bir Rolex Submariner var yan覺lm覺yorsam. O zaman ben senin yerinde olsam u ekilde d羹羹n羹rd羹m.
1) Ald覺覺m saat kalite / prestij olarak en az Rolexle ayn覺 seviyede, m羹mk羹nse bir par癟a daha iyi olsun
2) Kullan覺m alan覺 olarak 癟ok benzerlik olmas覺n吐oleximi takmayaca覺m k覺yafetlerle, ya da yerlere bunu tak覺y覺m

B繹yle d羹羹n羹nce ben Paneraiy覺 eliyorum. 羹nk羹 bence hi癟bir kullan覺m alan覺 yok ki Rolex yerine Paneraiyi belli bir sebepten dolay覺 se癟esin存adece deiiklik olsun diye bir g羹n biri bir g羹n 繹b羹r羹 tak覺l覺r ama 繹z羹nde 癟ok benzer saatler. Hatta renk olarak bile benzer多ani Panerai kahve kay覺l覺 ve beyaz ya da lacivert kadranl覺 olsa siyah/gri ile Rolex, lacivert / toprak renkleriyle Panerai diyeceim ama o da deil :?

Prestij dersen kimisine g繹re Rolexten iyi, kimisine g繹re k繹t羹..bence parite. Hani 繹yle g羹nl羹k Rolexi tak覺y覺m da 繹zel g羹nlerde Paneraiy覺 tak覺y覺m gibi bir durumda yok. Ben mesela hafta i癟i hep tak覺m elbise giyiyorum夙羹nl羹k olarak genelde Reverso, ama 繹nemli toplant覺lar g繹r羹meler olduunda Pateki tak覺yorum. Ama Rolex ile Panerai aras覺nda b繹yle bir fark da yok bence. Yani k覺sacas覺 farkl覺 markalar覺n farkl覺 gibi g繹r羹nen ama 繹z羹nde ayn覺 amaca hizmet edecek saatleri bence. :thumbup: :thumbup:

AP ROO ise prestij a癟覺s覺ndan ger癟ekten daha 繹nde地yr覺ca flat bezeli ve polishing kalitesinden dolay覺 繹yle heryere tak覺y覺m modunda da olmazs覺n bence污告ziliyor 癟羹nk羹 m羹barek. :shock: Sosyete diver覺 tan覺m覺 doru.ama sonu癟ta ka癟 kii 250,000 euroluk Range Rover覺 dalara talara vuruyo ki? Bu saati g繹r羹nt羹s羹 kalibresi markas覺 i癟in al覺yoruz, yoksa ger癟ekten 200 metreye dal覺p orda saniye hesab覺 yap覺caksak bunu bilmemka癟bin dolarl覺k saatle yapmaya gerek yok. Ben yeni herhangi birey al覺nd覺覺nda ya daha iyi ya da daha fakl覺 birey alma taraftar覺y覺m. Diver daha iyi k覺sm覺n覺 baar覺yor. Bu arada diver kahverengi kay覺la da m羹thi duruyor benden s繹ylemesi - hornback takarsan daha farkl覺 da olur kan覺mca :thumbup: :thumbup: :thumbu

Evet daha pahal覺, daha uzun bir s羹re癟 ama atalar覺m覺z dedii gibi If youre gonna do something wrong, do it right :lol: :lol: :lol:

Eee bu kadar yazd覺ktan sonra kafa kar覺t覺rmay覺 da hakettim san覺r覺m. Ben yerinde olsam siyah kadranl覺 ve kau癟uk / siyah kay覺l覺 bir saat yerine deiik renk kombinasyonu sunan Navy / Safari gibi modellere bakard覺m. Eer fiyat iyice u癟uyor ondan bakm覺yorum diyorsan, o zaman kahve kay覺l覺 diver :champ: :champ:

Resim
ex-nick: watch1907
Kullan覺c覺 avatar覺
BarisFB

Ya: 43
Kay覺t: 15 Ara 2013, 15:08

Mesaj 2fast4u » 09 Eki 2014, 20:52

Beyler herkes aklindakini yazsin ama pam24 ile ilgili biraz dikkat lutfen:)saka bir yana cct kardesimin takdirini kazanmak guzel simdiden seciminde basarilar hayirli bir alisveris olsun diyorum.
The world is yours .
" serial flipper"
Kullan覺c覺 avatar覺
2fast4u

Kay覺t: 11 Ara 2009, 11:50

Mesaj Baran » 09 Eki 2014, 21:39

JLC biraz fantazi olur ben tavsiye etmem.2 Panerai kullandim severekte kullanmama ragmen birdaha alacagimi sanmiyorum saatin belli bir kayisi yok sadece kasa olarak satin aliniyor hissiyati olusturuyor bende.AP ise begendigim bir saat olmasina karsin tarih carkinin kirilabilir olusu 3 ay tamirini bekleme cilesi fiyatina gore tepeyi cekince verdigi hissin kaliteli olmayisi ile sadece o guzel kasaya o paralar verilirmi bilmiyorum.3 u icinde illa secim yapacak olsam sanirim yine JLC alirdim biraz macera arayisi gibi gorunsede :)
Kullan覺c覺 avatar覺
Baran

Ya: 40
Kay覺t: 02 ub 2011, 23:10

Mesaj Hellhound » 09 Eki 2014, 21:58

Cct, karar覺n覺 verdiysen bile ne olur hemen s繹yleme. Zevkle takip ediyorum bal覺覺 :champ:
gurmekokular
Kullan覺c覺 avatar覺
Hellhound

Kay覺t: 14 Au 2014, 15:42

Mesaj 2fast4u » 09 Eki 2014, 22:02

Baran bu yazidan sonra pam24 umu kayisindan ayirip kasasina tukurdugumun pam i diyerekten moda burnuna degaj cektim:)
The world is yours .
" serial flipper"
Kullan覺c覺 avatar覺
2fast4u

Mesaj Tolgi06 » 09 Eki 2014, 22:04

3 model de birbirinden g羹zel fakat AP abart覺l覺 bulduum fiyat覺 ile beni d羹羹nd羹r羹rd羹. JLC'ye ise ayr覺 sempatim var, g繹receli olarak mant覺kl覺 fiyatlara olduk癟a baar覺l覺 saatler vaad ediyor.
JLC al覺rd覺m san覺r覺m.
Kullan覺c覺 avatar覺
Tolgi06

Ya: 35
Kay覺t: 03 Nis 2010, 23:20

Mesaj 2fast4u » 09 Eki 2014, 22:15

Saka maka forum panerai dusmaniymis yaw
The world is yours .
" serial flipper"
Kullan覺c覺 avatar覺
2fast4u

ncekiSonraki

D繹n TSF Saat Dan覺ma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler 癟evrimi癟i

Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: onur226, onurkoseoglu ve 157 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners