Genel yorumları toparlayacak olursak :
SeRxx, mcd, aleamoukht, onboardx, SerkanGS

JLC gerçekten çok romantik bir model. Öncelikle çok çok ince (Bir Kronograf için) Kadranı, kasası ve boyutuyla çok standart bir saat. Fakat bu standardı çok yukarılara çekmiş bir model. Fotoğraflarda basit görünsede aslında çok ince işlenmiş özel bir model. Kadrandaki operating indicator ne kadar anlamsız olsada çalışırken izlemek çok zevkli

raven ve Jazz

Aslında bu 3 saatte benim giyim tarzıma uyar

(Paneristi'ler neden hoşlanmıyorsa onu beğeniyorum resmen

ErsinGS, sercankaf, mlm, ozgur

AP ROO Diver'da Panerai gibi; hiç bir saate benzemiyor. Bilekte duruşu çok güzel. Saat gibi değil bambaşka bir techizat gibi görünüyor. Genel işçiliği ve inceleyince anladığım el değmiş hissi gerçekten etkileyici. Model gamının DNA'sını taşıyan fakat modası diğer ROO'lar gibi modası geçmeyecek bir tasarımı var. Marka imajı pek umrumda değil aslında çünkü anlayacak, takdir edecek bir çevrem yok

terasus

Bg17

Abi aynen söylediğin gibi imkanım olsa üçünü birden alırım kesin

AP: Tepeden kotrol edilen bezelin hissinden çok hoşlanmadım. Sağlam sıkı dönüşlerle çalışmıyor. Birde kauçuk tepeler ne kadar dayanıklı olur bilemedim

JLC: Deep Sea Chronograph'ın tokasını görmeniz lazım.. Gerçekten ayıp.. AVM saatçilerinden alınan ucuz saat kayışları bile daha güzel tokalarla geliyor.