TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Hamilton Khaki King Bilgi

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Sizce Bu Saat Orijinal mi?

Mesaj mel_1977 » 08 Oca 2010, 23:08

çok sağolun.en kısa zamanda eklerim resimleri.abim usa da 1 ay sonra tr ye gelecek bir arkadaşın dan gönderecek 1 ay nasıl bekleyeceksem artık :( gümrük ödemeyelim diye böyle bir yol bulduk ama en iyisi ben gümrük olayınıda bir araştırıyım çok fazla bir para almıyorlarsa hemen göndersin bilgisi olan varmı?yurt dışından saat alan varmı arkadaşlar aranızda gümrük çok tuzlumu olur acaba?
Kullanıcı avatarı
mel_1977

Mesaj nickynick » 08 Oca 2010, 23:40

Madem bu kadar parayı gözden çıkardın, benim tavsiye ettiğim Tissot'u düşünmez misin?
Time is a great teacher, but unfortunatelly it kills all its pupils.
Kullanıcı avatarı
nickynick

Mesaj mel_1977 » 09 Oca 2010, 01:48

nicky nick senin tavsiye ettiğin saat gerçekten çok güzel görünüyor ama genelde spor giyinirim seiko nun bu modeli benim tarzıma daha çok uyuyor ama ilk fırsatta tavsiye ettiğin saat i de alıcam.Seiko velatura en başından beri istediğim bir saatti ama fiyatı 1700 tl olduğu için hiç sıcak bakmıyordum bir saat için bukadar para verilmez diye düşünüyordum fakat foruma takılmaya başladık tan sonra saat olayı bende hastalık boyutlarına vardı hepsini alasım var yani :)
Kullanıcı avatarı
mel_1977

Mesaj mel_1977 » 09 Oca 2010, 01:53

ebay de bu saat i bu fiyata görünce 450 tl ye fossil alacağıma 650 tl ye seiko yu alıyım dedim.
Kullanıcı avatarı
mel_1977

Mesaj promise1907 » 14 Oca 2010, 18:17

Bana da aynı siteden sms geldi bugün sezon sonu saatlerde ekstra %50 indirim verdiler. Sabahtan beri bakıyorum karar veremedim bi türlü şuna takıldım biraz alırsam 160 tl gibi bir rakama gelecek. :)

http://www.alisverissaati.com/urundetay.aspx?id=25029
Kullanıcı avatarı
promise1907

Mesaj Clk » 14 Oca 2010, 18:47

Eminmisin 160 tl'ye gelecegine. Eger öyle ise hic düsünme bu fiyata Hamilton daha ne olsun.
TÜRK'üm!!! Ülkem TÜRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TÜRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Kullanıcı avatarı
Clk

Mesaj promise1907 » 14 Oca 2010, 19:44

clk yazdı:Eminmisin 160 tl'ye gelecegine. Eger öyle ise hic düsünme bu fiyata Hamilton daha ne olsun.

evet saatin liste fiyatı 560 tl sezon sonu indirimi ile 329 lira daha önce ki elışverişlerime istinaden verilen ekstra %50 indirim ile 164,5 liraya geliyor.
Kullanıcı avatarı
promise1907

ÖncekiSonraki

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 122 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners