Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.
çok sağolun.en kısa zamanda eklerim resimleri.abim usa da 1 ay sonra tr ye gelecek bir arkadaşın dan gönderecek 1 ay nasıl bekleyeceksem artık gümrük ödemeyelim diye böyle bir yol bulduk ama en iyisi ben gümrük olayınıda bir araştırıyım çok fazla bir para almıyorlarsa hemen göndersin bilgisi olan varmı?yurt dışından saat alan varmı arkadaşlar aranızda gümrük çok tuzlumu olur acaba?
nicky nick senin tavsiye ettiğin saat gerçekten çok güzel görünüyor ama genelde spor giyinirim seiko nun bu modeli benim tarzıma daha çok uyuyor ama ilk fırsatta tavsiye ettiğin saat i de alıcam.Seiko velatura en başından beri istediğim bir saatti ama fiyatı 1700 tl olduğu için hiç sıcak bakmıyordum bir saat için bukadar para verilmez diye düşünüyordum fakat foruma takılmaya başladık tan sonra saat olayı bende hastalık boyutlarına vardı hepsini alasım var yani
Bana da aynı siteden sms geldi bugün sezon sonu saatlerde ekstra %50 indirim verdiler. Sabahtan beri bakıyorum karar veremedim bi türlü şuna takıldım biraz alırsam 160 tl gibi bir rakama gelecek.
clk yazdı:Eminmisin 160 tl'ye gelecegine. Eger öyle ise hic düsünme bu fiyata Hamilton daha ne olsun.
evet saatin liste fiyatı 560 tl sezon sonu indirimi ile 329 lira daha önce ki elışverişlerime istinaden verilen ekstra %50 indirim ile 164,5 liraya geliyor.