TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

En Fazla 8000 TL, Tek Saat Tavsiyesi

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: En Fazla 8000 TL, Tek Saat Tavsiyesi

Mesaj buTa » 17 Tem 2012, 23:23

Yani aslında alırken kazanmak... Ne kadar iyi fiyatlı alırsan o kadar iyi . Drk.. :thumbup:
Kullanıcı avatarı
buTa

En Fazla 8000 TL, Tek Saat Tavsiyesi

Mesaj SeRxx » 17 Tem 2012, 23:49

Aslında bir saati satarken müşterisine rastlamak cok önemli. Ülkemizde saat hobisi cok gelismedigi icin bazı ikinci el saatler uygun olsa bile cok zor müşteri bulabilmekte ki bunun ornegine gerek forum gerek forum dışı satış sitelerinde rastlamak mümkün. Yurt dışı satış sitelerinde ise bazı ikinci el saatler sıfıra yakın bir fiyata bile alıcı bulabilmekte.
Özet olarak Evidence sen PO 8500 alırsan ileride müşterisi olabilirim :D
Kullanıcı avatarı
SeRxx

Mesaj onuratamer » 18 Tem 2012, 09:04

Drk yazdı:Rolex de, panerai de değer kaybetmiyor dersek yanlış anlaşılabilir. Diğer markalara nazaran daha az değer kaybediyor diyebiliriz sadece. Tabi bu birde saati aldığınız fiyatla ilgili, tutup liste fiyatını verirseniz, saati kolunuza takmanızla verdiğiniz paranın en az yarısı havaya uçar gider.

Panerai hakkinda fikrim yok, ama benim bildigim Rolex'te liste fiyatlarinin en fazla %3 - %5 altina iniliyor. (en azindan yurtdisinda boyle). Model populer bir modelse hic inmeyebiliyorlar. Grey market disinda (yetkili saticilardan) Rolex'te %10 uzeri indirim almak mumkun oluyor mu?
Kullanıcı avatarı
onuratamer

Mesaj herofb » 18 Tem 2012, 09:18

onurtamer çelik submariner için %15'ler alınabiliyor
Kullanıcı avatarı
herofb

Mesaj serdarfb » 18 Tem 2012, 09:24

serxx yazdı:PO 8500 al ve çık :champ:

+1

Serxx kardeşime katılıyorum. Bu bütçeye ve mantığa çok uygun. :thumbup:

Ama her ne olursa olsun bir gün geliyor ve onu satıp bunu mu alsam moduna geçiyorsun. Drk diyor ki Sub almasam PO alırdım, bende bugünlerde PO yu satıp yerine sub yada DSSD alma peşindeyim. :lol: İlk aldığımda PO kesinlikle vazgeçilmez di benim için. O yüzden uzun süreli saat hayali bizim gibi zehir kana karışmışlar için pek geçerli olmuyor bence. :lol:

2500 calibre.

Resim
Kullanıcı avatarı
serdarfb

Mesaj drk » 18 Tem 2012, 13:18

Serdarfb, öyle dedim ama gittim yinede submariner aldım ;) Eğer submarineri beğenmiyorsanız PO bence güzel bir alternatif fakat önce sub geliyor benim listemde :)
Kullanıcı avatarı
drk

Mesaj serdarfb » 18 Tem 2012, 13:48

evet de Sub. belirtilen bütçeye uymuyor Hocam. :roll:

Benim anlatmak istediğin ne alırsak alalım en fazla 1 sene sonra kaşıntı başlıyor. Uzun süreli saat zor gibi. :?
Kullanıcı avatarı
serdarfb

Mesaj buTa » 25 Tem 2012, 23:40

Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim

Bileğimde Omega Planet Ocean 8500 calibre 42mm deneme şansım oldu.. Hem seven, hem de almayı düşünen arkadaşlara fikir olsun diye fotoğrafları paylaşıyorum, benim için de yorum ve fikir verirseniz sevinirim...

Benim görüşüm çok güzel olduğu. Ancak kronosuz bir model olmasına rağmen saatin kalın oluşunu in-house mekanizmasına bağlıyorum.
Kullanıcı avatarı
buTa

ÖncekiSonraki

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: recklesstr ve 151 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners