TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Beyaz Kadran Kronograf

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Beyaz Kadran Kronograf

Mesaj Clk » 18 Nis 2010, 20:27

Arkadaslar yardim :)

Rolex Daytona Paul Newman hayrani oldugum ama almaya gücümün belkide hic yetmeyecegi bir saat. Ancak, dizayn olarak beni inanilmaz etkiliyor.

Resim

Deri kayis ve deri bileklikli (leather cuff bracelet deniyor) Fossil marka bir saatim var. Görünüsü ve kolda durusu hosuma gittigi icin almistim. Bu saatin kolda durusunu o kadar begeniyorum ki, simdi deri bileklik ve kayisini özel yaptiracagim uyumlu bir saat ariyorum. Bu saat Rolex Daytona Paul Newman tarzi celik, beyaz kadran ve siyah krono olmali. Otomatik yada quartz farketmez. Cap max. 40mm olmali ki optik olarak kolda güzel dursun.

Bu tarz bir saat bilen var mi? Yardimlarinizi yada önerilerinizi bekliyorum.
TÜRK'üm!!! Ülkem TÜRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TÜRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Kullanıcı avatarı
Clk

Re: Beyaz Kadran Kronograf

Mesaj Modern60 » 18 Nis 2010, 20:32

Zor sayın clk. Bir daytona beyaz Paul Newman aşkını söndürecek başka bir siyah sayaçlı krono zor...Bu günlerde Tudor da benzer bir model olması lazım. Basel de görmüştüm.
Kullanıcı avatarı
Modern60
Contributor

Mesaj Clk » 18 Nis 2010, 20:40

Aslinda makul bütcelere Vintage Daytonalar var. Ama hicbirinde Paul Newman'da ki o özel hava yok. E bende de o bütce yok :) Saat sanki baska bir gezegenden gelmis gibi duruyor.
TÜRK'üm!!! Ülkem TÜRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TÜRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Kullanıcı avatarı
Clk

Mesaj nickynick » 18 Nis 2010, 20:42

Time is a great teacher, but unfortunatelly it kills all its pupils.
Kullanıcı avatarı
nickynick

Mesaj Clk » 18 Nis 2010, 20:45

Bak bunlar fena degil :) Ama krono göstergelerinin arasinda ki mesafe cok dar. Yine de iyi alternatif
Kullanıcı avatarı
Clk

Mesaj Double0Se7en » 18 Nis 2010, 21:01

Olmaz..hatta çok kötü..tamamen daytona taklidi..toywatch bile daha güzelini yaptı..
''A Crown for Every Achievement'
Kullanıcı avatarı
Double0Se7en

Mesaj marisa » 18 Nis 2010, 21:52

why not?
Kullanıcı avatarı
marisa

Mesaj polemik » 19 Nis 2010, 00:11

clk yazdı:Aslinda makul bütcelere Vintage Daytonalar var. Ama hicbirinde Paul Newman'da ki o özel hava yok. E bende de o bütce yok :) Saat sanki baska bir gezegenden gelmis gibi duruyor.

Bence Vintage Daytona makul bir çözüm.

Paul Newman'ın havasını Daytona'dan başka bir saat veremez. Benzer bir saat bence hoş olmaz, senin de içine sinmeyecektir kısa bir süre sonra.
Kullanıcı avatarı
polemik

Sonraki

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: BaranKurt, Google [Bot] ve 178 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners