Genel yorumlar覺 toparlayacak olursak :
SeRxx, mcd, aleamoukht, onboardx, SerkanGS
JLC ger癟ekten 癟ok romantik bir model. ncelikle 癟ok 癟ok ince (Bir Kronograf i癟in) Kadran覺, kasas覺 ve boyutuyla 癟ok standart bir saat. Fakat bu standard覺 癟ok yukar覺lara 癟ekmi bir model. Fotoraflarda basit g繹r羹nsede asl覺nda 癟ok ince ilenmi 繹zel bir model. Kadrandaki operating indicator ne kadar anlams覺z olsada 癟al覺覺rken izlemek 癟ok zevkli
raven ve Jazz
Asl覺nda bu 3 saatte benim giyim tarz覺ma uyar
(Paneristi'ler neden holanm覺yorsa onu beeniyorum resmen
ErsinGS, sercankaf, mlm, ozgur
AP ROO Diver'da Panerai gibi; hi癟 bir saate benzemiyor. Bilekte duruu 癟ok g羹zel. Saat gibi deil bambaka bir techizat gibi g繹r羹n羹yor. Genel i癟ilii ve inceleyince anlad覺覺m el demi hissi ger癟ekten etkileyici. Model gam覺n覺n DNA's覺n覺 ta覺yan fakat modas覺 dier ROO'lar gibi modas覺 ge癟meyecek bir tasar覺m覺 var. Marka imaj覺 pek umrumda deil asl覺nda 癟羹nk羹 anlayacak, takdir edecek bir 癟evrem yok
terasus
Bg17
ok teekk羹rler tecr羹beler i癟in
Abi aynen s繹ylediin gibi imkan覺m olsa 羹癟羹n羹 birden al覺r覺m kesin
AP: Tepeden kotrol edilen bezelin hissinden 癟ok holanmad覺m. Salam s覺k覺 d繹n羹lerle 癟al覺m覺yor. Birde kau癟uk tepeler ne kadar dayan覺kl覺 olur bilemedim
JLC: Deep Sea Chronograph'覺n tokas覺n覺 g繹rmeniz laz覺m.. Ger癟ekten ay覺p.. AVM saat癟ilerinden al覺nan ucuz saat kay覺lar覺 bile daha g羹zel tokalarla geliyor.