TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

20.000 TL'ye Saat Önerisi

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: 20.000 TL'ye Saat Önerisi

Mesaj ermansire » 30 Eki 2024, 11:03

yukarıdaki tespit doğru ilk saatinizi sıfır almanıza gerek yok.
instagram.com/ermansire
Kullanıcı avatarı
ermansire

Mesaj Eterna » 30 Eki 2024, 11:37

Ben birazcık farklı düşünüyorum. :oops: Konuda farklı görüşler bulunsun diye paylaşacağım.

Bütçe uygun ise sıfır saat almanın keyfi bir başkadır. Faturaya adınızın yazılması, o kutuyu ilk defa sizin açmanız, kordonun ilk defa sizin bileğinize göre ayar yapılması farklı bir duygudur.

Üzerindeki etiketi çıkartmak hatta kadran, arka kapak ve bilezikteki koruyucu yapıştırmaları sökmek bile ayrı keyiftir.
Kullanıcı avatarı
Eterna

Mesaj slhgzl » 30 Eki 2024, 11:40

Eterna yazdı:Ben birazcık farklı düşünüyorum. :oops: Konuda farklı görüşler bulunsun diye paylaşacağım.

Bütçe uygun ise sıfır saat almanın keyfi bir başkadır. Faturaya adınızın yazılması, o kutuyu ilk defa sizin açmanız, kordonun ilk defa sizin bileğinize göre ayar yapılması farklı bir duygudur.

Üzerindeki etiketi çıkartmak hatta kadran, arka kapak ve bilezikteki koruyucu yapıştırmaları sökmek bile ayrı keyiftir.

Aynen katılıyorum onun için hiç ikinci el saat almadım.
Civil Engineer
Kullanıcı avatarı
slhgzl

Mesaj mrtkrks » 30 Eki 2024, 14:13

Bizim milletin, bu her konuda her yerde kendini özel hissetme arzusu ne olacak böyle ya [emoji2357]

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Kullanıcı avatarı
mrtkrks

Mesaj h4ppy » 30 Eki 2024, 22:13

Değerli görüşleriniz için teşekkür ederim arkadaşlar, Tissot PRX Powermatic 80 ile Seiko 5 GMT arasındayım şu anda, ya Türkiye'den ya da yakın zamanda Japonya'dan alacağım inşallah. Japonyada çok daha farklı saatler bulabileceğimi düşünüyorum, bütçeyi 530 euro olarak da düşünebiliriz yurt dışı için.
Kullanıcı avatarı
h4ppy

Mesaj ylmaz94 » 31 Eki 2024, 09:28

Japonyadan alma şansınız varsa seiko alpinist serisini düşünebilirsiniz bence.
Kullanıcı avatarı
ylmaz94

Mesaj h4ppy » 02 Kas 2024, 12:37

Merhabalar, Tissot T141.807.11.041.00 T-Race Powermatic 80 nasıldır, PRX Powermatic bana herkeste olan bir saatmiş gibi geliyor. Sizce bu saat alınır mı? Alternatif Swiss Made saatler nelerdir, benim için çelik kayış, otomatik, 40-44mm arası olması çok önemli.
Kullanıcı avatarı
h4ppy

Mesaj kens » 03 Kas 2024, 06:59

Eterna yazdı:Ben birazcık farklı düşünüyorum. :oops: Konuda farklı görüşler bulunsun diye paylaşacağım.

kesinlikle katılıyorum.ve forumda benim gibi düşünen birilerini görmek beni gerçekten mutlu etti.insan bu gibi küçük veya basit gibi görünen şeylerden keyif alacak detayları yakalayıp hayatı daha da yaşanabilir kılmalı bence.hem pozitif olarak ta güzel bir etkisi olmuş olur.kendimizi de özel hissededebiliriz bu gayet doğal.hem kendine olan güveni artırır ki her birimiz özeliz zaten.her insan ayrı bir dünyadır.benzer olabiliriz ama aynı değiliz.önemli olan insan olmak.o yüzden benim için de sıfır saat almak her zaman daha iyidir.hele ki benim gibi temiz kullanım ve titizlik takıntılarınız varsa :D saat önerisi olarak Spinnaker SP-5097-77 önerebilirim.kasa çapı 40 mm,otomatik ve safir cam kullanılıyor.bakmanızı tavsiye ediyorum.herkese günaydınlar güzel bir pazar günü geçirmeniz dileğiyle :thumbup: :thumbup:
Kullanıcı avatarı
kens

Önceki

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Majestic-12 [Bot], Okanito, tt59 ve 82 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners