TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Hamilton Khaki King II H64455533 Yorum

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Hamilton Khaki King II H64455533 Yorum

Mesaj gokhancpt » 04 Tem 2014, 13:16

Merhaba arkadaşlar .Üstadlara ve bilenlere bi sorum var .House m.d dizinde dr.Gregory House un taktığı saate vuruldum (demek reklam ve pazarlama böyle bir şey :) ) Hamilton Khaki King Automatic nasıl bir saat sizce ? Daha sonraları üst segmentlere geçiş yapacam ama bu saatte ömürlük olurmu ?

http://forums.watchuseek.com/f29/fs-hamilton-khaki-king-ii-automatic-h64455533-905196.html

Resim
Kullanıcı avatarı
gokhancpt

Re: Hamilton

Mesaj necati » 04 Tem 2014, 13:57

Saati beğendiyseniz iç rahatlığı ile alabilirsiniz. Kalite ve ömür konusunda sizi pişman ettirmez.
Kullanıcı avatarı
necati

Mesaj cagatay1903 » 04 Tem 2014, 14:35

Link te sorun var
Kullanıcı avatarı
cagatay1903

Mesaj gokhancpt » 04 Tem 2014, 14:50

Kullanıcı avatarı
gokhancpt

Mesaj cagatay1903 » 04 Tem 2014, 15:22

Metal bilezik de çok yakışır bu saate
Kullanıcı avatarı
cagatay1903

Mesaj gokhancpt » 04 Tem 2014, 15:46

necati yazdı:Saati beğendiyseniz iç rahatlığı ile alabilirsiniz. Kalite ve ömür konusunda sizi pişman ettirmez.

Teşekkürler hocam
Kullanıcı avatarı
gokhancpt

Mesaj gokhancpt » 04 Tem 2014, 16:34

Birde şöyle bir şey var bu saati aradım taradım Türkiyede bulamadım yani en azından net ortamında göremedim.Mecburen Ebay dan alacam ama şu ebay olayına hiç girmek istemiyorum sanırım zorlu bir süreç ayrıca kredi kartı kullanmıyorum Garanti paracard üzerinden sanalkart kabul ediyormuş herhalde paypal bu konuda bi bilginiz var mı peki ? .Çağatay 1903 Beşiktaşlı dostum bu saatin metal versiyonuda var evet ama inan metalle bi anda seiko 5 gibi oluyor sanki bu saat
Kullanıcı avatarı
gokhancpt

Mesaj starex » 04 Tem 2014, 17:29

Garanti kredi kartınız varsa, internet şubesinden bir sanal kredi kartı oluşturup paypal'da bu sanal kartı tanımlayabilirsiniz. Kredi kartı olmadan paracard ile bunu yapabileceğinizi sanmam. Doğrudan kredi kartınızı da tanımlayabilirsiniz ancak sanal kartta limitinizi kendiniz belirlediğiniz için daha güvenli alacağınız ürünün fiyatı kadar limit belirleyin. Kart numaranız çalınsa dahi limit olmayacağı için işlem yapılamayacakır. :thumbup:

Ayrıca yurtdışı alışverişlerindeki gümrük konusunu da düşünmeniz gerekir. Ürün fiyatı belli bir sınırın üzerindeyse gümrük masrafları ile karşılaşabilirsiniz. :(
These are the best of times.
Kullanıcı avatarı
starex

Sonraki

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 63 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners