Forum saatini de alacağım için şu andaki maksimum bütçem 1500 tl ve bu miktarı kartla ödeyebileceğim. Bu yüzden genel olarak internet üzerinden 2. el alabileceğim saatlere baktım. (Önce sahibiyle yüzyüze görüşüp internet üzerinden de ödemeyi yapabileceğim şekilde, en azından düşüncem bu yönde).
Fakat sitedeki çoğu konuyu okumama, birçok araştırma yapmama rağmen birtürlü karar veremedim, bir de 2. elde istediğim gibi pek fazla bir saat bulamadım.
Şu anda bulabildiklerim,
1. Oris Swiss Hunter
2. Oris Diver Small Second 47 mm (Mavi olandan)
Resim eklemeyi beceremedim, becerebilseydim forumdaki swiss hunter konusundaki resmi çalıp ekleyecektim

Yurtdışından böyle bir saati getirtmeyi beceremeyeceğim için sadece TR'de satılık olanlarla ilgileniyorum.
Swiss hunter forum saatini de alacağım için aynı tarz olur diye endişelerim var.
Diver için ise chrono olan modeli çok seviyorum fakat bütçenin yetmeyeceğini düşünüyorum, bu yüzden small second'a yöneldim.
Anlayacağınız kafam gerçekten çok karıştı istediğim tarzdaki saatler bu tarz saatler ve nedendir bilmiyorum Oris'e karşı bir sempati başladı bende.
Bana yardımcı olursanız gerçekten çok sevinirim bir de son olarak bu saatlerin 2. elini ne kadara alırsam çok fazla ödememiş olurum.